Nupo Diet Opskrifter

Sunde og nemme opskrifter
Vi har udviklet sunde opskrifter, der er nemme at tilberede, og som er nøje sammensat af vores ernæringseksperter og kostvejledere. Disse opskrifter kombinerer Nupo Diet med almindelige fødevarer og giver masser af smag og variation.

For at gøre det endnu nemmere for dig har vi også udregnet kalorieindholdet i hver opskrift, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Disse opskrifter er perfekte til dig, der ønsker inspiration til sund mad, men ikke har tid til at planlægge måltider eller tælle kalorier.
Bon appétit!

 • Vi har sammensat en række lækre opskrifter, der kan gøre din slankekur endnu mere spændende. Er du ivrig efter at dykke ned i disse smagfulde kreationer? Klik på knappen nedenfor, og gå på opdagelse i en verden af velsmagende og næringsrige shake-opskrifter.

  Se alle vores opskrifter på shakes her
 • Du kan vælge mellem syv forskellige kolde shakes, alle med deres unikke smage. Friske, frugtige og cremede, alle sammen ekstremt velsmagende. I disse opskrifter har vi tilføjet lidt ekstra lækkerier, specielt til dig der har lyst til mere. Et godt tip for at få din kolde shake endnu mere cremet er at tilberede den dagen inden. Du kan se opskrifterne her.

  Se alle vores opskrifter på shakes her
1 af 4
 • Hver suppevariant er blevet forvandlet til dejlige oplevelser. Er du klar til at opleve disse velsmagende lækkerier? Tryk blot på knappen nedenfor og fordyb dig i en samling unikke Diet Soup-opskrifter.

  Se alle vores opskrifter på supper her
 • Nyd vores tre forskellige supper, der hver i sær har deres helt egen enestående smag med en cremet struktur. Vi har tilføjet ingredienser der er nemme at tilberede og som fås alle steder og tilføjet dem til supperne, så du kan nyde vores supper med endnu større nydelse. Se de forskellige opskrifter her.

  Se alle vores opskrifter på supper her
1 af 4
 • Vi har gjort lidt ekstraordinært ud af vores varme og appetitlige måltider der giver endnu mere at tygge på. Opskrifterne er sammensat af få ingredienser som kan købes i alle supermarkeder og de er stadig lige nemme og hurtige at tilberede - og mindst lige så nemme at nyde. Se dem her.

  Se alle vores Diet Meals her
1 af 4
 • Vi har også lige kræset lidt for en af vores One Meals, nemlig vores Nupo +Prime Pandekager. Fordi de er så populære, og selvom de er ekstremt lækre som de er, er der så mange der elsker at gøre noget ekstra ud af dem Men de er også nemme at fotografere. Se vores ideer her og husk at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad du kan tilføje til dine Nujpo pandekager.

  Læs mere om vores Pancakes her
1 af 3

Se alle vores kostplaner

Button label