• Hvilken effekt har det?

  Et kosttilskud, der fylder maven op med den naturlige og vandopløselige fiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand flere gange sit eget volumen.


 • Hvem er den beregnet til?

  Perfekt til dig, der har tendens til at spise for meget. Slim Boost Fill My Tummy indeholder tre aktive ingredienser til dig, der gerne vil booste dit vægttab.


 • Resultaterne taler for sig selv

  Fremmer dit stofskifte. Det er naturligt rigt på vitaminer og hjælper med en normal funktion af immunsystemet.

Hvordan virker Fill My Tummy work?

FILL MY TUMMY fylder maven op med ikke-kaloriske naturlige fibre; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med op til mange gange sin egen volumen, hvilket efterlader dig med en mæthedsfornemmelse, så du undgår at spise for store portioner eller snacke.


For at øge effekten af FILL MY TUMMY har vi tilsat chrom, som hjælper med at stabilisere dit blodsukker, så du ikke bliver fristet unødigt og undgår den velkendte sukkertrang.


FILL MY TUMMY er også et oplagt valg i kombination med Nupo Diet (VLCD), for at give mæthed i forlængelse af en af dine 6 daglige shakes.

Prøv her

 • Glucomannan (Konjac-rod)

  Glucomannan, en naturlig kostfiber fra konjakplanten, hjælper med at reducere sult og øge mæthedsfornemmelsen ved at absorbere vand i maven og tarmene og danne en tyk masse. For at opnå vægttab skal du indtage 6 kapsler dagligt (3 g Glucomannan) med 1-2 kopper vand før måltiderne for at forhindre tilstopning, især for dem med synkebesvær. Effektivt sammen med en lavenergikost.


 • Havtorn

  Er en vild nordisk frugtbusk, der har været kendt for sine kulinariske og sundhedsmæssige fordele i århundreder. Bærrene er rige på essentielle vitaminer og omega 3-, 6-, 7- og 9-fedtsyrer. Havtorn er tilsat vores produkt på grund af dens gavnlige effekt på tarmaktiviteten og stofskiftet, og den er også en stærk kilde til C-vitamin, der hjælper med energimetabolismen og immunforsvaret. Det er bemærkelsesværdigt, at den indeholder mere C-vitamin pr. 100 g end en appelsin, 695 mg mod 63 mg, hvilket understøtter det anbefalede daglige indtag på 75 mg for voksne. • Chromium (mineral)

  Chrom er et livsvigtigt mikronæringsstof, som kroppen har brug for til en række forskellige funktioner. Hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i kroppens muskel- og fedtceller. Chrom er en del af denne proces og bidrager dermed til at opretholde et normalt blodsukkerniveau ved at understøtte effekten af insulin, som regulerer kroppens blodsukker. Derfor spiller chrom en afgørende rolle i en energireduceret kost med vægttab for øje.

Du kan f.eks. bruge Fill My Tummy, når

 • Du vil gerne undgå at spise for meget.
 • Du har brug for mæthed i forbindelse med din Nupo Diet.
 • Vil du slippe af med sukkertrangen.
 • 2 kapsler 30 minutter før et måltid, vil formætte maven, så du ikke spiser for store eller for mange portioner, eller før et måltid, der ikke matcher en kost i energibalance f.eks. før en pizzafest.

FILL MY TUMMY kan med stor fordel bruges i kombination med andre Slim Boost-produkter, fx SLIM BOOST - BURN MY FAT.


Dine Fill My Tummy-spørgsmål besvares her

Hvordan bruger jeg Fill My Tummy?

Du tager 2 kapsler sammen med et glas vand, ½ time inden et måltid.  Max. 6 kapsler om dagen. Disse kan tages inden et af vores nupo produkter, eller inden et alm. måltid.

Hvordan gavner produktet mig?

Produktet indeholder bl.a. en naturlig fiber, som i forbindelse med vand, danner en masse i maven, som derved giver mæthed. Den øgede mæthed skulle gerne reducerer den mængde mad du spiser, og derved sparre dig for kalorier.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet