Handelsbetingelser

Generelt: 

Velkommen til www.nupo.dk, ejet, forvaltet og vedligeholdt af:

Nupo ApS
Marievej 3
2630 Taastrup
cvr nr: 37847518
Telefon: +45 43 48 88 80
E-mail: ordre@nupo.dk

Adgang og brug af nupo.dk samt de produkter og ydelser der er tilgængelige på denne hjemmeside, er alle underlagt disse handelsbetingelser. Ved brug af disse, accepterer du automatisk alle brugs- og handelsbetingelser – disse kan blive opdateret. Tjek venligst denne side jævnligt og vær opmærksom på ændringer. Adgang til nupo.dk er tilladt på midlertidig basis. Nupo hæfter ikke hvis hjemmesiden, eller dens indhold, uanset årsagen, ikke er tilgængelig. Ved at benytte nupo.dk indvilger du i at have læst, forstået og accepteret disse betingelser og du står inde for, at alle data afgivet af dig, er korrekte.
Nupo ApS tager forbehold for tastefejl.

Bestilling 

Du kan bestille Nupo produkter i vores online shop: www.nupo.dk, hvor der er en nøje beskrivelse af produktets vigtigste egenskaber.  

Efter ordreafgivelsen, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via e-mail, hvori du finder alle nødvendige informationer, herunder om fortrydelsesretten, returnering og tilbagebetaling. Du vil også finde gældende salgs- og forsendelses detaljer på denne side. 

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores produkter eller bestilling af dem, skal du endelig kontakte os – du finder vores kontaktinformationer herunder. 

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at se tidligere ordre, men ønsker du at modtage en ny ordrebekræftelse kan du skrive til: ordre@nupo.dk.

Vi tager forbehold for tastefejl.

Betaling 

Nupo forbeholder sig retten til, uden varsel at foretage ændringer, inklusiv ændringer i pris, indhold, beskrivelse, vilkår osv. Vi tager forbehold for prisændringer og udsolgte varer. For at kunne købe produkter på nupo.dk skal du være over 18 år og være i besiddelse af et gyldigt kredit- eller debit kort, udstedt af en bank godkendt af Nupo ApS. Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre. 

Efter din ordre er godkendt, vil vi informere dig via e-mail og vi vil bekræfte identiteten på det firma du har indgået aftale med. 

Når du har aflagt en ordre, erklærer du at alle oplysninger du har afgivet er korrekte og nøjagtige, samt at du har betalt med et kort du lovligt er i besiddelse af og hvorpå der er dækning nok til betaling af varerne.

Alle priserne på nupo.dk og nupo.com er i den gældende valuta for det valgte land. 

Alle priser er inklusiv moms. Forsendelsesomkostninger kan variere alt efter hvilket land ordren skal sendes til. Sådanne ændringer vises tydeligt og inkluderet i ”Total”, inden du afgiver din bestilling.

På nupo.dk kan du betale med følgende kort: 

Dankort, Visa, Visa Electron, Eurocard, Mastercard, Maestro, JCB. 

Vi trækker ordrebeløbet, når din ordre er afsendt fra vores lager.

Alle betalingsinformationer du indtaster i check-ud forløbet bliver med det samme krypteret (SSL) og kan kun ses af vores betalingsudbyder, NETS A/S. Hverken Nupo ApS eller andre parter, kan på nogen måde læse dine personlige data.

Garanti for holdbarhed på produkter

Vi garantere minimum 2 måneders holdbarhed fra leveringstidspunktet, medmindre andet er angivet.

Rabatkoder

Rabatkoden kan bruges i indkøbskurven og skal tastes i feltet "Kampagnekode".
Bemærk at rabatten omfatter alle varer på nær i forvejen nedsatte varer og pakkeløsninger. 
Der kan kun bruges én ordre-/rabatkode pr. ordre.

Levering 

Ved bestilling har mulighed for at vælge mellem levering af GLS eller PostNord.

Nupo.dk hæfter ikke for forsinkelser forsaget af PostNord eller GLS, eller andre forhold som vi ikke kan styre, f.eks ekstreme vejrforhold, forsendelsessvigt fra en 3. part osv, medmindre det står skrevet i Dansk Lov.

Efter du har modtaget dine Nupo produkter skal du holde dem ude af direkte sollys og/eller høje temperaturer.

Udvidet fortrydelsesret og tilbagebetaling 

Nupo.dk tilbyder en udvidet returret: Fra den dag du modtager dine produkter og indtil 30 dage efter, har du fuld returret på de produkter du har købt fra nupo.dk. Vi skal blot modtage varerne i original emballage. Returomkostninger afholdes af køber.

Vi bytter ikke din ordre til andre Nupo produkter eller smagsvarianter, men i stedet giver vi pengene tilbage. Bemærk at du ikke får fragtprisen tilbage, men beløbet for de produkter du har købt.

Du har ret til at fortryde et køb. Det kan ske uden begrundelse indenfor 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os, Nupo, Marievej 3, 2630 Taastrup telefon +45 43 48 88 80 eller e-mail ordre@nupo.dk din beslutning om at fortyde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. pr. brev eller e-mail).

Ønsker du at fortryde, kan du bruge denne formular.

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (minus det du har betalt for fragt) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

Undtagelser

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke omfatter varer, der er åbene. Af sundheds- og hygienemæssige årsager kan der kun fortrydes, hvis den originale emballage ikke er brudt. Nupo-produkter er en fødevare, og vi kan ikke tage ansvaret for sundheden og/eller hygienen af varer, som er åbne.

OBS! Vælger du at bruge Kurplanen til at lave din helt egen personlige kur, så er der er ingen returret, da alle produkter åbnes og pakkes om. Vælger du at åbne pakken er forseglingen dermed blevet brudt.

Returomkostninger afholdes af dig. Vi anvender PostNord eller GLS til levering af order i Danmark. Du finder deres priser og takster her.

Hvis du ønsker at returnere din ordre, send den venligst til:

Nupo.dk 
C/O Ackro 
Farverland 6 
2600 Glostrup 
Denmark

Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kreditkort eller debitkort du benyttede da du aflagde ordren. 

Bemærk at du selv bærer ansvaret for din returvarer, indtil de er bekræftet modtaget hos Nupo ApS. Vi anbefaler derfor at du anvender en postservice, der forsikrer dig værdien af de varer du returnerer.

Reklamationer

Aftalen er omfattet af købelovens mangelsregler. Eventuelle klager skal derfor rettes til:

Nupo ApS
Marievej 3
2630 Taastrup
Telefon: +45 43 48 88 80
E-mail: ordre@nupo.dk

Beskyttelse af personlige oplysninger

Nupo.dk videregiver aldrig informationer om vores kunder til 3. part, medmindre det er bestemt ved lov eller en del af en service vi udbyder til dig (f.eks arrangerer vi at dine produkter bliver sendt til dig), udfører kredit-og andre sikkerhedstjek med henblik på kundeundersøgelser og profilering. Vi vil aldrig sælge dit navn, adresse, e-mail eller andre personlige oplysninger til en 3. part, medmindre vi har din tilladelse.

Indhold på hjemmesiden 

Nupo forbeholder sig retten til at udlevere samlede, anonyme, statistikker omkring antal af besøgende på vores hjemmeside, eller antal af ordre aflagt af besøgende. Vi bruger et uafhængigt firma til indsamling af data omkring vores besøgende, og aflæsning af de koder, samt cookies der ligger på nupo.dk. Både cookies og koderne indeholder statistisk information omkring besøgende på den pågældende side, data om den besøgendes skærmindstillinger og andre generelle oplysninger. Nupo.dk bruger og lagrer denne type af information for at forbedre vores service overfor vores brugere og kunder.

Nupo ApS, som er adresseret herunder, er den registeransvarlige med henblik på ”Personal Data Protection Act”. Du har retten til at få oplyst hvilke informationer Nupo gemmer om dig. Denne rettighed udøves i overensstemmelse med loven og sådanne forespørgsler omkring dette kan stilles til Nupo ApS:

E-mail: ordre@nupo.dk 

Telefon: +45 43 48 88 80

Nupo ApS
Marievej 3
2630 Taastrup