Er du interesseret i at blive sponsoreret af Nupo ved afholdelse af et event eller et andet arrangement, så læs her hvordan du ansøger.

Først og fremmest, tak for din interesse i vores produkter

For at blive sponsoreret af Nupo, skal der selvfølgelig være et match mellem os og det arrangementet handler om. Derfor skal vi vide hvad det handler om, hvornår det afholdes? Hvem der deltager? Hvad formålet er og hvorfor du synes at vores produkter vil være et match med dit arrangement?

Husk at du selv skal være fyldt 18 år for at blive sponsoreret .

Bliver dit arrangement ikke udvalgt kan der være flere årsager hertil: f.eks. kan det være at vi på nuværende tidspunkt sponsorerer en masse arrangementer i forvejen der enten ligner dit, overlapper rent tidsmæssigt eller geografisk, at vi ikke finder der er et match mellem os og arrangementet. Vi kan også vurdere at det ikke er en gensidig fordel for os eller at det er for bekosteligt, etc.

Skulle interessen dog være gensidig fra vores side af, ser vi frem til et sundt samarbejde, hvor vi naturligvis har nogle minimumskrav der skal opfyldes:

  • Vi skal modtage billedmateriale af arrangementet efterfølgende, som vi derefter selv kan bruge i eget regi i både Danmark og udland.
  • Vores produkter skal behandles respektfuldt og ordentligt og skal opbevares på den bedst mulige måde.
  • Vi forbeholder os retten til at trække os fra arrangmentet hvis vi synes der er en uoverenstemmelse med den aftale der er lavet eller hvis der er andre sponsorerer eller produkter som vi finder upassende i forhold til vores egne produkter.
  • Vi forbeholder os retten til at sponsorere med andre eller lign. produkter, såfremt de aftalte produkter er udsolgte fra vores lager.

Venligst udfyld skemaet så fyldestgørende som muligt herunder: