Nupo Diet

Den første uge af Nupo Diet – hvad skal jeg forvente?

“Er det normalt?”

I løbet af den første uges tid på Nupo Diet er det helt normal at opleve nogle “bivirkninger”.
Hvor meget eller hvor lidt du mærker til disse, afhænger af hvilken livsstil du har. De symptomer eller bivirkninger du oplever, gør sig gældende på enhver stram diæt og er altså ikke  betinget af Nupo Diet i sig selv. Herunder har vi opsummeret de hyppigste ”bivirkninger” ved en slankekur. Har du andre oplevelser som du gerne vil vide mere om, eller spørge ind til, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte vores kundeservice.

Hovedpine

Hvis du er vant til at spise meget sukker, og fra den ene dag til den anden stopper med det sukkerindtag, så er hovedpine en næsten uundgåelig bivirkning, da kroppen vil reagere på det mindskede sukkerindtag. Hovedpinen er altså et tegn på at kroppen ikke får det sukker den er vandt til. Hovedpinen forsvinder dog indenfor relativt kort tid, når kroppen har vænnet sig til at være på Nupo Diet. I takt med at du bliver sukker-afvænnet, vil du ikke opleve den samme lyst efter sukkerholdige fødevarer. Hvis du sørger for at få ca. 300 ml. vand sammen med hver af dine 6 Nupo Diet-produkter om dagen – og derudover drikker 2-3 liter kaloriefri væske, så burde der ikke være noget at bekymre sig om. Om nødvendigt, så tag et par hovedpinepiller, men der kan også være noget i at gennemleve hovedpinen og vide at det er kroppen der afgifter.

Svimmelhed og kuldskærhed

Har du været vant til at indtage 2500-3000 kcal dagligt og pludselig kun tilfører kroppen ca. 700 kcal dagligt for at opnå et energiunderskud (og deraf følgende vægttab), vil kroppen naturligt reagere. Det kan bl.a. komme til udtryk ved svimmelhed eller kuldskærhed.
Så snart kroppen har vænnet sig til de nye forhold, ændrer det sig. Kuldskærhed kan dog være noget du oplever i længere tid. Når du tilfører din krop mindre energi end før, skal din krop bruge mere energi (fra dine lagrede fedtdepoter) på at holde dig kørende. Det kan periodevis betyde at kroppen forsøger at holde sin kernetemperatur, nu hvor energiniveauet er nedsat og kroppen skal prioritere energien.

Træthed og uoplagthed

Det er helt normalt at føle sig mere træt, søvnig og uoplagt, samt at have koncentrationsbesvær den første uge af en egentlig slankekur. Kroppen har før haft en overflod af energi som pludselig bliver taget fra den. I perioden hvor kroppen går fra at bruge kulhydrater som sin primære energikilde, til at bruge lagrede fedtdepoter som primær energikilde, kan man være ekstra træt. Så snart kroppen går i ketose (fedtforbrænding) vil energien vende tilbage og du vil være klar i hovedet og blive fyldt med energi.
Du har allerede al den energi du skal bruge i dine lagrede fedtdepoter, men kroppens overgang fra den ene brændstofkilde til den anden, vil unægtelig tære lidt på overskuddet.

Læs også: Hvad er ketose?

Sult

Sult er en uundgåelig del af at omlægge sine kostvaner så markant. Er du overvægtig har du over en periode givet din krop mere energi end den skulle bruge og mavesækken udvider sig i takt med mængderne af mad der indtages. Nu hvor mavesækken ikke får de samme mængder mad at arbejde med som før, vil den ”bede om mere” indtil den har vænnet sig til den begrænsede mængde mad. Det gør den som regel inden for en uges tid. Er sulten for hård ved dig, optager den for meget af din opmærksomhed, er det mere ubehageligt end du bryder dig om og kan leve med, kan vi anbefale at tage et kosttilskud der giver dig kaloriefri mæthed, som fx Slim Boost – Fill My Tummy. Vand kan også give mæthed. Når din krop opnår ketose vil du opleve at sulten forsvinder. Ketose har nemlig den fantastiske egenskab at give en naturlig mæthedsfornemmelse.

Hyppige – eller færre – toiletbesøg

I løbet af den første uge på Nupo Diet begrænser du formentligt dit indtag af kulhydrater betydeligt i forholdet til den livsstil du kommer fra. Det gør sig næsten gældende for alle, uanset om man er overvægtigt, eller blot vil af med 5 forfængelighedskilo. Kulhydrater binder væske til kroppen – faktisk helt op til 3 gange sin egen vægt!
Når indtaget af kulhydrater er så begrænsede som på Nupo Diet, vil kroppen derfor give slip på en masse ophobet væske. Det betyder mange tisse-ture til toilettet – og et fantastisk motiverende resultat på vægten. Men lad dig nu ikke snyde. Det er ikke unormalt at tabe helt op til 3 kg. den første uge på Nupo Diet – men grundet de mange toiletbesøg kan du måske regne ud, at det er væsketab der har æren for en stor del af vægttabet den første uge.

Derudover kan man forvente en mave der muligvis kommunikerer lidt mere rumlen end man er vant til. Igen afhænger det meget af hvilken livsstil du kommer fra. Har du været vant til mange kostfibre i din kost, vil du ikke mærke meget mere end måske ekstra luft i maven. Har du ikke været vant til mange kostfibre, kan du opleve nærmest tordende rumlen fra maven, luft og muligvis også et ekstra toiletbesøg eller to – som ikke nødvendigvis er som det plejer at være. Du kan opleve både tynd og hård mave under et Nupo forløb, og din krops naturlige udrensning.

Så snart maven vænner sig til de mange gode kostfibre, normaliserer det hele sig igen. Dog skal man være opmærksom på – også i længden – at man vil gå mindre på toilettet. 6 flydende måltider om dagen er super sundt for kroppen, da den langt bedre optager næring fra flydende kost. Vi mennesker får sjældent tygget maden så grundigt at kroppen kan opnå fuldt udbytte af den næring der er i vores mad. Når maden er flydende får kroppen de bedste konditioner for at optage næring. Men det er sparsomt hvad der er efterladt i tarmsystemet og man må derfor forvente at der bliver mindre af den slags ”pauser” i løbet af din kur.

Kan jeg blande Nupo Diet og Nupo One Meal?

Vi anbefaler ikke at kombinere de to produktkategorier, grundet den forskel der forekommer i deres næringsstofindhold.

Nupo One Meal-produkterne er måltidserstatninger, som er designet til at erstatte 1-2 hovedmåltider. De indeholder derfor alle de næringsstoffer, som din krop har brug for i ét måltid.

Nupo Diet er designet til at kunne erstatte hele din kost, og indeholder derfor alle de essentielle næringsstoffer, som din krop har brug for i løbet af en hel dag.

Selvom kalorieindholdet mellem ét One Meal-produkt og to Nupo Diet-produkter, er nogenlunde det samme, er deres næringsindhold det ikke. One Meal-produkterne har bl.a. et højere indhold af kulhydrat og du vil derfor ikke få gavn af at være i ketose, som netop er en af fordelene ved Nupo Diet.

Hvad er ketose?

”Det nye sort” inden for diæter og slankekure er de såkaldte keto-kure. Fælles for denne type kur er, at du spiser meget få kulhydrater,  men i højere grad spiser mere fedt end, hvad der normalt ville være i din kost. Men hvad er ketose egentlig?

Fedtforbrænding

Ketose er en tilstand, hvor kroppen får sin energi fra fedtdepoterne i stedet for glykogendepoterne i musklerne. Normalt kommer kroppens primære brændstof fra kulhydrater, som bliver lagret i musklerne som glykogen. Når du indtager flere kulhydrater, end din krop kan nå at forbrænde, lagrer det sig i kroppen som lagrde fedtdepoter.

Kroppen gemmer altså på energien til en dag, hvor den har behov for det. Når du begrænser dit kulhydratindtag, tvinger du kroppen til at finde en alternativ energikilde – og det findes i lagrede fedtdepoter. Når kroppen begynder at bruge dine fedtdepoter som brændstof, omdannes fedtet til ketonstoffer. Ketonstofferne bruger kroppen som energikilde i stedet for glykogen  – det er denne tilstand, der kaldes for ketose.

Hvor meget kulhydrat kan jeg indtage?

Der findes en del teorier, der handler om, hvor mange gram kulhydrater du må eller kan indtage for at komme i en ketose-tilstand. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget kulhydratindtaget skal begrænses, for at opnå ketose. Du kan købe ketose-tests til at måle ketonstoffer i din urin, som kan vise, om du er i ketose. I Nupo Diet Shakes, -Soups og -Oatmeal er der betydeligt færre gram kulhydrater i en dagsration, end der er i en almindelig kost, som er sammensat ud fra de officielle anbefalinger.

Denne lave mængde kulhydrater, i kombination med det lave kalorieindtag gør, at du kommer i ketose – og forbliver i ketose, hvis du holder dig til kuren. Hvis du spiser andet mad, end de seks breve Nupo Diet, er det ikke sikkert, at du vil opnå den samme effekt. Du vil stadig være i kalorieunderskud, hvis du indtager færre kalorier end du forbrænder. Men du forbliver ikke nødvendigvis i ketose og opnår nødvendigvis ikke et lige så effektivt vægttab.

Læs også: Nupo & aftensmad – hvordan og hvor meget?

Ketose med almindelig mad

Det kan være meget svært at følge en keto-diæt, baseret på almindelig mad, hvor du skal være i kalorieunderskud og samtidig sørge for de korrekte næringsstoffer til kroppen. En keto-diæt, baseret på almindelig mad, er meget restriktiv med, hvilke madvarer du må – og ikke må – spise. Generelt, er det næsten umuligt at opnå en fuld næringsprofil med almindelig mad, for under 1300 kcal.

Formålet med Nupo-kuren er at tilbyde den mest effektive og ansvarlige kur til dig, der ønsker at kickstarte et vægttab. Med Nupo Diet hjælper vi dig med at tabe vægten på en simpel og effektiv måde. En komplet kosterstatning, der er lav på kalorier og høj på næringsværdier. Du kan finde alle de forskellige smagsvarianter af vores Nupo Diet serie, her.

Opnå ketose med Nupo Diet

Når du benytter vores Nupo Diet serie – altså vores VLCD*-diæt – får du alt, hvad dig og din krop har behov for af næringsstoffer, vitaminer, mineraler. Kalorieunderskuddet, i kombination med den begrænsede mængde kulhydrater, resulterer i at langt de fleste opnår, og bibeholder, ketose gennem deres Nupo Diet forløb. Hvis du har brugt Nupo, har du måske erfaret, at du kan få dårlig ånde, som lugter lidt af acetone. Det er blandt andet et af de positive tegn på, at du er i ketose. Den dårlige ånde kan fint afhjælpes med enten sukkerfrit tyggegummi eller ved brug af mundskyl.

En positiv bivirkning ved ketose-tilstanden er, at den dæmper appetitten, hvilket er smart, når du gerne vil tabe dig. Selvom du indtager væsentligt færre kalorier end du normalt gør gennem en normal kost, føler du ikke sult – efter et par dage – på få kalorier med Nupo Diet. Hvis du overvejer om Nupo Diet er noget for dig, finder du kun ud af det ved at prøve det. Måske bliver du overrasket over, hvor nemt det er at tabe de overflødige kilo med Nupo og overrasket over at du ikke er sulten.

Hvad skal jeg vælge?

Der er kommet en del nye varianter i Nupo’s sortiment, heriblandt en havregrød, som lægger en god bund, når dagen begynder. Vi har også udvidet sortimentetet med to nye supper, en tomatsuppe og en grøntsagssuppe, så der nu er tre supper i Nupo Diet sortimentet. De tre supper er gode til både frokost og aftensmad – og til sidst, men ikke mindst, har vi vores populære Diet Shakes med kakaomango vaniljeblåbær hindbær, jordbær og caffe latte. Vi er sikrer på, at du kan finde flere foretrukne smage, der kan hjælpe dig i mål med dit vægttab. Det er bare vigtigt, at du holder dig til kuren, og ikke spiser andet ved siden af, hvis du vil give dig selv de bedste forudsætninger for et succesfuldt vægttab.

Er du i tvivl om hvilken smag du skal vælge? Så prøv vores Smagspakke, hvor du får et brev af hver smagsvariant samt en shaker, så du i ro og mag kan finde frem til dine favoritter, inden du investerer i større mængder.

Læs også: Hvor meget kan jeg tabe mig med Nupo Diet? 

* VLCD står for Very Low Calorie Diet.

Må Nupo Diet Shakes og -Soups blandes med varmt vand?

Du må gerne blande dine Nupo Diet Shakes op med varmt vand, men vi anbefaler, at du nyder dem afkølet – vi oplever mange, som foretrækker at de står på køl et stykke tid ind de skal drikkes. Vores Nupo Diet Soups med Spicy Thai Chicken, Tomato eller Vegetables skal blandes med koldt vand og varmes op i mikroovnen eller i en gryde.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Jeg får utrolig meget luft i maven, når jeg er på Nupo

Ja. Når du spiser et One Meal-produkt, vil du få en del kostfibre, som du måske ikke er vant til. Kostfibre fordøjes ikke i tarmen, som andre næringsstoffer, men passere ufordøjet til tyktarmen, hvor der sker bakteriel fermentering. Ved denne proces dannes der bl.a. gas, som er det, der kan give luft i maven. Det er derfor helt normalt, at opleve lidt luft i maven, hvis man ikke er vant til en fiberrig kost.  Dette går hurtigt over, når kroppen vænner sig til det høje fiberindhold.

Oplever man hovedpine, når man er på Nupo?

Hvis du sørger for at få ca. 300 ml vand sammen med hver af dine 6 Nupo Diet-produkter om dagen – og derudover drikker 2-3 liter kaloriefri væske, så burde der ikke være noget bekymre sig om. Hvis du er vant til at spise meget sukker, og fra ene dag til den anden stopper med det, fordi du starter på Nupo Diet-kur, så kan du opleve hovedpine. Hovedpinen burde dog forsvinde indenfor relativt kort tid, når kroppen vænner sig til at være på Nupo Diet-kur.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Skal man spise vitaminpiller, når man er på Nupo?

Nej, det er umiddelbart ikke nødvendigt, at spise vitaminpiller når du er på Nupo-kuren. Nupo indeholder alle de vitaminer og mineraler, som du og din krop har brug for hver dag.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg nøjes med 4-5 Nupo Diet-produkter, og supplere med en sund aftensmad?

Vi anbefaler, at du altid spiser seks Nupo-måltider om dagen – dette gælder også selvom du supplerer med rigtig mad!

Læs også: Nupo og aftensmad – hvordan og hvor meget? 

Det er vigtigt, da vi skal sikre at kroppen får alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som den har brug for. Selvom man synes at den mad, man supplerer med, er sund og næringsrig, er det ikke sikkert, at den indeholder alt det, som dig og din krop har brug for. Hvis du gerne vil spise aftensmad alligevel, anbefaler vi, at du tager et brev fra din Nupo Diet omkring ½ time inden måltidet. På den måde sikrer du en mæthedsfornemmelse og på den måde, er du ikke fristet til at spise lige så meget af den rigtige mad. Du kan også med fordel gøre brug af Slim Boost – Fill My Tummy, der giver dig kalori-fri mæthed og tager toppen af den, for de fleste, velkendte sukkertrang.

Kan jeg fryse mine Diet Shakes ned?

Ja, du kan godt fryse din Nupo Diet Shake ned (kortvarigt!) i 1-2 døgn. Nogle vælger at nedfryse deres Diet Shakes i 15-30 minutter, inden de drikker den, så de har en iskold, lækker shake, som har fået en lidt tykkere og mere slush-ice-agtig konsistens.

Hvis du fryser din shake ned aftenen forinden, kan du tage den med om morgenen, så har du en iskold shake senere på dagen. Du skal dog være opmærksom på, at optøningsperioden kan variere, da det afhænger af den umiddelbare temperatur der, hvor du befinder dig. Nogle benytter faktisk også en frossen Diet Shake som en lækker Nupo-is, når trangen til noget sødt melder sig – i det tilfælde har du en is med lavt kalorieindhold.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg lave mine Nupo Diet Shakes i forvejen?

Ja, du kan sagtens forberede alle dine Nupo Diet Shakes dagen forinden, så de er klar til brug med det samme næste edag. De skal blot opbeares på køl – vi oplever faktisk flere, som foretrækker at de har stået på køl et stykke tid inden de drikkes. Inden du skal nen du drikker din shake, kan du med fordel lige ryste den lidt op igen. Velbekomme!

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg benytte Nupo, hvis jeg har type 1 diabetes?

Ja, du må gerne benytte Nupo Diet Shakes, hvilket er VLCD (Very Low Calorie Diet), hvis du har type 1 diabetes. Det er dog vigtigt at pointere, at du skal tage en snak med din læge (diabetolog) før du påbegynder et forløb. Dette skyldes at insulin dosisen skal nedjusteres først, ellers kan der være risiko for hypoglykæmi (lavt blodsukker). For patienter i behandling med måltidsinsulin vil det være en god idé, at konferere med en diætist, så insulindosis matcher kulhydratmængden i de enkelte måltider/portioner om dagen.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Hvad betyder VLCD?

VLCD står for Very Low Calorie Diet.

Nupo Diet-kuren består af 6 daglige Nupo Diet Shakes, -Soups eller – Meals og er en VLCD-kur. Lovgivningen for en VLCD-kur er meget stram, og sikrer at du som forbruger får alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug i løbet af en dag – samtidig med at du holder dig på ca. 800 kalorier om dagen.

I henhold til lovgivningen må en VLCD-kur indeholde mellem 450-800 kcal om dagen. Studier har vist, at man ikke taber sig hurtigere ved at indtage færre end 800 kcal om dagen. Nupo Diet-kuren giver dig i gennemsnit ca. 800 kcal, i 6 breve  – som du kan selv kan fordele i løbet af dagen og derved holde dit blodsukkerniveau stabilt og din fordøjelse i gang. Du kan sammensætte alle Diet varianter på kryds og tværs alt efter hvilke smage du bedst kan lide. 

Nupo Diet findes i 15 forskellige smagsvarianter – så der er uden tvivl noget for enhver smag. Klik her for at se alle varianter 

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Hvordan stopper man med Nupo Diet-kuren, når man har tabt sig det, man ønsker?

Det ville være en fordel for din krop, hvis du fortsatte med det gode måltidsmønster med 6 måltider pr. dag, som du har oparbejdet imens du har fulgt Nupo Diet-kuren. Vi anbefaler, at du spiser 3 hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider om dagen. Lad halvdelen af din tallerken være grøntsager – og gerne de grove af slagsen. Spis derudover en god proteinkilde til hvert måltid og vælg de grove kulhydrater med masser af fuldkorn og kostfibre.

Det kan også være en god idé at spise 2-3 mellemmåltider, så du kan holde dit blodsukker stabilt i løbet af hele dagen. Et mellemmåltid kunne f.eks. være en lille portion skyr med hindbær og lidt mandler eller udskårne grøntsager, fx skoleagurker, gulerodstave og peberfrugt. Du kan også prøve vores One Meal-produkter eller Protein Bites.

One Meal-serien består af en række måltidserstatninger, som du kan bruge til at erstatte 1-2 af dine daglige hovedmåltider. Protein Bites er barer, som kan bruges som et protein- og fiberrigt mellemmåltid og de findes i to forskellige smagsvarianter: Caramel Ginger & Chocolate.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Går min forbrænding i stå, hvis jeg kun indtager Nupo Diet?

Nej, du behøver ikke at være bange for, at din forbrænding går i stå, når du er på Nupo Diet-kur. Snarere tværtimod. Nupo Diet-produkterne har nemlig en særlig sammensætning af næringsstoffer, kostfibre, vitaminer og mineraler, som ellers kan være svært at få dækket på andre kaloriefattige kure. Det faktum at du spiser seks gange i løbet af dagen er også med til at holde din forbrænding i gang dagen igennem.

Hvis du vil læse mere om Nupo Diet, kan du finde yderligere information her.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Tager man alle kiloene på igen, når man stopper med Nupo-kuren?

Hvis du vælger at gå tilbage til den samme kost og de samme mønstre, som du benyttede før din Nupo Diet-kur – ja, så kommer kiloene med stor sandsynlighed tilbage igen. Vores Nupo Diet-kur er en kickstart, og derfor handler det efterfølgende om at få ændret sine kostvaner, så man kan vedligeholde sit vægttab.

Her kan vores One Meal-serie være en hjælpende hånd. Serien består af en række barer, shakes og pandekagemix, der fungerer som måltidserstatninger, som du kan bruge til at erstatte 1-2 af dine daglige hovedmåltider. Et af vores One Meal-produkter svarer til ét hovedmåltid og kan spare dig for omkring 300 kalorier pr. måltid.

Derudover kan det være rigtig fint, hvis du beregner din forbrænding, så du ved, hvor mange kalorier du har brug for i din dagskost i forhold til dit aktivitetsniveau.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Jeg er blevet syg med feber, kan jeg fortsætte med min Nupo-kur?

Hvis du er blevet syg med eksempelvis feber, kan det være en god idé at konsultere din egen læge omkring brug af Nupo. Lægen kan nærmere vurdere, om det vil være rådeligt at fortsætte Nupo-kuren, når du i forvejen skal bruge ekstra energi på at blive rask. God bedring.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Må jeg amme, mens jeg er på Nupo Diet-kur?

Generelt anbefaler vi ikke, at du begynder på Nupo Diet-kur, som ammende kvinde. Vi anbefaler, at du rådfører dig med egen læge, hvis du ønsker at påbegynde en Nupo Diet-kur, mens du ammer.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Jeg har fået ordineret medicin af min læge – kan jeg fortsætte med min Nupo-kur?

Det afhænger meget af, hvilken medicin der er tale om. Det er derfor yderst vigtigt, at du taler med din egen læge om det.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Må man dyrke motion, når man er på Nupo-kur?

Ja, du må gerne dyrke motion, hvis du benytter dig af vores Nupo Diet-produkter. Det kan være en god idé at kombinere Nupo og motion for at opnå et mere effektivt vægttab. Nogle oplever dog, at udholdenheden kan være lidt lavere end normalt grundet det lave energiindhold, som du får ved at være på Nupo Diet.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg udskifte et enkelt måltid med Nupo Diet?

Vores Nupo Diet-serie er lavet som en fuldkosterstatning til dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab, hvor du ikke har behov for andet end de seks shakes pr. dag.

Hvis du gerne vil erstatte enkelte måltider med Nupo, anbefaler vi at du prøver ét af vores One Meal-produkter, som er barer eller drikkeklare shakes, der kan bruges til at erstatte 1-2 af dine måltider pr. dag.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

One Meal

Hvor mange måltider om dagen kan jeg erstatte med One Meal?

Vi anbefaler at erstatte ét af dine daglige måltider med One Meal, hvis dit ønske er vægtkontrol. Erstat to måltider pr. dag, hvis du ønsker et vægttab.

Er det normalt at få luft i maven fra One Meal?

Ja. Når du spiser et One Meal-produkt, vil du få en del kostfibre, som du måske ikke er vant til. Kostfibre fordøjes ikke i tarmen, som andre næringsstoffer, men passere ufordøjet til tyktarmen, hvor der sker bakteriel fermentering. Ved denne proces dannes der bl.a. gas, som er det, der kan give luft i maven. Det er derfor helt normalt, at opleve lidt luft i maven, hvis man ikke er vant til en fiberrig kost.  Dette går hurtigt over, når kroppen vænner sig til det høje fiberindhold.

Kan jeg bruge One Meal med andre Nupo produkter?

Alle One Meal produkter (pandekager, drikkeklare shakes og barer) kan blive blandet, som du foretrækker.
Vi anbefaler ikke at kombinere Nupo Diet og One Meal, grundet forskellen i næringsindholdet, som er optimeret til to forskellige områder, henholdsvis kosterstatning og måltidserstatning.

Du kan kombinere alle Slim Boost produkter med alle One Meal produkter.

Er One Meal sundt?

Ja, det er det. One Meal har en ernæringsmæssig sammensætning, der sikrer, at din krop får de bedste forudsætninger for en sund og glad livsstil.
One Meal er rig på fibre og protein, fyldt med vitaminer og mineraler og har et lavt kalorieindhold, så du kan nyde dit One Meal med god samvittighed.

Kan jeg blande Nupo Diet og Nupo One Meal?

Vi anbefaler ikke at kombinere de to produktkategorier, grundet den forskel der forekommer i deres næringsstofindhold.

Nupo One Meal-produkterne er måltidserstatninger, som er designet til at erstatte 1-2 hovedmåltider. De indeholder derfor alle de næringsstoffer, som din krop har brug for i ét måltid.

Nupo Diet er designet til at kunne erstatte hele din kost, og indeholder derfor alle de essentielle næringsstoffer, som din krop har brug for i løbet af en hel dag.

Selvom kalorieindholdet mellem ét One Meal-produkt og to Nupo Diet-produkter, er nogenlunde det samme, er deres næringsindhold det ikke. One Meal-produkterne har bl.a. et højere indhold af kulhydrat og du vil derfor ikke få gavn af at være i ketose, som netop er en af fordelene ved Nupo Diet.

Kan jeg bruge Nupo One Meal som snacks?

Du kan bruge One Meal-produkterne lige som du har lyst, men du skal være opmærksom på, at One Meal-serien er designet til at erstatte 1-2 af dine hovedmåltider, således at dit måltid holder dig på omkring 200 kalorier. Når du erstatter et hovedmåltid, kan One Meal-produkterne spare dig for omkring 300 kalorier pr. måltid, hvilket kan hjælpe dig med et mindre vægttab eller at vedligeholde din vægt.

Bruger du One Meal-produkterne i stedet for en kalorietung dessert, vil du højst sandsynlig spare kalorier. Bruger du derimod One Meal-produkterne som en ekstra snack, hvor du normalt ikke ville spise noget, så tilføjer du blot ca. 200 kalorier til dit daglige kalorieindtag. Det gælder derfor altid om at være opmærksom på hvad du erstatter med hvad.

Jeg får utrolig meget luft i maven, når jeg er på Nupo

Nupo-kuren og de dertilhørende breve, som skal spises seks gange om dagen, indeholder mange fibre og derfor kan nogen godt opleve at de har ekstra meget luft i maven.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg bruge One Meal til træning?

Absolut! One Meal er fyldt med alt, hvad du skal bruge før og efter motion/træning for at give din krop de bedste betingelser. One Meal har et højt fiber- og proteinindhold, er fyldt med vitaminer og mineraler og holder kalorieindtaget nede.

Er du på udkig efter et højere proteinindhold, men ønsker ikke at gå på kompromis med mængden af kalorier? Så kan du måske overveje vores Protein Bites.

Skal man spise vitaminpiller, når man er på Nupo?

Nej, det er umiddelbart ikke nødvendigt, at spise vitaminpiller når du er på Nupo-kuren. Nupo indeholder alle de vitaminer og mineraler, som du og din krop har brug for hver dag.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Slim Boost

Jeg glemte at tage Calorie Fighter før mit måltid – burde jeg tage den efter jeg har spist?

Nej, hvis du har glemt at tage Calorie Fighter, skal du ikke bekymre dig. Dog, skal du ikke tage den efter dit måltid, da det vil reducere produktets effektivitet, og kan resultere i en urolig mave. Bare tag Calorie Fighter inden dit næste måltid – husk at følge anbefalingerne, omtrent 1 time før måltidet med et stort glas vand (200-250 ml).

Hvem kan IKKE anvende Calorie Fighter?

I en række tilfælde, frarådes det at anvende Calorie Fighter. Eksempelvis må produktet ikke anvendes:

• Hvis du er overfølsom eller allergisk over for en af ingredienserne.
• Hvis du har eller har haft en mave-tarm-sygdom (f.eks. refluks (gastroøsofageal reflukssygdom), mavekatar (gastritis), mavesår med hul på mavesækken eller tolvfingertarmen, Crohns sygdom, blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa), divertikelsygdom (diverticulitis)), tegn på tarmobstruktion (truende eller eksisterende mekanisk eller paralytisk tarmslyng), gastroparese hos diabetespatienter med diabetisk nervesygdom (neuropati), tarmpolypper eller en eksisterende svær fordøjelsesforstyrrelse (forstoppelse).
• Hvis du tager Warfarin eller anden blodfortyndende medicin.
• Hvis du er undervægtig (Body Mass Index (BMI) < 18,5).
• Hvis du er gravid eller ammer.
• Uegnet til spædbørn og mindre børn.

I tilfælde af tvivl bør man spørge en sundhedsfaglig person.Husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt

Er der nogle bivirkninger forbundet med Calorie Fighter?

Personer, der tager Calorie Fighter kan lejlighedsvis opleve:
• Efter at have taget Calorie Fighter kan du opleve en midlertidig mæthedsfølelse. Den forsvinder almindeligvis efter kort tid.• Personer med følsom mave eller følsomt tarmsystem kan opleve mavegener, kvalme, maveonde, mavebesvær, mavesmerter, tarmluft eller forstoppelse. Hvis bivirkningerne fortsætter, skal dosis reduceres, eller indtagelsen skal afbrydes.• Der kan forekomme forstoppelse, kvalme, oppustethed, mæthed, mavebesvær og mavesmerter ved overdosering.Søg læge, hvis du fortsat oplever bivirkninger.

Hvor længe kan man anvende Calorie Fighter?

Produktet må ikke bruges i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage, hvis du overholder nedenstående begrænsninger vedrørende brugen:• Rådfør dig med lægen før længevarende brug af produktet.• Du må ikke tage lægemidler (f.eks. svangerskabsforebyggende midler), vitaminer eller essentielle fedtsyrer samtidig med Calorie Fighter. Oral medicin skal tages 1 time før eller 4 timer efter brugen af Calorie Fighter. Rådfør dig med din læge, inden du bruger Calorie Fighter, hvis du skal tage medicin i forbindelse med hovedmåltiderne.• Produktet må ikke bruges i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage.

Hvordan anvendes Calorie Fighter?

Calorie Fighter er beregnet til voksne over 18 år. Det er beregnet til oral indtagelse. Den anbefalede dosis er 2 tabletter med mindst 1 glas (250 ml) vand 1 time før hvert måltid 3 gange om dagen. Tag et multivitamin- og mineralpræparat hver dag, mens du taber dig og bruger Calorie Fighter. Calorie Fighter nedsætter den optagne mængde af visse vitaminer og mineraler i kroppen. Vitamin- og mineraltilskuddet bør tages ved sengetid for at sikre, at vitaminerne og mineralerne optages af kroppen.

Hvordan virker Calorie Fighter?

Omtec 50® er et naturligt fiber med en høj evne til at binde lipider. Det bidrager til at neutralisere kalorier fra fødevarer med et højt fedtindhold. Det danner en geleagtig substans i maven, som bliver blandet sammen med maden. Samtidig hæmmer Omtec XS®-ekstrakt det stivelsesnedbrydende enzym alfa-amylase fra bugspytkirtlen. Det afbryder kulhydratfordøjelsesprocessen. Ved denne proces fjernes fedt, sukker og kulhydrater fra maden og bindes i uopløselig form. Disse bundne fedtstoffer, kulhydrater og sukkerarter indgår ikke i stofskiftecyklussen, men udskilles ufordøjet. Indtagelsen af kalorier fra fedt, sukker og kulhydrater mindskes betydeligt. Desuden bremser Omtec XS®-ekstrakt den hurtige optagelse af kulhydrater og har en gavnlig virkning på blodsukkeret, hvilket nedsætter trangen til at spise.

Hvilke aktive ingredienser indeholder Calorie Fighter?

Pakning med 30 tabletter
• 1 tablet Calorie Fighter indeholder 500 mg Omtec XS® og 375 mg Omtec 50®.
• Øvrige komponenter: mikrokrystallinsk cellulose, hydroxypropylcellulose, magnesiumstearat.

Hvad er Calorie Fighter udviklet til?

Calorie Fighter er udviklet til at fungere som et supplement ved vægttab eller vægtkontrol til behandling og forebyggelse af overvægt og fedme.

Calorie Fighter er en fedt- og kulhydrathæmmende formel.
• Til behandling af overvægt og svær overvægt.
• Nedsætter optagelsen af fedt, sukker og kulhydrater fra din kost.
• Nedsætter appetitten.
• Videnskabeligt dokumenteret effektiv.

Hvem henvender Calorie Fighter sig til?

Calorie Fighter henvender sig til alle voksne (18+), som enten har behov for at tabe sig eller bevare en sund normalvægt. Produktet kan både bruges som en del af en energireduceret kost i forbindelse med et vægttabsforløb – eller som en naturlig del af en travl hverdag med fristelser, der kan spænde ben for almindelig vægtvedligeholdelse.

Hvad vil det sige, at Calorie Fighter er medicinsk udstyr?

Medicinsk udstyr er produkter, der bruges til at diagnosticere, forebygge, lindre eller behandle sygdomme, handicap eller skader. Calorie Fighter er CE mærket, som verificerer at udstyret lever op til lovgivningen for medicinsk udstyr og at produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne er dokumenteret.

Calorie Fighter er reguleret af Lægemiddelstyrelsen / klasse IIb – og er ikke receptpligtig! Læs ALTID indlægssedlen grundigt før anvendelse af produktet.

Kan jeg kombinere Slim Boost kosttilskud produkterne?

Slim Boost kosttilskud kan uden problemer bruges individuelt eller i kombination med hinanden.
Du kan også sagtens kombinere et eller flere Slim Boost kosttilskud produkter med Nupo Diet eller et andet vægttabsforløb.

Er der nogle bivirkninger til Fat Fighter?

• Efter at have taget Fat Fighter kan du opleve en midlertidig mæthedsfølelse. Den forsvinder almindeligvis efter kort tid.

• Overdosering (> 6 kapsler om dagen) eller indtagelse af produktet med for lidt væske kan forårsage forstoppelse.

• Personer med følsom mave eller følsomt tarmsystem kan opleve maveonde, tarmluft eller forstoppelse. Hvis bivirkningerne fortsætter, skal dosis reduceres, eller indtagelsen skal afbrydes.

Hvor længe kan man anvende Fat Fighter?

• Du må ikke bruge Fat Fighter i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage.• Du må ikke tage lægemidler (f. eks. svangerskabsforebyggende midler), vitaminer eller essentielle fedtsyrer samtidig med Fat Fighter. Oral medicin skal tages 1 time før eller 4 timer efter brugen af Fat Fighter. Tal med din læge, inden du bruger Fat Fighter, hvis du skal tage medicin i forbindelse med hovedmåltiderne.
• I tilfælde af forstoppelse eller andre bivirkninger skal du omgående stoppe med at tage produktet og søge læge.

Hvem kan IKKE anvende Fat Fighter?

Brug ikke Fat Fighter:–hvis du er overfølsom eller allergisk over for en af ingredienserne.
–hvis du har en mave-tarm-sygdom (f.eks. refluks (gastroøsofageal reflukssygdom), mavekatar (gastritis), mavesår med hul på mavesækken eller tolvfingertarmen, Crohns sygdom, blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa), divertikelsygdom (diverticulitis)), tegn på tarmobstruktion (truende eller eksisterende mekanisk eller paralytisk tarmslyng), gastroparese hos diabetespatienter med diabetisk nervesygdom (neuropati), tarmpolypper eller en eksisterende svær fordøjelsesforstyrrelse (forstoppelse).
–hvis du tager Warfarin (blodfortyndende medicin).
–hvis du er undervægtig (Body Mass Index (BMI) < 18,5).
–hvis du er gravid eller ammer, for at undgå at påvirke tilførslen af vigtige næringsstoffer til fostret eller barnet.
–Uegnet til spædbørn og mindre børn.
–Børn og teenagere bør kun bruge Fat Fighter efter konsultation med en læge.

Kan jeg kombinere Fat Fighter med andre produkter fra Nupo?

FAT FIGHTER fungerer optimalt sammen med en almindelig energireduceret kost – men bør ikke anvendes, hvis du er i gang med et 100% ren Nupo Diet vægttabsforløb (dvs. 6 Nupo Diet breve om dagen og intet andet), da det er vigtigt at kroppen får alle de næringsstoffer, som Nupo Diet er sammensat af.

Du kan sagtens kombinere Fat Fighter med almindelig kost og Nupo’s øvrige produkter. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at produkterne indgår i en sund, varieret og samtidig energireduceret kost. Dine muligheder for at få et succesfuldt og vedholdende vægttab øges i øvrigt, hvis du sørger for at være fysisk aktiv.

Hvor længe kan man tage Slim Boost+ Fat Fighter?

Slim Boost+ Fat Fighter kan anvendes i op til 90 dage som led i en energireduceret kost. Produktet øger effekten af en energireduceret kost og fysisk aktivitet. Hastigheden og mængden af et vægttab er helt individuelt – og faktorer såsom alder, sundhedstilstand, livsstil, startvægt og vægttabsmål skal tages i betragtning.

Medicinsk udstyr som Slim Boost+ Fat Fighter kan ikke erstatte en varieret kost og sund livsstil.

Hvordan anvendes Fat Fighter?

Anbefalet indtagelse til understøtning af en vægttabsfremmende kost:• Tag 2-3 kapsler 2 gange dagligt 15 minutter før et hovedmåltid med et stort glas væske (≥ 250 ml).
Anbefalet indtagelse til understøtning af vægtkontrol kombineret med en fedtfattig kost:
• 1-2 kapsler 2 gange dagligt 15 minutter før et hovedmåltid med et stort glas væske (≥ 250 ml).Undgå at tygge på eller bide i kapslerne! For at forebygge en utilstrækkelig daglig indtagelse af nødvendigt fedtopløseligt A-, D-, E- og K-vitamin og essentielle fedtsyrer må Fat Fighter ikke tages i forbindelse med mere end to hovedmåltider. Det skal sikres, at det tredje måltid indeholder fedtopløseligt A-, E- og K-vitamin og essentielle fedtsyrer. Om nødvendigt kan et multivitaminprodukt være med til at dække vitaminbehovet. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Overdoser (> 6 kapsler om dagen) af Fat Fighter øger ikke produktets virkning, men kan fremme mulige bivirkninger.

Hvem henvender Fat Fighter sig til?

Fat Fighter henvender sig til alle voksne (18+), som enten har behov for at tabe sig eller bevare en sund normalvægt. Produktet kan både bruges som en del af en energireduceret kost i forbindelse med et vægttabsforløb – eller som en naturlig del af en travl hverdag med fristelser, der kan spænde ben for almindelig vægtvedligeholdelse.

