1500 kalorier - balance med opskrifter

Disse omhyggeligt udformede kostplaner er designet til at imødekomme din krops behov og tilbyder et bredt udvalg af smagsvarianter, samt vitaminer, mineraler og andre essentielle komponenter. Medvelvære i centrum af disse planer gør bekvemmeligheden og enkelheden det muligt for dig at integrere dem ubesværet i din daglige rutine. Disse planer tilbyder en holistisk tilgang til at nå dine mål samtidig med at opretholde balance og fremme velvære.

Så hvorfor vente?

Start din rejse her

 • +700 kalorier mere

  af almindelige fødevarer føjes til en VLCD på 800 kcal for at give plads til lidt mere nydelse.


 • Gratis opskrifter
  Specialfremstillede opskrifter, der sikrer, at de ekstra kalorier kommer fra næringsrige kilder.


 • Alle essentielle næringsstoffer
  En plan, der giver dig alle de essentielle næringsstoffer, din krop har brug for i løbet af en dag.


 • +35 kliniske undersøgelser

  Mere end 35 kliniske studier, der dokumenterer og understøtter de uomtvistelige resultater.

Sådan fungerer 1.500 kcal-planen

Når du indtager færre kalorier end din krop forbrænder over en periode, vil du begynde at tabe dig. Ved at kombinere en VLCD med ekstra 700 kalorier fra almindelig mad kan det påvirke dit samlede kalorieindtag og potentielt påvirke dit vægttabsforløb. Det er derfor vigtigt at overveje de specifikke fødevarer du tilføjer til din plan.
Ved at tilføje ekstra 700 kalorier fra almindelig mad til en 800 kcal VLCD øger du dit daglige kalorieindtag til i alt 1.500 kcal. Virkningen af den ekstra mad afhænger af forskellige faktorer såsom madens næringskomposition, dit stofskifte og din aktivitetsniveau.

For at opretholde en næringsbalance er typen af mad, du vælger at tilføje til 1.500 kcal-planen, afgørende.

Vi har udviklet specifikke opskrifter, der sikrer, at de ekstra 700 kalorier kommer fra næringsrige kilder i stedet for tomme kalorier. De inkluderer fødevarer, der er rige på essentielle næringsstoffer, såsom magert protein, sunde fedtstoffer, fuldkorn, frugt og grøntsager.

Hvad er Nupo Diet?

Nupo Diet er en velsmagende og ernæringsrig fuldkosterstatning, også kendt som en Very Low Calorie Diet (VLCD), nogle gange også kaldes en Total Diet Replacement (TDR) eller en Formula Diet.

Nupo VLCD er specielt udviklet for at give dig en enkel, sikker og effektiv kost.

Enkel, fordi der er mange smagsvarianter at vælge imellem, du spilder ikke tid, energi eller ressourcer på indkøb, udarbejdelse af en kostplan, madlavning eller kalorieregnskabet.

Sikker, fordi Nupo Diet er en evidensbaseret kur med over 35 kliniske undersøgelser, der sikrer, at du får alle de vigtige næringsstoffer, din krop har brug for.

Effektiv, fordi du undgår madspild, hver måltid koster mindre end et almindeligt måltid, og resultaterne taler for sig selv.

Balancér din dag med mere fleksibilitet

At følge 1.500 kcal-planen giver bestemt plads til mere fleksibilitet, fordi du kan spise aftensmad med din familie eller ikke bekymre dig om en kommende begivenhed eller fejring, der måske drejer sig om mad. Lyder det bekendt?

Hvor meget vægt du kan tabe, og hvor hurtigt det går, er umuligt at sige, fordi det afhænger af dine personlige mål, din livsstil, dit aktivitetsniveau samt talrige andre faktorer.

Uanset om du spiser almindelig mad eller ej, er det vigtigt at indtage alle 6 portioner om dagen af Nupo Diet, for på den måde sikrer du dig at få alle de essentielle næringsstoffer, din krop har brug for.

Vi har gjort det meget nemt for dig ved at skabe velsmagende og inspirerende opskrifter, hvor Nupo Diet kombineres med almindelig mad, hvor alle kalorier allerede er talt med – så det behøver du ikke at bekymre dig om.

Husk, at vægttab og generel sundhed er mange facetterede, og det er essentielt at nærme sig dem holistisk. Find balance i dit kalorieindtag, fokuser på næringsrige fødevarer, inkorporer regelmæssig fysisk aktivitet, og tænk på langvarig bæredygtighed for varige resultater.

Lav sunde opskrifter på ingen tid

Sammen med vores dygtige ernæringseksperter og kostvejledere har vi sammensat disse nemme opskrifter, hvor kalorierne allerede er nøje beregnet, og som byder på masser af smag og variation. En original kombination af Nupo Diet blandet med almindelig mad. Specielt til dig, der gerne vil have det lille ekstra - eller måske til dig, der bare gerne vil inspireres eller ikke har tid til at lave komplicerede eller dyre kostplaner.

Lad dig inspirere, og find dine nye yndlingsopskrifter nedenfor. God appetit!

1 af 3

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet