• Hvilken effekt har det?

  Slim Boost Collagen Beauty & Burn er en kraftfuld sammensætning af nøje udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.


 • Hvem er det beregnet til?

  Brug Collagen Beauty & Burn på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv - eller blot som et ekstra tilskud i perioder, hvor du er på slankekur eller ønsker at være ekstra opmærksom på din hud.


 • Resultaterne taler for sig selv

  Kosttilskud med kollagenhydrolysat, vitaminer, zink, planteekstrakter og cholin. Smag af blodappelsin. Indeholder sødestoffer.

Hvordan virker Collagen Beauty & Burn?

Slim Boost Collagen Beauty & Burn er en fængslende blanding med en dyb rød farve og en syrlig smag med et subtilt strejf af sød appelsin, perfekt suppleret af den forfriskende essens af rød grapefrugt - en virkelig dejlig citrusoplevelse.
Slim Boost Collagen Beauty & Burn* hjælper dig med at forbrænde fedt med indholdet af plantebaserede ekstrakter, såsom Kola, der hjælper med at forbrænde fedt - toppet med 2500 mg kollagen fra marine kilder, specielt rettet mod din huds fasthed. For at forstærke effekten af Collagen Beauty & Burn får du også gavn af cayennepeber og guarana, som begge bidrager til vægttab.

Prøv her

 • Kola

  Kommer oprindeligt fra de tropiske regnskove i Vestafrika og er en naturlig kilde til koffein. Har en slankende effekt og øger fedtmetabolismen.


 • Marint kollagen

  Marint kollagen udvindes af koldtvandsfisk - typisk noget i retning af laks. Hjælper med at forbedre hudens fasthed.


 • Cayennepeber

  En del af chilipeberfamilien. Bidrager til vægtkontrol og hjælper dig med at holde kursen på dit vægttab.


 • Zink + A-vitamin
  Bidrager til at vedligeholde en normal hud.

For eksempel kan du bruge Collagen Beauty and Burn under

Slim Boost Collagen Beauty & Burn er en kraftfuld sammensætning af nøje udvalgte planteekstrakter kombineret med vitaminer, mineraler og kollagen fra maritime kilder.
Tilsammen danner denne kombination en virkelig stærk enhed, der blandt andet.
TYPE I (97%) + TYPE III (3%) - for optimal understøttelse af hudens udseende og skønhed

Spørgsmål om Collagen Beauty & Burn er besvaret her

 Hvordan bruger jeg Collagen Beauty & Burn?

Du tager 1 brev om dagen – blandet op i 1 glas vand. Vi anbefaler at tage denne om morgenen da 1 brev indeholder hvad der ca. svarer til 1/2 kop kaffe. Produktet smager dejligt af blodappelsin. Hvis du syntes det smager godt, kan du sagtens blande pulveret i anden mad, eller ex. din smoothie.

Hvordan gavner produktet mig?

Produktet indeholder naturlige ingredienser der sætter gang i din forbrænding, og du derved vil forbrænde flere kalorier. Udover disse ingredienser, indeholder produkt også kollagen, som er et naturligt protein der giver fastere hud. Du vil med dette produkt få marine kollagen, som netop understøtter fastheden i huden. 

Kan jeg godt både bruge Collagen Beauty & Burn og Burn My Fat?

Ja det kan du i og for sig godt, da de ikke modarbejder hinanden. Du kan bare ikke forvente dobbelt så stor effekt, af at tage begge produkter, samme dag. Vi anbefaler derfor, at du enten bruger Burn My Fat eller Collagen Beauty & Burn. Den store forskel på disse 2 produkter er indholdet af kollagen.

Hvornår er Collagen Beauty & Burn optimalt for mig at bruge?

Din naturlige produktion af kollagen nedsættes løbende med tiden, så du kan sagtens begynde at bruge produktet tidligt,  for at hjælpe det naturlige tab af kollagen på vej. Der er modsat heller ingen grund til, ikke at starte med kollagen, hvis du har nået en bestemt alder. Kollagen er derfor at anbefale til alle over 18 år.

Produktet indeholder koffein - hvad der svarer til ca. ½ kop kaffe – så vi anbefaler at tage produktet om morgenen, så ikke det forstyrrer din søvn.

Er Collagen Beauty & Burn sikkert at anvende?

Ja. Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Alle Slim Boost produkter er udviklet i overensstemmelse med EU, såvel som dansk fødevarelovgivning – og overholder kravene til anprisninger udstukket af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU. Du skal selvfølgelig være opmærksom på evt. allergener.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet