Den hurtige og effektive plan: 800 kcal

Vores 800 kcal kostplan er til dig, der gerne vil fokusere på effektivitet, portionskontrol og enkelhed, for det eneste, du skal gøre, er at vælge en smag, tilsætte vand, shake og nyde!

Denne plan med 6 portioner om dagen er nem at følge, da den giver et kontrolleret kalorieindtag og indeholder en perfekt afbalanceret blanding af næringsstoffer, samtidig med at den fremmer en følelse af præstation og motivation. Resultaterne vil tale for sig selv.


 • VLCD-diæt

  Nupo diet er en VLCD-diæt (Very Low Calorie Diet), som er hurtig, sikker og effektiv.


 • +35 kliniske undersøgelser

  Mere end 35 kliniske studier, der understøtter og dokumenterer de uomtvistelige resultater.


 • 6 portioner om dagen

  Erstatter alle dine måltider med kaloriekontrollerede portioner. En blanding af shakes, supper og melas


 • Alle essentielle næringsstoffer
  En kost, der giver dig alle de essentielle næringsstoffer, din krop har brug for.

Et stort udvalg af smagsvarianter gør denne diæt så nem at følge

 • Nupo Diet er en Very Low Calorie Diet (VLCD), der er hurtig, sikker og effektiv.
 • En ansvarlig og et veldokumenteret forløb med mere end 35 kliniske undersøgelser, der dokumenterer de uafviselige resultater.
 • En plan, der erstatter alle dine måltider med 6 daglige portioner (Du kan frit blande mellem shakes, supper og varme måltider).
 • En plan, der giver dig maksimalt 800 kalorier om dagen.
 • En plan, der giver dig alle de essentielle næringsstoffer, din krop har brug for.
 • En plan, der er nem og praktisk at tilberede og tage med på farten.
 • En plan, der har været kontinuerligt testet og udviklet i mere end 40 år.

Sådan kan din dag med Nupo Diet se ud!

Svar på dine spørgsmål om vægttab

Hvad betyder VLCD?

VLCD står for Very Low Calorie Diet.

Nupo Diet-kuren består af 6 daglige Nupo Diet Shakes, -Soups eller – Meals og er en VLCD-kur. Lovgivningen for en VLCD-kur er meget stram, og sikrer at du som forbruger får alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug i løbet af en dag – samtidig med at du holder dig på ca. 800 kalorier om dagen.

I henhold til lovgivningen må en VLCD-kur indeholde mellem 450-800 kcal om dagen. Studier har vist, at man ikke taber sig hurtigere ved at indtage færre end 800 kcal om dagen. Nupo Diet-kuren giver dig i gennemsnit ca. 800 kcal, i 6 breve  – som du kan selv kan fordele i løbet af dagen og derved holde dit blodsukkerniveau stabilt og din fordøjelse i gang. Du kan sammensætte alle Diet varianter på kryds og tværs alt efter hvilke smage du bedst kan lide. 

Nupo Diet findes i 15 forskellige smagsvarianter – så der er uden tvivl noget for enhver smag. Klik her for at se alle varianter 

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Må jeg amme, mens jeg er på Nupo Diet-kur?

Generelt anbefaler vi ikke, at du begynder på Nupo Diet-kur, som ammende kvinde. Vi anbefaler, at du rådfører dig med egen læge, hvis du ønsker at påbegynde en Nupo Diet-kur, mens du ammer.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Oplever man hovedpine, når man er på Nupo?

Hvis du sørger for at få ca. 300 ml vand sammen med hver af dine 6 Nupo Diet-produkter om dagen – og derudover drikker 2-3 liter kaloriefri væske, så burde der ikke være noget bekymre sig om. Hvis du er vant til at spise meget sukker, og fra ene dag til den anden stopper med det, fordi du starter på Nupo Diet-kur, så kan du opleve hovedpine. Hovedpinen burde dog forsvinde indenfor relativt kort tid, når kroppen vænner sig til at være på Nupo Diet-kur.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Må man dyrke motion, når man er på Nupo-kur?

Ja, du må gerne dyrke motion, hvis du benytter dig af vores Nupo Diet-produkter. Det kan være en god idé at kombinere Nupo og motion for at opnå et mere effektivt vægttab. Nogle oplever dog, at udholdenheden kan være lidt lavere end normalt grundet det lave energiindhold, som du får ved at være på Nupo Diet.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Jeg får utrolig meget luft i maven, når jeg er på Nupo

Nupo-kuren og de dertilhørende breve, som skal spises seks gange om dagen, indeholder mange fibre og derfor kan nogen godt opleve at de har ekstra meget luft i maven.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet