FILL MY TUMMY

Spiser du for store portioner?

FILL MY TUMMY fylder din mave med den naturlige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen.

For at løfte effekten af FILL MY TUMMY, har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så din søde tand ikke bliver unødigt fristet.
GLUCOMANNAN (KONJAC-ROD)

Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en mere fyldig masse. Når maven føles fuld reduceres følelsen af sult – og fremmer dermed mæthedsfornemmelsen. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab*.

*Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af seks kapsler (3 g Glucomannan) tre gange dagligt før måltider og ALTID sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas) for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær. Anvendes i forbindelse med en energireduceret kost


VIDENSKABELIG DOKUMENTERET EFFEKT

Glucomannan øger vægttab. Det er både testet, godkendt og dokumenteret af EFSA. Den bedste effekt opnås, når du samtidig følger en kaloriereduceret kostplan og dyrker motion.

Læs evt. den videnskabelige udredning her.


NATURLIGT UDVUNDET EKSTRAKT FRA ASIEN

Glucomannan er en naturlig vandopløselig kostfiber udvundet fra Konjac planten med den latinske betegnelse Amorphophllus konjac K. Koch. Planten Konjak rod, som oprindeligt stammer fra det sydøstlige Asien, er i mange år blevet brugt i urtemiksturer og traditionelle retter, såsom tofu, nudler samt konjak gelé. Du får 3000 mg Glucomannan pr daglig dosis, hvilket er den højeste dosis på markedet.


FYLDER MAVEN OP OG SKABER MÆTHED

Glucomannan-fibren har den unikke egenskab, at den absorberer vand med mange gange sin egen volumen. Fibren virker derfor ved at svulme op til en gelé-agtig masse i maven, når den kommer i kontakt med vand – og på den måde fylder maven op, så du føler dig mæt hurtigere og generelt spiser mindre. Færre kalorier fører til energiunderskud, som resulterer i vægttab.


Top Frame

HVORDAN ANVENDES FILL MY TUMMY?

Du kan anvende FILL MY TUMMY når som helst efter behov. Følg altid informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt.

Daglig dosis: Tag to kapsler cirka ½ time før et måltid (max seks kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand.

HUSK! Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af seks kapsler (3 g Glucomannan) tre gange dagligt før måltider og ALTID sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas) for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær. Anvendes i forbindelse med en energireduceret kost.

TIP! Kombiner evt. med andre SLIM BOOST produkter; BLOCK MY CARBS eller BURN MY FAT. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.


VIDSTE DU...?

Du kan sagtens kombinere SLIM BOOST med Nupo’s øvrige produkter. SLIM BOOST kan hjælpe med et vægttab. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at produkterne indgår i en sund, varieret og samtidig kalorielet kost – og gerne i kombination enten Nupo’s kost- eller måltidserstatningsprodukter. Dine muligheder for at få et succesfuldt og vedholdende vægttab øges i øvrigt, hvis du også er fysisk aktiv.


HAVTORN

Havtorn – også kendt som ”Nordens citron” – er en nordisk vildtvoksende frugtbusk, som i flere hundrede år er blevet anvendt i kulinariske sammenhænge på grund af de medicinske og ernæringsmæssige kvaliteter. Bærrene er sprængfyldt med vitale vitaminer og sunde omega 3,6, 7 og 9 fedtsyrer.

Vi har tilsat havtorn, da forskning viser, at havtorn forbedrer tarmkanal aktiviteten og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion. Ét bær fra havtornen indeholder lige så mange C-vitaminer som en hel appelsin (63 mg C-vitamin per 100 g), da havtorn indeholder hele 695 mg C-vitamin per 100 g. Den anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin for en voksen er 75 mg.
afasf


CHROM (MINERAL)

Chrom er et livsnødvendigt mikronæringsstof, som kroppen behøver til en række forskellige funktioner. Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i kroppens muskel- og fedtceller. Chrom indgår i denne proces og bidrager dermed til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker. Chrom kan derfor spille en afgørende rolle i forbindelse med en energireduceret kost med vægttab for øje.


Frame3

FILL MY TUMMY

FILL MY TUMMY giver dig tre aktive ingredienser, som fylder maven op og reducerer sult, fremmer dit stofskifte og booster dit vægttab.Andre kiggede også på disse produkter:


Frame