Nupo Ambassadører

Mød vores ambassadører, der elsker Nupos produkter

 • Sanne Salomonson

  Sanger & TV-personlighed

  Jeg erstatter ofte et måltid i løbet af dagen, og det hjælper mig til at holde vægten.

  “Nupo produkterne har vist sig at være fuldstændig geniale for mig.

  Når jeg gerne vil tabe mig, spiser jeg kun Nupo, hvor jeg sammensætter min suppe med kylling eller dampet fisk.

  Nupo har virkelig formået at udvikle deres produkter, så der er et stort smagsudvalg.”

  Følg Sanne her
 • Anja Lenskjold

  Nupo Ambassador

  “Både under mit vægttab og efterfølgende, har jeg benyttet Nupos produkter, og jeg har anvendt dem on/off i ihvertfald 10 år. 

  Jeg har tabt 50 kg og jeg har i lange perioder erstattet et eller to måltider om dagen med et Nupo produkt. Nu, hvor jeg skal vedligeholde vægten, er jeg stadig rigtig glad for at bruge Nupo som vægtkontrol, hvor særligt det klassiske pulver og RTD shakes (Ready to Drink) er et hit hos mig i stedet for morgenmad. 

  Når jeg er på farten, har jeg også altid Nupo med, det er godt til den lille sult, som snack eller efter træning.”

  Følg Anja her
 • Katrine Memborg

  Ambassadør

  Siden journalist og forfatter Katrine Memborg, blev mor, havde hun kæmpet med vægten. Så meget at hun til sidst ikke kunne kende sig selv hverken fysisk eller mentalt. Efter 12 ugers viljestyrke og målrettethed fik hun den krop, hun følte sig hjemme i, tilbage.

  Læs hendes historie her
 • Enock M. Poulsen

  IBF Junior World Champion i Light Welterweight

  “Som professionel bokser anvender jeg Nupo’s produkter for at komme i mål med mine sportslige ambitioner.

  Nupo’s produkter er en stor hjælp, når jeg skal have vægten til at passe på en bestemt dag.

  Det er der sikkert mange, der kan relatere sig til i forbindelse med en særlig dag, hvor deres vægt er som de ønsker sig.

  Jeg benytter mig af Nupo Diet Shakes til at nå mit vægtmål op til en kamp på en hurtig, nem og simpel måde, hvor sundheden og energien stadig er i top prioritet.

  Nupo One Meal Shakes og barer bruger jeg til at holde styr på mit indtag af kalorier i dagligdagen.”

  Følg Enock her
 • Jeppe Morell 

  Professionel boxer

  "Nupo er en afgørende brik i puslespillet for mig, når det handler om at holde vægten. Med deres produkter ved jeg præcis, hvor mange kalorier jeg får, og hvilken næring min krop får fra produktet.
  Derudover er Nupo fantastisk, når man har travlt og ikke altid har tid til at lave mad, mellem træningspas eller i udlandet under træningslejre.
  Jeg er især glad for One Meal Bars og One Meal Shakes - den flydende ernæring er især god til at optage næringsstoffer hurtigt efter indvejning, hvor depoterne i kroppen har brug for at blive fyldt op hurtigt."

 • Oliver Maximiliann

  National/regional mester.Bokseklubben Tårnet 74 i Vordingborg

  “Der skal siges en kæmpe tak til Nupo for at stå bag mig i så mange år. Helt med fra starten af. Det jeg stolt af.

  Jeg bruger hovedsageligt Nupo One Meal barer og færdigdrikke til at holde min vægt vedlige og samtidig fylde min krop med noget der er godt for mig.

  BIG thanks to coaches and teammates as well as family/friends for supporting.

  Rocking my track suit supported by @nupo@jmshop.dk

  2023 here we cooooomee!”

  Følg Oliver her
 • Trine Poulsen

  Nupo ambassadør

  "Jeg hedder Trine – jeg er 34 år og glad hverdags træningsentusiast med stor passion for triatlon og styrketræning.

  Når man træner meget, skal kroppen have benzin og derfor bruger jeg Nupo OneMeal produkter enten før, under eller efter træning, som supplement til almindelig mad og som nem og
  lækker snack i en travl hverdag. Jeg ved, at jeg med en Nupo snack giver min krop det bedste udgangspunkt for at være fyldt på både proteiner, vitaminer og mineraler, hvilket også er med til at give en bedre restitution og gøre mig hurtigt klar til næste træningssession.


  Jeg indrømmer, at jeg var noget skeptisk i starten, da Nupo for mig stod som 90´ernes svar på ”Quick-Fix”, pulvermad og slankeshakes med en bismag af valle – men jeg blev klogere, da jeg smagte nogle af Nupos nye barer og shakes.

  Nupo er noget helt andet og med en masse nye spændende produkter. En velsmagende, næringsholdig, nem og hurtig løsning efter træning.

  Vil du se mere til mig og min træning og inspiration til brug af Nupos produkter i træningsøjemed kan du finde mig på Instagram."

  "My name is Trine - I am 34 years old and a happy everyday training enthusiast with a great passion for triathlon and strength training.

  When you train a lot, the body needs fuel and I use Nupo One Meals either before, during or after training, as a supplement to regular food and as an easy and delicious snack. I know that with a Nupo I give my body the best starting point to be full of both proteins, vitamins and minerals, which also helps to provide a better recovery and get me ready for the next training session.

  If you want to see more about me and my training and inspiration for using Nupo products for training purposes, you can find me on Instagram."

  Følg Trine her
 • Mia Sønderskov Olsen

  Nupo Ambassadør

  Jeg har været fan af Nupos produkter i mange år.
  Jeg har med glæde spist en bar til frokost, men jeg har ikke været god til at holde mig fra søde sager om aftenen.

  Jeg spiste for mange kalorier og tog meget på i vægt. Så jeg kom i kontakt med en kostvejleder gennem Nupo.
  De gav mig en god kostplan med en masse alternativer. Jeg startede min rejse med Nupo i sommeren 2023 og har tabt mange buksestørrelser siden da.
  Med Nupo er det nemt at tælle kalorier, samtidig med at man ved, at man får den rigtige mængde protein og næringsstoffer. Jeg supplerer min hver dag med Nupo, så jeg også får 'rigtig' mad. Ikke alene er det nemt at holde styr på, men det er også nemt at have med på farten.
  Nupo udvikler sig hele tiden og producerer nye produkter med jævne mellemrum. Det betyder også, at hvis du bliver træt af et bestemt produkt, er der masser af andre at vælge imellem.

 • Karina Rasmussen

  Nupo Ambassadør

  “Jeg hedder Karina, 37 år, jeg er gift og vi har sammen en teenager datter på 13 år

  Vi bor i Nordsjælland.  

  Jeg går hjemme til dagligt, da jeg har været sygemeldt siden 2016

  Jeg bruger hverdagen på gå ture, omdeler reklamer/aviser og kæmper med at komme ned i vægt, jeg har kæmpet i mange år med overvægt, og sidste år tabte jeg 20 kg, hvor jeg desværre tog meget af det på igen. Jeg opgiver ikke mit vægttab, jeg tager den tid det tager.

  Jeg er stor fan af Nupo produkterne, jeg lever ikke 100 procent af Nupo produkterne i løbet af dagen, jeg bruger produkterne som måltidserstatning når jeg lige skal spare lidt på mine kcal samt når jeg er på farten. Nupo produkterne har en god smag og mætter godt”

  Følg Karina her
 • Haris ‘Bullet’ Dzinda 

  Professionel bokser

  Haris Dzinda er født i Bosnien og kom til Danmark som femårig hvor han voksede op i Brande

  Han går under kælenavnet “Bullet” og er professionel bokser i super mellemvægt-klassen, mens han samtidig driver promotionvirksomheden Bulletproof Promotion.

  Haris bruger både Nupo Diet og One Meals, der hjælper ham med at vedligholde vægten og samtidig giver ham den rigtige næring der er så essentiel for en professionel bokser.

  Følg Haris her