Hvordan virker Fat Fighter?

Det aktive stof i Fat Fighter er OMTEC50®, et naturligt fiber med en høj evne til at binde lipider. Det bidrager til at neutralisere kalorier fra fødevarer med et højt fedtindhold. Fat Fighter binder kun fedtstoffer, men ingen kulhydrater eller sukkerarter.

Kapslerne skal tages 15 minutter før et hovedmåltid med 1 glas væske (≥ 250 ml). Det naturlige stof OMTEC50® danner en geleagtig substans i maven, som bliver blandet sammen med maden. Ved denne proces fjernes fedtstoffer og kolesterol fra maden og bindes i uopløselig form. Disse bundne fedtstoffer indgår ikke i stofskiftecyklussen, men udskilles ufordøjet.

Hvad vil det sige, at Fat Fighter er et medicinsk udstyr?

Medicinsk udstyr er produkter, der bruges til at diagnosticere, forebygge, lindre eller behandle sygdomme, handicap eller skader. Fat Fighter er CE mærket, som verificerer at udstyret lever op til lovgivningen for medicinsk udstyr og at produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne er dokumenteret.Fat Fighter er reguleret af Lægemiddelstyrelsen / klasse IIb – og er ikke receptpligtig! Læs ALTID indlægssedlen grundigt før anvendelse af produktet.

Kan jeg åbne Slim Boost kapslerne?

Intentionen med SLIM BOOST kapslerne er, at de skal sluges hele. Endvidere, det er ikke alle, som har lige nemt ved at sluge kapsler, men det behøves ikke at stoppe dig. Kapslerne kan nemt åbnes og deres indhold kan du, eksempelvis, hælde op på en ske med yoghurt. Undgå at hælde indholdet ned i et glas vand, da indholdet fra kapslerne sætter sig fast til siden af glasset, og går til spilde.

Hvorfor skal jeg anvende Slim Boost?

I en udfordret hverdag fyldt med fristelser eller manglende tid til stringent planlægning af alle måltider, kan det være svært at holde sig 100% til sin kostplan. Det kender vi alle! Nupo SLIM BOOSTbestår af 3 kosttilskud og 2 Medical Devices, der med hver sine særlige funktioner er skræddersyede til at kontrollere lige præcis dine udfordringer i et vægttabsforløb. Brug ét eller flereSLIM BOOSTprodukter efter behov, når livet og hverdagens fristelser spænder ben.

Er der nogle bivirkninger ved Slim Boost kosttilskud?

Vi har omhyggeligt udvalgt aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Der er ikke nogle dokumenterede bivirkninger ved SLIM BOOST kosttilskud, men hvis du er overfølsom eller allergisk over for et eller flere af indholdsstofferne i SLIM BOOST eller tager en form for medicin, bør du konsultere din læge før brug. BURN MY FAT indeholder koffein. Det betyder, at denne variant er uegnet til koffein-følsomme personer. Desuden anbefaler vi ikke SLIM BOOST produkterne til gravide, ammende kvinder og børn.

Kan jeg kombinere Slim Boost produkter med andre Nupo produkter?

SLIM BOOST kosttilskud kan med stor fordel bruges i kombination med vores Nupo Diet og One Meal produkter – eller benyttes som et kosttilskud til din daglige kost efter behov – og sikrer dig en skræddersyet support til at imødekomme nogle af de mest almindelige udfordringer i en travl hverdag med en kontrolleret kost.

SLIM BOOST +Medical Device fungerer optimalt sammen med en almindelig energireduceret kost – men bør ikke anvendes, hvis du er i gang med et 100% ren Nupo Diet vægttabsforløb (dvs. 6 Nupo Diet breve om dagen og intet andet), da det er vigtigt at kroppen får alle de næringsstoffer, som Nupo Diet er sammensat af.

Alle SLIM BOOST supplementer er sammensat af nøje udvalgte og plantebaserede ingredienser fra naturens egne kilder. Sammensætningen af de enkelte varianter er grundigt gennemtænkt og veldokumenteret.

Kan jeg tage alle Slim Boost produkter samtidig?

Du kan roligt bruge alle SLIM BOOST produkter samtidig. Men husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt.

Er Slim Boost sikkert at anvende?

Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra natures egne kilder. Alle Slim Boost produkter er udviklet i overensstemmelse med EU, såvel som dansk fødevarelovgivning – og overholder kravene til anprisninger udstukket af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU.

Hvad indeholder Slim Boost?

FILL MY TUMMY – tre aktive ingredienser til dig, som vil booste sit vægttab, fremme stofskiftet og vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

GLUCOMANNAN – en naturlig, vandopløselig kostfibre fra Konjac-planten. Fibrene arbejder i din mave ved at absorbere vand og omdanne disse til en tykkere masse. Fill My Tummy giver således fyldstof til maven, som betyder mindre plads til store kalorieholdige måltider. Kombineret med en energireduceret diæt, bidrager Glucomannan til vægttab*.

HAVTORN – kendt som ”Nordens citron” og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

CHROM – livsnødvendigt mikronæringsstof, som bidrager til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.

*Den gavnlige effekt opnås ved daglig indtagelse af 2 kapsler 3 gange dagligt (i alt 6 kapsler/3 g Glucomannan dagligt) sammen med 1-2 glas vand før et måltid og som en del af en energireduceret kost. Tag altid kapslerne hele og sammen med rigeligt vand for at undgå tilstopning af spise- og luftrøret. Gælder især for personer med synkebesvær.


BURN MY FAT
 – sætter din fedtforbrænding i vejret med Yerba Mate, som bidrager med nedbrydningen af fedt – til dig, som ønsker at booste din fedtforbrænding i inaktive perioder.

YERBA MATE – kendt som urten ”sendt fra guderne” og producerer selv koffein. Yerba Mate urtens egenskaber bidrager til vægtkontrol og nedbrydning af fedt.

KOLANØD – stammer fra vestafrikanske tropiske regnskove og er en naturlig kilde til koffein. Har en slankende effekt og fremmer fedtforbrændingen.

CAYENNEPEBER – tilhører chilipeberfamilien. Bidrager til vægtkontrol og hjælper dig på rette vej i et vægttabsforløb.

VITAMIN B6 – bidrager til et normalt energistofskifte, immunforsvarets normale funktion samt mindsker træthed og udmattelse

Indeholder koffein (95 mg/daglig dosis). Bør ikke anvendes af børn og gravide eller ammende.


COLLAGEN BEAUTY & BURN
 – er en ideel sammensætning af nøje udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.

KOLA – oprindeligt fra de tropiske regnskove i Vestafrika, og er en naturlig kilde til koffein. Kola understøtter vægttab og hjælper med at forbrænde fedt.

CAYENNEPEBER – en del af chilipeberfamilien og bidrager til vægttab.

VITAMIN C – bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.

ZINK + Vitamin A – bidrager til at vedligeholde en normal hud.

MARINE KOLLAGEN – hjælper med at forbedre hudens fasthed.

TYPE I (97%) + TYPE III (3%) – for optimal støtte af hudens udseende og skønhed.

Hvad kan Slim Boost?

SLIM BOOST består af 3 forskelligt sammensatte kosttilskud i kapsel- og pulverformat, som imødekommer nogle af de mest almindelige udfordringer, du garanteret møder i et vægttabsforløb:

FILL MY TUMMY – fylder din mave op med naturlige plantebaserede fibre kaldet Glucomannan, som er udvundet af Konjac-planten. Samtidig hjælper mineralet chrom dig med at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau. Brug FILL MY TUMMY før måltider og på tidspunkter, hvor du typisk overspiser – eksempelvis om aftenen, når kedsomheden trænger sig på og slikskabet lokker.

BURN MY FAT – booster dit vægttabsforløb med aktive plantebaserede ekstrakter fra naturens egne kilder. Således hjælper Yerba Mate med fedtnedbrydning, hvor kolanød både har en slankende effekt og fremmer fedtforbrændingen, og cayennepeber bidrager til vægttab. Benyt BURN MY FAT på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv – eller blot som et ekstra supplement i perioder, hvor du er på diæt.

COLLAGEN BEAUTY & BURN – er en kraftfuld sammensætning af omhyggeligt udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.

Webshop

Hvornår bliver min ordre afsendt?

Vores lager arbejder hårdt på at få varerne pakket og afsendt så hurtigt som muligt.

Så snart din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en mail fra os om, at din pakke er på vej.
I mailen står der et Track&Trace-nummer, som du kan bruge til at følge din pakke.

Hvis du har bestilt levering via PostNord, kan du følge din pakke her: https://www.postnord.dk/track-trace.
Har du valgt GLS, som din foretrukne leveringsmetode, kan du følge din pakke her: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Så snart du modtager en ordrebekræftelse på din mail, begynder vi på at pakke og afsende din ordre.
Vi arbejder på, at du kan modtage din ordre så hurtigt som muligt.
Som regel tager det 3-6 arbejdsdage fra vi modtager ordren, til du modtager dine varer.

Hvornår trækkes pengene fra min konto?

Vi trækker først betalingen for din ordre, når den er afsendt fra vores lager.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Returret og tilbagebetaling – hvad skal jeg gøre?

Nupo ApS tilbyder en udvidet returret: Fra den dag du modtager dine produkter og indtil 30 dage efter, har du fuld returret på de produkter du har købt fra nupo.com/da. Vi skal blot modtage varerne i original emballage. Returomkostninger afholdes af køber.

Vi bytter ikke din ordre til andre Nupo produkter eller smagsvarianter, men i stedet giver vi pengene tilbage. Bemærk, at du ikke får fragtprisen tilbage, men beløbet for de produkter du har købt.

Du har ret til at fortryde et køb. Det kan ske uden begrundelse indenfor 30 dage. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring ved at kontakte os på ordre@nupo.dk. Oplys venligst ordrenummer når du henvender dig.

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du venligst udfylde og send nedenstående formular.

Send returvarer til:

POSTNORD TPL A/S

Nordhøj 12
4600 Køge

Returomkostninger afholdes af dig.

Beløbet vil blive tilbagebetalt til det kreditkort eller debitkort du benyttede da du aflagde ordren.

Bemærk at du selv bærer ansvaret for din returvarer, indtil de er bekræftet modtaget hos Nupo ApS. Vi anbefaler derfor at du anvender en postservice, der forsikrer dig værdien af de varer du returnerer.

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (minus det du har betalt for fragt) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Undtagelser

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke omfatter varer, der er åbne. Af sundheds- og hygiejnemæssige årsager kan der kun fortrydes, hvis den originale emballage ikke er brudt. Nupo’s produkter er en fødevare, og vi kan ikke tage ansvaret for sundheden og/eller hygiejnen af varer, som er åbne.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Kan jeg ændre en ordre, som jeg tidligere har lagt?

Hvis vores lager ikke har påbegyndt pakningen af din ordre, kan vi annullere din ordre – ring til os på +45 43 48 88 80.

Hvis du har modtaget en mail med beskeden “Din ordre er afsendt”, kan du afgive en ny ordre og/eller returnere pakken, hvis du ikke ønsker de bestilte varer alligevel.

Skriv til os på info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Jeg har modtaget en forkert vare – hvad skal jeg gøre?

Hvis det skulle ske, at du modtager den forkerte vare, eller der mangler noget fra din bestilling, så kan du kontakte os på info@nupo.dk.

Hvordan opretter jeg et abonnement?

Du kan oprette et abonnement ved at bestille et af vores
abonnementsprodukter.
Når du bestiller, skal du godkende handels- og abonnementsbetingelser,
herefter indtaster du kreditkortoplysninger og gennemfører købet. Efter dit
køb er gennemført, oprettes en konto automatisk, hvor du altid vil kunne
finde information om dit abonnement. Efter dit første køb, vil du modtage
en separat mail der indeholder dine loginoplysninger.

Abonnementsbetingelser
Nupo tilbyder udvalgte produkter som abonnement. Med et Nupo
abonnement får du dine ønskede produkter tilsendt helt automatisk.
Betalingen for dit abonnement bliver opkrævet, når produkterne bliver
afsendt.


Betingelser
Ved tilmelding accepterer du at Nupo må trække et beløb som svarer til
det oprettede abonnement på dit kort. Nupo forbeholder sig retten til at
ændre medlemsbetingelserne med 1 måneds varsel.


Betaling med kort
Et abonnement kan kun tilmeldes med kort som understøtter
abonnementsbetalinger Visa / MasterCard.

Automatisk fornyelse
Dit abonnement bliver automatisk fornyet hver måned indtil du selv
opsiger det.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på din konto på Nupo.dk.
Klik “Opsigelse” i menuen “Mine abonnementer”. Dit abonnement stopper
samme dag som du opsiger det. Hvis du skifter betalingskort eller kortet
er udløbet, skal du selv sørge for at opdatere det på siden for at fortsætte
dit abonnement.