• Hvilken effekt har det?

  Du får en fedtnedbrydende effekt fra Yerba Mate sammen med slankende egenskaber fra kolanøddeekstrakt. Tilsammen er de de naturlige kilder til det høje koffeinindhold i Slim Boost Burn My Fat-formuleringen. For at øge den samlede effekt af Slim Boost Burn My Fat får du ekstrakt af cayennepeber.


 • Hvem er det beregnet til?

  Brug Slim Boost Burn My Fat på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv. På grund af dets evne til at fremme stofskiftet, eller som en del af din daglige sunde livsstil. 5 aktive og gennemprøvede ingredienser, der hjælper med vægtkontrol, vægttab og fedtnedbrydning.


 • Resultaterne taler for sig selv

  Som et ekstra boost får du også C- og B6-vitamin. Begge bidrager til et normalt energigivende stofskifte, immunsystemets normale funktion og reduktion af træthed og udmattelse.

Hvordan fungerer Burn My Fat?

BURN MY FAT sætter gang i dit fedtstofskifte med kombinationen af ekstrakt fra kolanødder, som er en naturlig kilde til koffein, kombineret med den velkendte grønne te "yerba mate", der øger nedbrydningen af fedtvæv (kropsfedt). Den er toppet med cayennepeber og B6-vitamin for at forstærke den samlede effekt.
Du kan bruge den efter behov. Følg altid instruktionerne vedrørende den anbefalede daglige dosis og eventuelle yderligere instruktioner på emballagen for det specifikke produkt.

Daglig dosis: Tag 1 kapsel hver dag.

Prøv den her

 • Yerba Mate

  Producerer naturligt koffein - 95 mg pr. daglig portion. Det understøtter vægtkontrol og fedtnedbrydning. *Indeholder 95 mg koffein/dag. Ikke til børn, gravide eller ammende personer.


 • Cayennepeber

  Indeholder capsaicin, der hjælper med vægttab og støtter din vægttabsrejse.


 • B6-vitamin

  Også kaldet pyridoxin, er et vandopløseligt vitamin, der er afgørende for at omdanne aminosyrer til energi, DNA-syntese, støtte normal energimetabolisme og immunfunktion og reducere træthed.


 • En naturlig kilde

  Den indeholder ekstrakt fra kolanøddens frø, som stammer fra de tropiske regnskove i Vestafrika. Nødderne er en naturlig kilde til koffein og har en slankende effekt og øger stofskiftet.

Hvordan bruges Burn My Fat?

Burn My Fat er et kosttilskud, der indeholder ekstrakter af yerba mate, kolanød og cayennepeber samt vitamin C + B6 i kapsler til oral brug. Dette kosttilskud anbefales ikke til børn og gravide eller ammende kvinder. Den daglige dosis af Burn My Fat er én kapsel om dagen.

For eksempel kan du bruge Burn My Fat under

Brug den på dage, hvor du er mindre fysisk aktiv, da den fremmer stofskiftet, eller som en del af din daglige sunde livsstil. 5 aktive og dokumenterede ingredienser, der hjælper med vægtkontrol og fedtnedbrydning.

Kom i gang

Spørgsmål om Burn My Fat besvaret her

Hvordan bruger jeg Burn My Fat?

Du tager 1 kapsel (disse skal IKKE åbnes) om dagen med et glas vand (250 ml.). Da produktet indeholder koffein – hvad der svarer til ca. 1 kop kaffe - anbefaler vi, at man tager produktet om morgenen for ikke at forstyrrer sin søvn.

Hvordan gavner produktet mig?

Burn My Fat indeholder naturlige ingredienser der sætter gang i din forbrænding, og du vil derfor forbrænde flere kalorier.

Kan jeg godt både bruge Burn My fat og Collagen Beauty & Burn?

Ja det kan du i og for sig godt, da de ikke modarbejder hinanden. Du kan bare ikke forvente dobbelt så stor effekt, af at tage begge produkter, samme dag. Vi anbefaler derfor, at du enten bruger Burn My Fat eller Collagen Beauty & Burn. Den store forskel på disse 2 produkter er indholdet af kollagen.

 Hvornår er Burn My Fat optimalt for mig at bruge?

Hvis du ikke får dyrket al den motion du egentlig ønsker, så er Burn My Fat et godt supplement. Vi anbefaler dog altid en aktiv livsstil.

Hvor længe må jeg bruge Burn My Fat?

Da Burn My Fat er et kosttilskud, er der ikke begrænsning på hvor mange dage/uger/måneder/år du må tage produktet, så vi anbefaler du tager produktet til du oplever den ønskede virkning.

Er Burn My Fat sikkert at anvende?

Ja. Nupo SLIM BOOST er sammensat af nøje udvalgte aktive ingredienser fra naturens egne kilder. Alle Slim Boost produkter er udviklet i overensstemmelse med EU, såvel som dansk fødevarelovgivning – og overholder kravene til anprisninger udstukket af European Food Safety Authority (EFSA), som er allerhøjeste fødevaresikkerhedsinstans i EU. Du skal selvfølgelig være opmærksom på evt. allergener.

Verificerede anmeldelser, der afspejler vores engagement i topkvalitet