• Hvilken effekt har det?

  FAT FIGHTER er en fedtblokerende formel til behandling og forebyggelse af overvægt og fedme. Produktet er udviklet til at
  (1) blokere lipidoptagelsen fra maden og dermed reducere kalorieoptagelsen
  (2) reducere optagelsen af kolesterol fra maden.


 • Hvem er det beregnet til?
  FAT FIGHTER er til alle voksne (18+), der har brug for at tabe sig eller holde en afbalanceret, normal vægt. Produktet kan bruges som en del af en energibegrænset diæt under et vægttab - eller som en naturlig del af en travl hverdag fyldt med fristelser, der kan forhindre en normal vægtvedligeholdelse.



 • Resultaterne taler for sig selv
  Omtec50®, som er baseret på Chitsoan - en plantebaseret fiber med evnen til at reducere fedtoptagelsen fra maden. På grund af dets plantebaserede oprindelse er dette produkt velegnet til vegetarer og veganere for at hjælpe kunderne med naturligt at styre deres vægt og kolesterol.

Hvordan virker Fat Fighter?

Fat Fighter har en høj lipidbindingskapacitet og reducerer lipid- og kalorieoptagelsen fra maden. Det er beregnet til at støtte en vægttabsdiæt. Det naturlige stof OMTEC50® danner en gel-lignende substans i maven, som blandes med maden. I denne proces fjernes fedt og kolesterol fra maden og bindes i en ikke-opløselig form. Disse bundne fedtstoffer indgår ikke i det metaboliske kredsløb, men udskilles ufordøjet.

Prøv det her

 • Fat Fighter indtages før et hovedmåltid


 • Omtec50® interagerer og binder fedt fra kosten


 • Fedtstoffer elimineres naturligt fra kroppen.

Dosering og anvendelse

(Til voksne) Overvægt i forbindelse med en vægttabsdiæt:

Tag 2-3 kapsler to gange om dagen

Tag hver dosis 15 minutter før et hovedmåltid.

Drik et stort glas vand ved hver dosis (>250 ml)

Du kan for eksempel bruge Fat Fighter under

Socialt udfordrende øjeblikke, såsom private fester eller forretningsrejser. Fat Fighter er designet til at hjælpe med at reducere fedt i kosten. Brug den ved sådanne lejligheder for at opretholde din kaloriebalance.

Kom i gang

Spørgsmål om Fat Fighter besvaret her

Er der nogle bivirkninger til Fat Fighter?

• Efter at have taget Fat Fighter kan du opleve en midlertidig mæthedsfølelse. Den forsvinder almindeligvis efter kort tid.

• Overdosering (> 6 kapsler om dagen) eller indtagelse af produktet med for lidt væske kan forårsage forstoppelse.

• Personer med følsom mave eller følsomt tarmsystem kan opleve maveonde, tarmluft eller forstoppelse. Hvis bivirkningerne fortsætter, skal dosis reduceres, eller indtagelsen skal afbrydes.

Hvor længe kan man anvende Fat Fighter?

• Du må ikke bruge Fat Fighter i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage.• Du må ikke tage lægemidler (f. eks. svangerskabsforebyggende midler), vitaminer eller essentielle fedtsyrer samtidig med Fat Fighter. Oral medicin skal tages 1 time før eller 4 timer efter brugen af Fat Fighter. Tal med din læge, inden du bruger Fat Fighter, hvis du skal tage medicin i forbindelse med hovedmåltiderne.
• I tilfælde af forstoppelse eller andre bivirkninger skal du omgående stoppe med at tage produktet og søge læge.

Hvem kan IKKE anvende Fat Fighter?

Brug ikke Fat Fighter:–hvis du er overfølsom eller allergisk over for en af ingredienserne.
–hvis du har en mave-tarm-sygdom (f.eks. refluks (gastroøsofageal reflukssygdom), mavekatar (gastritis), mavesår med hul på mavesækken eller tolvfingertarmen, Crohns sygdom, blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa), divertikelsygdom (diverticulitis)), tegn på tarmobstruktion (truende eller eksisterende mekanisk eller paralytisk tarmslyng), gastroparese hos diabetespatienter med diabetisk nervesygdom (neuropati), tarmpolypper eller en eksisterende svær fordøjelsesforstyrrelse (forstoppelse).
–hvis du tager Warfarin (blodfortyndende medicin).
–hvis du er undervægtig (Body Mass Index (BMI) < 18,5).
–hvis du er gravid eller ammer, for at undgå at påvirke tilførslen af vigtige næringsstoffer til fostret eller barnet.
–Uegnet til spædbørn og mindre børn.
–Børn og teenagere bør kun bruge Fat Fighter efter konsultation med en læge.

Kan jeg kombinere Fat Fighter med andre produkter fra Nupo?

FAT FIGHTER fungerer optimalt sammen med en almindelig energireduceret kost – men bør ikke anvendes, hvis du er i gang med et 100% ren Nupo Diet vægttabsforløb (dvs. 6 Nupo Diet breve om dagen og intet andet), da det er vigtigt at kroppen får alle de næringsstoffer, som Nupo Diet er sammensat af.

Du kan sagtens kombinere Fat Fighter med almindelig kost og Nupo’s øvrige produkter. Men for at opnå et tilfredsstillende resultat er det vigtigt, at produkterne indgår i en sund, varieret og samtidig energireduceret kost. Dine muligheder for at få et succesfuldt og vedholdende vægttab øges i øvrigt, hvis du sørger for at være fysisk aktiv.

Hvilke måltider er bedst at bruge sammen med FatFighter?

Produktet er optimalt sammen med måltider som
hovedsageligt indeholder fedt, ex. brunch og fast food generelt. Det anbefales ikke at bruge dette produkt sammen med
vores Nupo diet, da du har brug for al den næring der er i de 6 portioner.

Hvordan anvendes Fat Fighter?

Anbefalet indtagelse til understøtning af en vægttabsfremmende kost:• Tag 2-3 kapsler 2 gange dagligt 15 minutter før et hovedmåltid med et stort glas væske (≥ 250 ml).
Anbefalet indtagelse til understøtning af vægtkontrol kombineret med en fedtfattig kost:
• 1-2 kapsler 2 gange dagligt 15 minutter før et hovedmåltid med et stort glas væske (≥ 250 ml).Undgå at tygge på eller bide i kapslerne! For at forebygge en utilstrækkelig daglig indtagelse af nødvendigt fedtopløseligt A-, D-, E- og K-vitamin og essentielle fedtsyrer må Fat Fighter ikke tages i forbindelse med mere end to hovedmåltider. Det skal sikres, at det tredje måltid indeholder fedtopløseligt A-, E- og K-vitamin og essentielle fedtsyrer. Om nødvendigt kan et multivitaminprodukt være med til at dække vitaminbehovet. Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides. Overdoser (> 6 kapsler om dagen) af Fat Fighter øger ikke produktets virkning, men kan fremme mulige bivirkninger.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet