• Hvilken effekt har det?

  Det reducerer kalorieindtaget fra fedt, sukker og kulhydrater. Derudover hjælper Calorie Fighter med at reducere appetitten. Videnskabeligt bevist effektiv.


 • Hvem er det beregnet til?

  Det er til alle voksne (18+), der har brug for at tabe sig eller holde en afbalanceret, normal vægt. Produktet kan bruges som en del af en energibegrænset diæt under et vægttab - eller som en naturlig del af en travl hverdag fyldt med fristelser, der kan forhindre en normal vægtvedligeholdelse.


 • Resultaterne taler for sig selv

  Omtec50® og OmtecXS® er de aktive ingredienser i Calorie Fighter. Videnskabeligt dokumenteret effektiv. På grund af dets plantebaserede oprindelse er dette produkt velegnet til vegetarer og veganere for at hjælpe kunderne med naturligt at styre deres vægt og kolesterol.

Hvordan virker Calorie Fighter?

Calorie Fighter binder fedt, kulhydrater og sukker. Det naturlige stof Omtec 50 danner sammen med Omtec XS-ekstrakt en geléagtig substans i maven. Denne geléagtige substans blandes med maden. I denne proces fjernes fedt, kulhydrater og sukker fra maden og bindes i en ikke-opløselig form. Disse bundne fedtstoffer, kulhydrater og sukkerarter indgår ikke i stofskiftet, men udskilles ufordøjet.
Calorie Fighter er designet til at blive taget oralt. Den anbefalede dosis er 2 tabletter, en time før hvert måltid med mindst et glas (250 ml) vand, 3 gange om dagen.

Prøv Calorie Fighter

 • Calorie fighter


 • Omtec50® & OmtecXS® interagerer med hinanden


 • Binder fedt til et gel-lignende kompleks


 • Fedtstoffer udskilles naturligt fra kroppen

Dosering og anvendelse

Calorie Fighter er designet til at blive indtaget oralt.

Den anbefalede dosis er 2 tabletter, 3 gange om dagen.

Du bør tage hver dosis en time før et måltid.

Drik mindst et glas (250 ml) vand hver gang.

For eksempel kan du bruge Calorie Fighter under

Socialt udfordrende øjeblikke, såsom private fester eller forretningsrejser. Calorie Fighter er designet til at hjælpe med at reducere kalorieindtaget fra fedt, sukker og kulhydrater. Derudover hjælper Calorie Fighter med at reducere appetitten. Brug den ved sådanne lejligheder for at opretholde din kaloriebalance.

Kom i gang

Dine spørgsmål om Calorie Fighter besvaret her

Jeg glemte at tage Calorie Fighter før mit måltid – burde jeg tage den efter jeg har spist?

Nej, hvis du har glemt at tage Calorie Fighter, skal du ikke bekymre dig. Dog, skal du ikke tage den efter dit måltid, da det vil reducere produktets effektivitet, og kan resultere i en urolig mave. Bare tag Calorie Fighter inden dit næste måltid – husk at følge anbefalingerne, omtrent 1 time før måltidet med et stort glas vand (200-250 ml).

Hvem kan IKKE anvende Calorie Fighter?

I en række tilfælde, frarådes det at anvende Calorie Fighter. Eksempelvis må produktet ikke anvendes:

• Hvis du er overfølsom eller allergisk over for en af ingredienserne.
• Hvis du har eller har haft en mave-tarm-sygdom (f.eks. refluks (gastroøsofageal reflukssygdom), mavekatar (gastritis), mavesår med hul på mavesækken eller tolvfingertarmen, Crohns sygdom, blødende tyktarmsbetændelse (colitis ulcerosa), divertikelsygdom (diverticulitis)), tegn på tarmobstruktion (truende eller eksisterende mekanisk eller paralytisk tarmslyng), gastroparese hos diabetespatienter med diabetisk nervesygdom (neuropati), tarmpolypper eller en eksisterende svær fordøjelsesforstyrrelse (forstoppelse).
• Hvis du tager Warfarin eller anden blodfortyndende medicin.
• Hvis du er undervægtig (Body Mass Index (BMI) < 18,5).
• Hvis du er gravid eller ammer.
• Uegnet til spædbørn og mindre børn.

I tilfælde af tvivl bør man spørge en sundhedsfaglig person.Husk altid at følge informationen vedrørende anbefalet daglig dosis og øvrige instrukser på emballagen for det pågældende produkt, da det varierer fra produkt til produkt

Er der nogle bivirkninger forbundet med Calorie Fighter?

Personer, der tager Calorie Fighter kan lejlighedsvis opleve:
• Efter at have taget Calorie Fighter kan du opleve en midlertidig mæthedsfølelse. Den forsvinder almindeligvis efter kort tid.• Personer med følsom mave eller følsomt tarmsystem kan opleve mavegener, kvalme, maveonde, mavebesvær, mavesmerter, tarmluft eller forstoppelse. Hvis bivirkningerne fortsætter, skal dosis reduceres, eller indtagelsen skal afbrydes.• Der kan forekomme forstoppelse, kvalme, oppustethed, mæthed, mavebesvær og mavesmerter ved overdosering.Søg læge, hvis du fortsat oplever bivirkninger.

Hvor længe kan man anvende Calorie Fighter?

Produktet må ikke bruges i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage, hvis du overholder nedenstående begrænsninger vedrørende brugen:• Rådfør dig med lægen før længevarende brug af produktet.• Du må ikke tage lægemidler (f.eks. svangerskabsforebyggende midler), vitaminer eller essentielle fedtsyrer samtidig med Calorie Fighter. Oral medicin skal tages 1 time før eller 4 timer efter brugen af Calorie Fighter. Rådfør dig med din læge, inden du bruger Calorie Fighter, hvis du skal tage medicin i forbindelse med hovedmåltiderne.• Produktet må ikke bruges i mere end 30 dage i én behandlingsperiode. Behandlingen kan fortsættes efter 4 dage.

Hvordan anvendes Calorie Fighter?

Calorie Fighter er beregnet til voksne over 18 år. Det er beregnet til oral indtagelse. Den anbefalede dosis er 2 tabletter med mindst 1 glas (250 ml) vand 1 time før hvert måltid 3 gange om dagen. Tag et multivitamin- og mineralpræparat hver dag, mens du taber dig og bruger Calorie Fighter. Calorie Fighter nedsætter den optagne mængde af visse vitaminer og mineraler i kroppen. Vitamin- og mineraltilskuddet bør tages ved sengetid for at sikre, at vitaminerne og mineralerne optages af kroppen.

Hvordan virker Calorie Fighter?

Omtec 50® er et naturligt fiber med en høj evne til at binde lipider. Det bidrager til at neutralisere kalorier fra fødevarer med et højt fedtindhold. Det danner en geleagtig substans i maven, som bliver blandet sammen med maden. Samtidig hæmmer Omtec XS®-ekstrakt det stivelsesnedbrydende enzym alfa-amylase fra bugspytkirtlen. Det afbryder kulhydratfordøjelsesprocessen. Ved denne proces fjernes fedt, sukker og kulhydrater fra maden og bindes i uopløselig form. Disse bundne fedtstoffer, kulhydrater og sukkerarter indgår ikke i stofskiftecyklussen, men udskilles ufordøjet. Indtagelsen af kalorier fra fedt, sukker og kulhydrater mindskes betydeligt. Desuden bremser Omtec XS®-ekstrakt den hurtige optagelse af kulhydrater og har en gavnlig virkning på blodsukkeret, hvilket nedsætter trangen til at spise.

Hvilke måltider er bedst at bruge sammen med Calorie Fighter?

Produktet er optimalt sammen med måltider som
indeholder både fedt og kulhydrater, ex. en klassisk tallerken med både
kartofler, kød og sovs. Det anbefales ikke at bruge
dette produkt sammen med vores Nupo diet, da du har brug for al den næring der
er i de 6 portioner.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet