• Nupo Diet
  En TDR (Total Diet Replacement), også kendt som en VLCD (Very Low Calorie Diet) er en kostplan, der begrænser dit daglige kalorieindtag.


 • Udviklet af eksperter
  Udformet af læger og anbefalet af kliniske diætister.


 • +35 kliniske undersøgelser
  Mere end 35 kliniske studier dokumenterer de ubestridelige resultater.


 • Grundlagt i 1981

  Med over 40 års erfaring i branchen, er vores mål fortsat at gøre livet lidt lettere for vores forbrugere.

Sådan fungerer Nupo Diet

På Nupo Diet oplever du en reducering af dit daglige kalorieindtag, hvilket kickstarter din rejse mod dine personlige mål. Ved at skære ned på kalorier tvinges din krop til at forbrænde sine fedtdepoter som primær energikilde, hvilket fremskynder resultaterne.

Vores testede produkter indeholder essentielle vitaminer, mineraler, fibre og proteiner, der sikrer at dine ernæringsbehov dækkes, så du når dine mål uden at gå på kompromis med ernæringen.

En plan der fungerer

Afbalanceret og effektivt

På Nupo Diet er din basisplan at indtage seks måltider om dagen, som udelukkende består af Nupo Diet-produkter. Disse portioner er omhyggeligt designet til at give en komplet og afbalanceret kost, der sikrer, at du får alle de vigtige næringsstoffer, din krop har brug for, for at fungere optimalt. Det er derfor også vigtigt, at du nøje følger denne seks-portions-plan for at opretholde en ernæringsmæssig balance og sikre at du kommer sikket i mål.

Fleksibel og nærende

For dem, der ønsker lidt mere variation eller har brug for et højere dagligt kalorieindtag, tilbyder Nupo Diet alternative kostplaner.

Disse planer giver dig mulighed for at tilføje regulære fødevarer for at øge dit daglige kalorieindtag til 1200 eller 1500 kalorier. Disse alternative kostplaner giver en fleksibilitet, der kan tilpasses din livsstil, mens du stadig oplever stabile fremskridt på din rejse. Man skal dog påregne at tempoet kan være lidt langsommere sammenlignet med den hurtige og effektive 800 kcal. plan.

 • 800 kcal

  Den hurtige og effektive

  6 Nupo-portioner om dagen Dækker alle dine ernæringsmæssige behov Forvent hurtige resultater Følg dine fremskridt med vores gratis app
 • 1,200 kcal

  Mix med almindelig mad

  Alt fra 800 kcal-planen + 400 ekstra kcal Ekstra forkælelse i weekenden Bland med dine yndlingsretter Gratis opskrifter
 • 1,500 kcal

  Balancér med opskrifter

  Alt fra 800 & 1200 kcal-planen Nemme opskrifter, der tilføjer 700 kcal til din kost En plan der tilbyder mere fleksibilitet Nyd aftensmaden med din familie

Få svar på dine spørgsmål om Nupo Diet

Er Nupo-kuren sikker?

Ja, Nupo Diet er designet til at være sikker, når den bruges i henhold til instruktionerne. Diæten er baseret på VLCD-princippet (Very Low Calorie Diet), hvor man indtager en meget begrænset mængde kalorier om dagen gennem omhyggeligt sammensatte måltidserstatninger. Disse produkter er udviklet til at give alle de nødvendige næringsstoffer, din krop har brug for til at fungere under en sådan diæt.

Kan jeg træne men jeg er på Nupo Diet?

Ja, du kan træne, mens du følger Nupo Diet, men det er vigtigt at tilpasse intensiteten og omfanget af din træning til dit lavere kalorieindtag. Let til moderat motion anbefales, især i begyndelsen. Lyt til din krop, og tilpas din træning efter, hvordan du har det.

Kan jeg forberede mine Nupo Diet Shakes på forhånd?

Ja, du kan forberede dine Nupo Diet-shakes en dag i forvejen, så de er klar til at blive drukket med det samme. De skal dog opbevares på køl ligesom andre mejeridrikke. Vi oplever, at de fleste foretrækker, at deres shakes er afkølede, når de indtages. Før du drikker din færdigblandede shake, så giv den et ekstra ryst. Nyd dit måltid.

Er det nok at spise 4-5 Nupo portioner, hvis jeg supplerer med en sund middag?

Vi anbefaler, at du altid indtager 6 Nupo portioner hver dag, det gælder også, selvom du supplerer med rigtig mad.

Det er vigtigt for at sikre, at du får alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, du har brug for. Selvom du måske synes, at den mad, du supplerer med, er sund og nærende, er det ikke sikkert, at den indeholder alt det, din krop har brug for.

Hvis du stadig gerne vil spise aftensmad, foreslår vi, at du kigger på vores kostplaner for 1200 kcal eller 1500 kcal.

Læs vores verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet