• BURN MY FAT


  Fedtforbrændende formel

  Burn My Fat forbedrer din vægttabsrejse med aktive plantebaserede ekstrakter fra naturens egne kilder. Brug det på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv - eller bare som et ekstra tilskud under en slankekur.

 • FILL MY TUMMY


  Dæmper overspisning og sukkertrang
  Brug Fill My Tummy før måltiderne for at undgå overspisning, fordi det fylder maven med naturlige plantebaserede fibre kaldet Glucomannan, der udvindes af Konjac-planten. Samtidig hjælper mineralet chrom med at opretholde et normalt blodsukkerniveau.

 • FAT FIGHTER


  Din nøgle til forebyggelse af vægtøgning

  Fat Fighter binder lipider, reducerer deres absorption og kalorier fra maden for at understøtte vægttab. OMTEC50® danner en gel i maven og fjerner fedt og kolesterol fra maden, som derefter udskilles ufordøjet.

 • CALORIE FIGHTER


  Understøtter en afbalanceret livsstil
  Calorie Fighter binder fedt, kulhydrater og sukker. Det naturlige stof Omtec 50 med Omtec XS-ekstrakt danner en geléagtig substans i maven, som blander sig med maden. En proces, der fjerner fedt, kulhydrater og sukker fra maden.

COLLAGEN BEAUTY & BURN

SLIM BOOST Collagen Beauty & Burn Collagen Beauty & Burn er en kraftfuld blanding af vitaminer, mineraler og planteekstrakter. Slim Boost Collagen Beauty & Burn kombinerer marint kollagen med en fedtforbrænder og kan give flere fordele: Slim Boost Collagen Beauty & Burn øger vægttabet med planteekstrakter som Kola, Guarana og Cayennepeber. Desuden indeholder den 2500 mg marint kollagen, som gør huden fastere.

Boost & Balance 

Integrer Slim Boost i dine daglige rutiner for at opnå balance og skønhed, eller for at kunne navigere i de gode stunder uden at gå på kompromis med din kost.

SLIM BOOST-kosttilskud tilbyder en enkel plan:

 • Boost fedtmetabolismen med Burn My Fat
 • Begræns overspisning med Fill My Tummy
 • Vælg Fat Fighter eller Calorie Fighter for at reducere kalorieoptagelsen fra fedt og sukker.
 • Find din indre glød med Collagen Beauty & Burn.

Ved at booste dit liv med vores nøje udvalgte kosttilskud kan du nyde et mere afbalanceret liv og samtidig bevare kontrollen over din kost.

Slim Boost products

For eksempel kan du bruge Slim Boost, når ...

Dine Slim Boost spørgsmål besvaret her

Kan jeg åbne Slim Boost kapslerne?

Intentionen med SLIM BOOST kapslerne er, at de skal sluges hele. Endvidere, det er ikke alle, som har lige nemt ved at sluge kapsler, men det behøves ikke at stoppe dig. Kapslerne kan nemt åbnes og deres indhold kan du, eksempelvis, hælde op på en ske med yoghurt. Undgå at hælde indholdet ned i et glas vand, da indholdet fra kapslerne sætter sig fast til siden af glasset, og går til spilde.

Hvorfor skal jeg anvende Slim Boost?

I en udfordret hverdag fyldt med fristelser eller manglende tid til stringent planlægning af alle måltider, kan det være svært at holde sig 100% til sin kostplan. Det kender vi alle! Nupo SLIM BOOST består af 3 kosttilskud og 2 Medical Devices, der med hver sine særlige funktioner er skræddersyede til at kontrollere lige præcis dine udfordringer i et vægttabsforløb. Brug ét eller flere SLIM BOOST produkter efter behov, når livet og hverdagens fristelser spænder ben.

Er der nogle bivirkninger ved Slim Boost kosttilskud?

Vi har omhyggeligt udvalgt aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Der er ikke nogle dokumenterede bivirkninger ved SLIM BOOST kosttilskud, men hvis du er overfølsom eller allergisk over for et eller flere af indholdsstofferne i SLIM BOOST eller tager en form for medicin, bør du konsultere din læge før brug. BURN MY FAT indeholder koffein. Det betyder, at denne variant er uegnet til koffein-følsomme personer. Desuden anbefaler vi ikke SLIM BOOST produkterne til gravide, ammende kvinder og børn.

Kan jeg kombinere Slim Boost produkter med andre Nupo produkter?

SLIM BOOST kosttilskud kan med stor fordel bruges i kombination med vores Nupo Diet og One Meal produkter – eller benyttes som et kosttilskud til din daglige kost efter behov – og sikrer dig en skræddersyet support til at imødekomme nogle af de mest almindelige udfordringer i en travl hverdag med en kontrolleret kost.SLIM BOOST +Medical Device fungerer optimalt sammen med en almindelig energireduceret kost – men bør ikke anvendes, hvis du er i gang med et 100% ren Nupo Diet vægttabsforløb (dvs. 6 Nupo Diet breve om dagen og intet andet), da det er vigtigt at kroppen får alle de næringsstoffer, som Nupo Diet er sammensat af.Alle SLIM BOOST supplementer er sammensat af nøje udvalgte og plantebaserede ingredienser fra naturens egne kilder. Sammensætningen af de enkelte varianter er grundigt gennemtænkt og veldokumenteret.

Kan jeg tage alle Slim Boost produkter samtidig?

Du kan roligt bruge alle SLIM BOOST produkter samtidig. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.

Er Slim Boost sikkert at anvende?

Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra natures egne kilder. Alle Slim Boost produkter er udviklet i overensstemmelse med EU, såvel som dansk fødevarelovgivning – og overholder kravene til anprisninger udstukket af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU.

Hvad indeholder Slim Boost?

FILL MY TUMMY – tre aktive ingredienser til dig, som vil booste sit vægttab, fremme stofskiftet og vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

GLUCOMANNAN – en naturlig, vandopløselig kostfibre fra Konjac-planten. Fibrene arbejder i din mave ved at absorbere vand og omdanne disse til en tykkere masse. Fill My Tummy giver således fyldstof til maven, som betyder mindre plads til store kalorieholdige måltider. Kombineret med en energireduceret diæt, bidrager Glucomannan til vægttab*.

HAVTORN – kendt som ”Nordens citron” og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

CHROM – livsnødvendigt mikronæringsstof, som bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

*Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af 2 kapsler 3 gange dagligt (i alt 6 kapsler/3 g Glucomannan dagligt) sammen med 1-2 glas vand før et måltid og som en del af en energireduceret kost. Tag altid kapslerne hele og sammen med rigeligt vand for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær.


BURN MY FAT
 – sætter din fedtforbrænding i vejret med Yerba Mate, som bidrager med nedbrydningen af fedt – til dig, som ønsker at booste din fedtforbrænding i inaktive perioder.

YERBA MATE – kendt som urten ”sendt fra guderne” og producerer selv koffein. Yerba Mate urtens egenskaber bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedt.

KOLANØD – stammer fra vestafrikanske tropiske regnskove og er en naturlig kilde til koffein. Har en slankende effekt og fremmer fedtforbrændingen.

CAYENNEPEBER – tilhører chilipeberfamilien. Bidrager til vægtkontrol og hjælper dig på rette vej i et vægttabsforløb.

VITAMIN B6 – bidrager til et normalt energistofskifte, immunforsvarets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse

Indeholder koffein (95 mg/daglig dosis). Bør ikke anvendes af børn og gravide eller ammende.


COLLAGEN BEAUTY & BURN
 – er en ideel sammensætning af nøje udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.

KOLA – oprindeligt fra de tropiske regnskove i Vestafrika, og er en naturlig kilde til koffein. Kola understøtter vægttab og hjælper med at forbrænde fedt.

CAYENNEPEBER – en del af chilipeberfamilien og bidrager til vægttab.

VITAMIN C – bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

ZINK + Vitamin A – bidrager til at vedligeholde en normal hud.

MARINE KOLLAGEN – hjælper med at forbedre hudens fasthed.

TYPE I (97%) + TYPE III (3%) – for optimal støtte af hudens udseende og skønhed.

Hvad kan Slim Boost?

SLIM BOOST består af 3 forskelligt sammensatte kosttilskud i kapsel- og pulverformat, som imødekommer nogle af de mest almindelige udfordringer, du garanteret møder i et vægttabsforløb:

FILL MY TUMMY – fylder din mave op med naturlige plantebaserede fibre kaldet Glucomannan, som er udvundet af Konjac-planten. Samtidig hjælper mineralet chrom dig med at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Brug FILL MY TUMMY før måltider og på tidspunkter, hvor du typisk overspiser – eksempelvis om aftenen, når kedsomheden trænger sig på og slikskabet lokker.

BURN MY FAT – booster dit vægttabsforløb med aktive plantebaserede ekstrakter fra naturens egne kilder. Således hjælper Yerba Mate med fedtnedbrydning, hvor kolanød både har en slankende effekt og fremmer fedtforbrændingen, og cayennepeber bidrager til vægttab. Benyt BURN MY FAT på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv – eller blot som et ekstra supplement i perioder, hvor du er på diæt.

COLLAGEN BEAUTY & BURN – er en kraftfuld sammensætning af omhyggeligt udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.