top

HURTIG – SIKKER - EFFEKTIV

Nupo Diet VLCD (Very Low Calorie Diet) er en ansvarlig, veldokumenteret og effektiv slankekur kur til dem, der ønsker - eller har brug for - et hurtigt, indledende vægttab. En kickstart til at komme i gang med dit vægttab, og til hurtigt at bryde dine gamle kostvaner.

For at opnå optimal effekt skal alle måltider udskiftes - i op til 8 uger - med 6 portioner af Nupo’s Diet Shakes om dagen. De 6 portioner indeholder en optimal sammensætning af protein, fiber, samt alle de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for til at erstatte hele din kost i løbet af dagen - men kun med ca. 700 kcal om dagen*. Den optimale sammensætning, af indholdet i Nupo Diet, gør at du ikke taber muskelmasse, men at det primære vægttab kommer fra oplagret fedt.

* Normalt energiindtag for en voksen er ca. 2000-3000 kcal pr. dag.

LAGRET FEDT SOM PRIMÆR BRÆNDSTOFSKILDE

Nupo Diet VLCD-produkter indeholder en begrænset mængde kulhydrater. ”Manglen” på kulhydrater gør, at kroppen efter 3-4 dage begynder at bruge lagret fedt som primær brændstofkilde i stedet for kulhydrater. Denne tilstand kaldes ketogenese og fører til en række positive effekter for dem, der ønsker - eller har brug for - at tabe sig.we

DE FØRSTE TRE DAGE ER DE HÅRDESTE

Når man udskifter alle sine måltider med Nupo’s VLCD-produkter, oplever mange en hård periode de første 3 til 4 dage, før kroppen går i ketose. Mange føler stor sult og et behov for at fylde maven med noget. For at gøre disse dage lettere har Nupo udviklet SLIM BOOST FILL MY TUMMY*, som er en kostfibre i kapsel form, som øger følelsen af mæthed. SLIM BOOST FILL MY TUMMY fylder din mave med den naturlige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen og dermed giver dig en mætheds følelse.

For at løfte effekten af FILL MY TUMMY har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du ikke bliver unødigt fristet. Vi har også tilsat havtorn, da forskning viser, at havtorn forbedrer aktiviteten i tarmkanalen og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn, naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

Læs mere om alle vores SLIM BOOST-produkter her.

* Husk altid at drikke rigeligt med vand (1-2 glas) ved indtagelse af SLIM BOOST FILL MY TUMMY.


MED NUPO DIET FÅR DU:

  • En simpel og effektiv kur, der er nem at gå til.

  • En komplet kur med garanti for korrekt næringssammensætning og få kalorier.

  • En sikker og pålidelig kur, der bygger på over 35 kliniske studier.

  • En nem løsning, med seks måltider per dag, der erstatter al din kost.

  • Måltider, som du kan tilberede på to minutter.

  • Nupo Diet er en simpel løsning til dig, som gerne vil være i stand til at kunne fokusere på andet end din kur. Brug Nupo Diet til at kickstarte dit nye jeg!

Det anbefales, at en fuldkosterstatning med Nupo Diet begrænses til max 8 uger, hvorefter du kan have 1-2 ugers pause med en energifattig kost. Derefter kan du påbegynde et forløb igen, indtil du har nået netop din målsætning.


asf