BURN MY FAT

Får du ikke trænet nok?

BURN MY FAT sætter din fedtforbrænding i vejret med den unikke sammensætning af det patenteret MOROSIL® ekstrakt, som er et naturligt udvundet fra røde appelsiner, kombineret med den populære grønne te ”yerba mate”, der fremmer nedbrydning af fedtvæv. BURN MY FAT er toppet med cayennepeber og Vitamin B6 for at forstærke den samlede effekt og booste forbrændingen i inaktive perioder.
MOROSIL®

MOROSIL® er et patenteret siciliansk ekstrakt fra røde appelsiner. Morosil® er naturlig rig på vitamin C, der bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.
UNIKT PATENTERET EKSTRAKT

MOROSIL® er et ekstrakt udvundet af en helt særlig sort af røde appelsiner kaldet Moro med den latinske betegnelse Citrus sinensis. Ud over det aktive stof antocyanin i MOROSIL® indeholder Moro appelsin ekstraktet også antioxidanter, flavonoider og er ikke mindst rig på vitamin C, der bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.


MORO APPELSINER - SICILIENS GULD

Moro appelsiner er Siciliens ”fuldblods” blodappelsin. Denne særlige sort findes kun i den syd-østlige del af Sicilien, da det kræver et helt særligt klima for Moro sorten at modnes. Den flotte blodrøde farve stammer fra farvestoffet antocyanin, som findes naturligt i frugten. Moro appelsiner har et lavt sukkerindhold sammenlignet med andre appelsiner – og så er de selvfølgelig rig på vitaminer – især vitamin C!


Top Frame

Hvordan anvendes BURN MY FAT?

Du kan anvende BURN MY FAT når som helst efter behov. Følg altid informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt.

Daglig dosis: Tag én kapsel dagligt.

TIP! Kombiner evt. med andre SLIM BOOST produkter; FILL MY TUMMY eller BLOCK MY CARBS. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.


VIDSTE DU...?

Alle har forskellige behov og mål! Derfor anbefaler vi, at du bruger SLIM BOOST efter behov, eller til du opnår den ønskede effekt.

SLIM BOOST øger effekten af en energireduceret kost og fysisk aktivitet. Hastigheden og mængden af et vægttab er helt individuelt – og faktorer såsom alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægttabsmål skal tages i betragtning. Kosttilskud som SLIM BOOST kan ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.


Frame

YERBA MATE

Yerba Mate* er kendt som urten ”sendt fra guderne” og vokser i bjergrige zoner eller jungle områder i bl.a. Sydamerika. Efter nedskæring bliver disse blade enten knust eller tørret. Yerba Mate producerer, som en af de eneste urter i verden, selv koffein. Faktisk får du 20 mg naturligt forekommende koffein i én dagsration. Den grønne urts egenskaber bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedtvæv.

*Indeholder koffein (20 mg/daglig dosis). Bør ikke anvendes af børn og gravide eller ammende.
Frame


CAYENNEPEBER

Cayennepeber tilhører chilipeberfamilien og er opkaldt efter en caribisk ø, der hedder Cayenne, selvom det ikke er herfra, at det har sin oprindelse. Cayennepeber stammer til gengæld fra Sydamerika. Der anvendes tørrede chilipebre af sorten cayenne til fremstilling af cayennepeber. Cayennepeber indeholder capsaicin og bidrager til vægttab og hjælper dig på rette vej i et vægttabsforløb.Fram

VITAMIN B6

Vitamin B6 bliver også kaldt for pyridoxin og er et vandopløseligt vitamin. Kroppen bruger bl.a. vitamin B6 til omdannelse af aminosyrer til energi, opbygning af DNA – og så bidrager det til et normalt energistofskifte, immunforsvarets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse.
Frame

BURN MY FAT

BURN MY FAT giver dig seks aktive ingredienser, som booster dit vægttabsforløb, fremmer fedtforbrændingen og bidrager til et normalt energistofskifte.Andre kiggede også på disse produkter:


Frame btm
Tst