Nupo har på nuværende tidspunkt ingen åbne stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Måske kan du gøre en forskel med dit engagement, dine kompetencer og din begejstring for vores brand.
Det er nemlig vores store passion hos Nupo at udvikle og markedsføre slankeprodukter, måltidserstatninger og livsstilsprodukter, der giver balance og energi.

Hvis du tænker at du kan gære en forskel hos os, så send os en ansøgning sammen med dit CV.

Vi er altid i gang med at opbygge og videreudvikle vores forretning gennem en målrettet og fokuseret produktudvikling og vækst. Vi er foreløbigt repræsenteret i Norden, Tyskland, Island, Irland, Slovakiet, Tjekkiet, Ungarn, Slovenien, Romanien, Holland m.fl. Vi har travlt og er i en meget positiv udvikling og er i gang med at omdanne virksomheden fra en traditionel retail virksomhed til en hardcore digital virksomhed.

Vi har en professionel, fleksibel og meget uhøjtidelig kultur, hvor succesen udspringer af dedikerede og engagerede medarbejdere fra vores kontor i Brøndby.

Hvis du mener at du vil passe ind i sådan et team – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi forventer
• At du har naturligt flair for og interesse i sundhed og ernæring
• At du kan tage selvstændigt ansvar for egne opgaver
• At du har en stærk arbejdsmoral og motiveres af at skabe resultater
• At du er udadvendt, struktureret og ambitiøs

Hvad tilbyder vi

Hos Nupo vil du få stort ansvar og arbejde med mange forskellige opgaver inden for dit felt. Da vi er en mindre virksomhed, vil du være med til at præge, hvordan det fremtidige Nupo vil komme til at forme sig. Derfor vil vi også være interesserede i, hvad du har af idéer og viden inden for det område du vil komme til at arbejde inden for.

Derudover tilbyder vi et sted, hvor der er god stemning og gode kollegaer. Vi er et team af forskellige personer med forskellige kompetencer og baggrunde – det er med til at gøre os til et stærkt team, der kan skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Hos Nupo tror vi på, at de bedste kandidater bliver ansat på baggrund af deres kompetencer og ikke deres CV. Vi værdsætter diversitet og vurderer derfor alle ansøgere ligeværdigt.

Ansøgning sendes til marketing@nupo.dk