Succeshistorier med Nupo

Her kan du udforske en række inspirerende succeshistorier, der fortæller nogle af vores medlemmers rejser. Uanset om du søger inspiration til din egen rejse, nyttige tip til at komme i gang eller en forståelse for de udfordringer og sejre, der møder dig undervejs, vil du opdage et væld af motiverende og opmuntrende historier, der kan guide dig på din vej.

Har du selv lyst til at blive del af vores inspirationsunivers og levere din egen succeshistorie med Nupo - så klik her

 • Anja Lenskjold

  Nupo Ambassadør

  "Især de klassiske Nupo Diet og Ready To Drink-shakes er et hit hos mig, de erstatter morgenmaden, som er meget svær for mig at spise. Så ved jeg, at jeg får den næring, jeg skal have."

  "Både under mit vægttab og bagefter har jeg brugt Nupos produkter, og jeg har brugt dem on/off i mindst 10 år. Jeg har tabt 50 kg, og jeg har i lange perioder erstattet et eller to måltider om dagen med et Nupo-produkt.

  Nu, hvor jeg skal holde vægten, er jeg stadig meget glad for at bruge Nupo til vægtkontrol. Når jeg er på farten, har jeg altid Nupo med mig, det er godt til en lille sult, som snack eller efter træning."

 • Katrine Memborg

  Journalist og forfatter

  Efter 10 uger med viljestyrke og beslutsomhed opnåede hun en bemærkelsesværdig forvandling, tabte sig i alt 18 kilo og reducerede sin talje med 9 cm.

  Siden journalist og forfatter Katrine Memborg blev mor, havde hun kæmpet med sin vægt. Så meget, at hun til sidst ikke kunne genkende sig selv hverken fysisk eller mentalt. Efter 10 uger med viljestyrke og beslutsomhed fik hun den krop tilbage, som hun følte sig hjemme i. På sin Instagram-profil @hitmedminkrop har Katrine, der er journalist og forfatter, åbent og ærligt delt sine erfaringer om sin vægttabsrejse.

 • Trine Poulsen

  Nupo Ambassadør

  "Jeg indrømmer, at jeg var noget skeptisk i starten, da Nupo for mig stod som 90'ernes svar på "Quick-Fix", pulvermad og slankeshakes med en eftersmag af valle - men jeg blev klogere, da jeg smagte på nogle af Nupos nye barer og shakes. Nupo er noget helt andet og med en masse nye spændende produkter. En velsmagende, nærende, nem og hurtig løsning efter træning.

  Mit navn er Trine - jeg er 34 år og en glad hverdagstræner med en stor passion for triatlon og styrketræning.
  Når man træner meget, har kroppen brug for brændstof, og jeg bruger Nupo One Meals enten før, under eller efter træning, som et supplement til almindelig mad og som en nem og lækker snack.

  Jeg ved, at jeg med en Nupo giver min krop det bedste udgangspunkt for at være fuld af både proteiner, vitaminer og mineraler, hvilket også er med til at give en bedre restitution og gøre mig klar til næste træningspas."

 • Mia Sønderskov Olsen

  Nupo Ambassadør

  "Jeg har været fan af Nupos produkter i mange år.
  Jeg har med glæde spist en bar til frokost, men jeg har ikke været god til at holde mig fra søde sager om aftenen.

  Jeg spiste for mange kalorier og tog meget på i vægt. Så jeg kom i kontakt med en kostvejleder gennem Nupo.
  De gav mig en god kostplan med en masse alternativer. Jeg startede min rejse med Nupo i sommeren 2023 og har tabt mange buksestørrelser siden da.

  Med Nupo er det nemt at tælle kalorier, samtidig med at man ved, at man får den rigtige mængde protein og næringsstoffer. Jeg supplerer min hver dag med Nupo, så jeg også får 'rigtig' mad. Ikke alene er det nemt at holde styr på, men det er også nemt at have med på farten.
  Nupo udvikler sig hele tiden og producerer nye produkter med jævne mellemrum. Det betyder også, at hvis du bliver træt af et bestemt produkt, er der masser af andre at vælge imellem."

 • Karina Rasmussen

  Nupo Ambassadør

  "Jeg er stor fan af Nupo-produkter, men jeg lever ikke 100 % af Nupo-produkter i løbet af dagen, jeg bruger produkterne som måltidserstatning, når jeg bare skal spare lidt kalorier, og når jeg er på farten. Nupos produkter har en god smag og mætter godt.

  Jeg hedder Karina, er 38 år, gift og har en teenagedatter på 14 år. Vi bor i Nordsjælland.
  Hver dag går jeg ture, deler reklamer/aviser ud og kæmper for at tabe mig, jeg har kæmpet i mange år med overvægt, og sidste år tabte jeg mig 20 kg, hvor jeg desværre tog meget af det på igen. Jeg giver ikke op med mit vægttab, jeg tager den tid, det tager."

 • Oliver Maxiliann

  Nupo Ambassadør

  "Jeg er bokser, det er min helt store passion. Jeg bokser for @bktaarnet74.

  I snart 5 år har jeg været en del af Nupo som ambassadør. Et samarbejde jeg værdsætter rigtig meget.

  Jeg bruger ofte Nupo One Meals til at vedligeholde min kampvægt og så ved jeg at det samtidig er noget der er godt for min krop. Deres måltidserstatningsbarer er så meget bedre end andre barer fordi de er fyldt med alle de næringsstoffer som almindelige proteinbarer ikke har, og det er meget bedre for min krop.

  Nupo fungerer bare virkelig godt for mig!"