BLOCK MY CARBS

Kan du ikke holde dig fra brød og pasta?

BLOCK MY CARBS – 4 aktive ingredienser til dig, som vil undgå for mange kulhydrater, bevare et normalt energistofskifte og blodsukkerniveau bl.a. ved hjælp af et særligt enzym i det patenteret FABENOL® MAX, som hovedsageligt er udvundet af hvide kidneybønner. For at støtte effekten af FABENOL® MAX, har vi – ud over havtorn- og ingefær-ekstrakt - ligeledes tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du har lettere ved at holde fingrene fra brød og pasta.
FABINOL® MAX
(HVID KIDNEYBØNNE)

FABENOL® MAX er et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner. For at støtte effekten af FABENOL® MAX, har vi – ud over havtorn- og ingefær-ekstrakt - ligeledes tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du har lettere ved at holde fingrene fra brød og pasta.

Læs mere om FABENOL®MAX her


STYR UDENOM KULHYDRATER MED ET STABILT BLODSUKKER

I en energireduceret kost med vægttab for øje kan det være hensigtsmæssigt at skære ned på kulhydraterne. BLOCK MY CARBS aktive ingredienser er særligt sammensat af det panterede FABENOL® MAX, som er et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner, hvori det aktive virkestof phaseolamin findes. For at støtte effekten af FABENOL® MAX, har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du har lettere ved at holde fingrene fra brød og pasta. Læs mere om FABENOL® MAX her:


HVIDE KIDNEYBØNNERS
UNIKKE EGENSKABER

Hvide kidneybønner er en nyreformet bælgplante – og deraf navnet. Bønnen stammer fra det tropiske Amerika, er meget næringsrig og derfor brugt som en central del af kosten i mange kulturer verden over. Den er proteinrig og spækket med vitaminer, mineraler og kostfibre.


Hvordan anvendes BLOCK MY CARBS?

Du kan anvende BLOCK MY CARBS når som helst efter behov. Følg altid informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt.

Daglig dosis: Tag to kapsler lige efter et måltid (max seks kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand.

TIP! Kombiner evt. med andre SLIM BOOST produkter; FILL MY TUMMY eller BURN MY FAT. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.


VIDSTE DU...?

Du kan roligt bruge alle tre SLIM BOOST produkter samtidig. Men husk altid at følge informationen vedrørende
anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.


HAVTORN

Havtorn også kendt som ”Nordens citron” – er en nordisk vildtvoksende frugtbusk, som i flere hundrede år er blevet anvendt i kulinariske sammenhænge på grund af de medicinske og ernæringsmæssige kvaliteter. Bærrene er sprængfyldt med vitale vitaminer og sunde omega-3, -6, -7 & -9 fedtsyrer.

Vi har tilsat havtorn, da forskning viser, at havtorn forbedrer tarmkanal aktiviteten og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion. Ét bær fra havtornen indeholder lige så mange C-vitaminer som en hel appelsin (63 mg C-vitamin per 100 g), da havtorn indeholder hele 695 mg C-vitamin per 100 g. Den anbefalede daglige tilførsel af C-vitamin for en voksen er 75 mg.

INGEFÆRROD

Ingefær er et af naturens vidundere og stammer fra Asien – men har vundet stor indpas i det nordiske køkken. Den del af ingefær planten, der bruges som urtemedicin, er rhizomet. Rhizomet er den horisontale stamme i planten (den del der sender rødderne ud) – og det er her, de mest aktive stoffer sidder. Ingefær hjælper med at understøtte fordøjelsen og bidrager desuden til den normale funktion af tarmkanalen. Den sundhedsmæssige effekt kommer af de mange vitaminer, mineraler og æteriske olier, planten indeholder.CHROM (MINERAL)

Chrom er et livsnødvendigt mikronæringsstof, som kroppen behøver til en række forskellige funktioner. Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i kroppens muskel- og fedtceller. Chrom indgår i denne proces og bidrager dermed til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker. Chrom kan derfor spille en afgørende rolle i forbindelse med en energireduceret kost med vægttab for øje.BLOCK MY CARBS

BLOCK MY CARBS giver dig fire aktive ingredienser, som hjælper dig med at styre uden om kulhydrater og bidrager
til et normalt energistofskifte samt blodsukkerniveau.Andre kiggede også på disse produkter:


aasf