Banner

SLIM BOOST

I en udfordret hverdag fyldt med fristelser eller manglende tid til planlægning af alle måltider, kan det være svært at holde sig 100% til sin kostplan. Det kender vi alle! Med SLIM BOOST slankekosttilskud har du tre forskellige varianter med hver sin særlige funktion – skræddersyet til at kontrollere lige præcis dit svage punkt i et vægttabsforløb. De er specielt udviklet til at imødekomme nogle af de mest almindelige udfordringer, du garanteret møder i hverdagen.

SLIM BOOST kan med fordel kombineres med Nupo Diet produkterne – eller anvendes som supplement til din daglige kost efter behov, så du ikke sætter dit vægttabsforløb over styr, når livet og hverdagens fristelser spænder ben for vægten.

Alle tre SLIM BOOST varianter er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Der er tænkt grundigt over sammensætningen i hver variant – og målet om at designe et produkt baseret på naturens aller fineste råvarer, er lykkes. Der er således kun brugt aktive ingredienser, som understøtter kroppens egne processer og funktioner.


VIDSTE DU...?

Ingredienserne, og deres virkning, er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet. Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for optimal effekt. De opfylder Fødevarestyrelsens høje krav og er desuden glutenfri, GMO-fri og velegnet til vegetarer, da både indhold og kapsler er af vegetabilsk oprindelse.


Slim overall

BLOCK MY CARBS

Kan du ikke holde dig fra brød og pasta?

BLOCK MY CARBS indeholder det patenterede FABENOL® MAX, som er et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner. For at støtte effekten af FABENOL® MAX, har vi – ud over havtorn- og ingefær-ekstrakt - ligeledes tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du har lettere ved at holde fingrene fra brød og pasta.


FILL MY TUMMY

Spiser du for store portioner?

FILL MY TUMMY fylder din mave med den naturlige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen.

For at løfte effekten af FILL MY TUMMY, har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du ikke bliver unødigt fristet.


BURN MY FAT

Får du ikke trænet nok?

BURN MY FAT sætter din fedtforbrænding i vejret med den unikke sammensætning af det patenteret MOROSIL® ekstrakt, som er naturligt udvundet fra røde appelsiner, kombineret med den populære grønne te ”yerba mate”, der fremmer nedbrydning af fedtvæv. BURN MY FAT er toppet med cayennepeber og Vitamin B6 for at forstærke den samlede effekt og booste forbrændingen i inaktive perioder.


Slim produkter


Hvorfor skal jeg anvende Slim Boost?

I en udfordret hverdag fyldt med fristelser eller manglende tid til stringent planlægning af alle måltider, kan det være svært at holde sig 100% til sin kostplan. Det kender vi alle! Nupo SLIM BOOST slankekosttilskud tilbyder tre forskellige typer ”vægttabsassistenter”, der med hver sin særlige funktion er skræddersyet til at kontrollere lige præcis DIT svage punkt i et vægttabsforløb. Brug ét eller alle tre SLIM BOOST produkter efter behov, så du ikke sætter dit vægttabsforløb over styr, når livet og hverdagens fristelser spænder ben.


Hvad kan Slim Boost?

SLIM BOOST består af tre forskelligt sammensatte slankekosttilskud i kapselform, som imødekommer nogle af de mest almindelige udfordringer, du garanteret møder i et vægttabsforløb:

FILL MY TUMMY – fylder din mave med den naturlige, vandopløselige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med op til 60 gange sin egen volumen. Jo større masse i maven – desto mindre sult! For at løfte effekten af FILL MY TUMMY, har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så din søde tand ikke bliver unødigt fristet.

BURN MY FAT – sætter din fedtforbrænding i vejret med den unikke sammensætning af det patenteret MOROSIL® ekstrakt, som er et naturligt udvundet fra røde appelsiner, kombineret med den populære grønne te ”yerba mate”, der fremmer nedbrydning af fedtvæv. BURN MY FAT er toppet med cayennepeber og Vitamin B6 for at forstærke den samlede effekt og booste forbrændingen i inaktive perioder.

BLOCK MY CARBS – stabiliserer dit blodsukkerniveau ved hjælp af chrom, så du har lettere ved at holde dig fra kulhydrater. Indeholder det patenterede FABENOL® MAX, som er et naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner.


Hvad indeholder Slim Boost?

Alle tre SLIM BOOST varianter er baseret på aktive ingredienser fra naturens egne kilder. De opfylder Fødevarestyrelsens høje krav og er desuden glutenfri, GMO-fri og velegnet til vegetarer, da både indhold og kapsler er af vegetabilsk oprindelse.

 

FILL MY TUMMY – tre aktive ingredienser til dig, som vil booste sit vægttab, fremme stofskiftet og ønsker fibre til at fylde maven op.

GLUCOMANNAN – naturlig, vandopløselig kostfiber fra Konjac-planten. Fiberen arbejder i maven og i tarmene ved at absorbere væske og omdanne sig til en mere fyldig masse. Når maven føles fuld reduceres fornemmelsen af sult. Sammen med en energireduceret kost bidrager Glucomannan til vægttab*.

HAVTORN – kendt som ”Nordens citron” og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

CHROM – livsnødvendigt mikronæringsstof, som bidrager til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker.

*Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af seks kapsler (3 g Glucomannan) tre gange dagligt før måltider og ALTID sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas) for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær. Anvendes i forbindelse med en energireduceret kost.

BURN MY FAT – seks aktive ingredienser til dig, som vil booste sit vægttabsforløb, fremme fedtforbrændingen og bevare et normalt energistofskifte.

MOROSIL® – et patenteret siciliansk ekstrakt fra røde appelsiner. Morosil® er naturlig rig på vitamin C, der bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

YERBA MATE* – kendt som urten ”sendt fra guderne” og producerer selv koffein. Yerba Mate urtens egenskaber bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedt.

CAYENNEPEBER – tilhører chilipeberfamilien. Bidrager til vægtkontrol og hjælper dig på rette vej i et vægttabsforløb.

VITAMIN B6 – bidrager til et normalt energistofskifte, immunforsvarets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse.

*Indeholder koffein (20 mg/daglig dosis). Bør ikke anvendes af børn og gravide eller ammende.

BLOCK MY CARBS – fire aktive ingredienser til dig, som vil undgå for mange kulhydrater, bevare et normalt energistofskifte og blodsukkerniveau.

FABENOL® – naturligt ekstrakt udvundet af hvide kidneybønner.

HAVTORN – kendt som ”Nordens citron” og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

INGEFÆR – et af naturens vidundere og hjælper med at understøtte fordøjelsen.

CHROM – livsnødvendigt mikronæringsstof, som bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau ved at støtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker.


Er Slim Boost sikkert at anvende?

Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra natures egne kilder. Ingredienserne, og deres virkning, er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet. Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for optimal effekt.


Hvornår skal jeg spise Slim Boost - og hvor mange?

Du kan anvende SLIM BOOST når som helst efter behov. Følg altid informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt.

FILL MY TUMMY – Tag to kapsler cirka ½ time før et måltid (max seks kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand. HUSK! Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af seks kapsler (3 g Glucomannan) tre gange dagligt før måltider og ALTID sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas) for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær. Anvendes i forbindelse med en energireduceret kost.

BURN MY FAT – Tag én kapsel dagligt.

BLOCK MY CARBS – Tag to kapsler lige efter et måltid (max seks kapsler dagligt) sammen med rigeligt vand (min. 1-2 glas).


Kan jeg tage alle tre produkter samtidig?

Du kan roligt bruge alle tre SLIM BOOST produkter samtidig. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.


Kan jeg kombinere dem med Nupo's øvrige produkter?

Du kan sagtens kombinere SLIM BOOST med Nupo’s øvrige produkter. SLIM BOOST kan hjælpe med et vægttab. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at produkterne indgår i en sund, varieret og samtidig kalorielet kost – og gerne i kombination enten Nupo’s kost- eller måltidserstatningsprodukter. Dine muligheder for at få et succesfuldt og vedholdende vægttab øges i øvrigt, hvis du også er fysisk aktiv.


Hvor længe kan jeg tage Slim Boost?

Alle har forskellige behov og mål! Derfor anbefaler vi, at du bruger SLIM BOOST efter behov, eller til du opnår den ønskede effekt.

SLIM BOOST øger effekten af en energireduceret kost og fysisk aktivitet. Hastigheden og mængden af et vægttab er helt individuelt – og faktorer såsom alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægttabsmål skal tages i betragtning. Kosttilskud som SLIM BOOST kan ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.


Er der nogle bivirkninger?

Vi har omhyggeligt udvalgt aktive ingredienser fra naturens egne kilder, som har positiv effekt på dig og din krop. Ingen af ingredienserne er forbundet med bivirkninger.

Hvis du er overfølsom eller allergisk over for et eller flere af indholdsstofferne i SLIM BOOST eller tager en form for medicin, bør du konsultere din læge før brug. BURN MY FAT indeholder koffein. Det betyder, at denne variant er uegnet til koffein-følsomme personer. Desuden anbefaler vi ikke SLIM BOOST produkterne til gravide, ammende kvinder og børn.


Har I testet Slim Boost?

Ja! Alle ingredienser i Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte, aktive ingredienser fra natures egne kilder og baseret på den nyeste forskning inden for kosttilskudsvidenskab. Hver ingrediens er særligt udvalgt, baseret på dens egenskaber og funktion i forhold til vægttab, påvist i forskning og kliniske studier. Ingredienserne komplimenterer hinanden og deres virkning er grundigt vurderet af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU - og er dermed en blåstempling af produktet. Følg altid anvisningerne på det respektive produkt for optimal effekt. SLIM BOOST er fremstillet efter GMP- og HACCP standarder i moderne produktionsanlæg i EU.


Har Slim Boost nogen smag?

SLIM BOOST kapslerne er lavet af vegetabilske kilder og er helt smagsneutrale


Hvem henvender Slim Boost sig til?

SLIM BOOST henvender sig til alle voksne (18+), som enten har behov for at tabe sig eller bevare en sund normalvægt. Produkterne kan både bruges som en del af en kalorielet kost i forbindelse med et vægttabsforløb – eller som en naturlig del af en travl hverdag med fristelser, der kan spænde ben for almindelig vægtvedligeholdelse.


Hvem må IKKE tage Slim Boost?

Alle tre SLIM BOOST produkter er kosttilskud, som overholder en helt generel lovgivning om kosttilskud.  Det betyder, at produkterne ikke må anvendes af børn og gravide eller ammende. Desuden må produkterne ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livstil – og de skal altid opbevares uden for børns rækkevidde.


midt