Marianne Poulsen

Kostvejleder, Marianne Poulsen

Mit navn er Marianne Poulsen, og jeg er ansat som kostvejleder og produktspecialist hos NUPO.

Jeg er uddannet certificeret kostvejleder med speciale i overvægt, og bruger min uddannelse på forskellige måder i min dagligdag hos NUPO.

Du kan som forbruger bl.a. købe intro-forløb hvor vi via telefonsamtale eller online har et lille møde om dine udfordringer, og hvordan du griber disse an. Det er vigtigt at du får en god start, så du ikke giver op undervejs. Derfor har vi åbnet op for muligheden for at købe personlig vejledning.

Det er også mig der svarer på de mange spørgsmål om vores produkter, men også generelt om kostvejledning på SoMe, vores chat og ikke mindst via mail. Jeg står dagligt til rådighed for at kunne hjælpe dig til at få mere viden, forståelse og vejledning så dit vægttabsforløb bliver så optimalt som muligt.

“Der er mange måder man kan gribe sin NUPO kur an på, og sammen kan vi finde den rigtige vej for dig.”

Et veldokumenteret brand

NUPO er et etableret og veldokumenteret brand, og med over 35 kliniske studier bag os, ved vi at vores produkter kan det vi lover. Vi er bl.a. med i forskellige kliniske studier der startede i efteråret 2022, som Novo Nordisk er med til at sponsorere. PRE-STORK og PRE-CHILD er bl.a. nogle af dem der laver nogle fantastiske spændende studier om sammenhængen mellem overvægt hos forældrene vs. overvægt hos barnet.

Dansk Hovedpine Center er også i gang med et spændende studie der skal udforske en ny behandlingsstrategi af den invaliderende hovedpinesygdom, Idiopatisk Intrakranial Hypertension (IIH), hvis forekomst øges i takt med stigende overvægt.

Jeg sidder som kontaktperson og hjælper hospitalerne med det rette materiale, vejledning samt produkter til de personer der deltager i studierne.

I løbet af året styrer jeg også personlige vægttabsforløb, med personer der har et ønske om at tabe sig. På disse forløb er personerne på NUPO diet, og vi har ugentlig kontakt hvor vægt, velvære og spørgsmål bliver gennemgået. Disse forløb er ikke nogen man kan købe sig til, men bliver tilbudt til influencers eller mulige ambassadører.

Det er vigtigt at man som bruger af NUPO kan genkende sig selv i de personer der repræsenterer os enten på den ene eller anden måde, så vi gør meget ud af at finde personer der er relaterbare.

NUPO deltog også DSAF´s (Adipositas foreningen) årsmøde for Norden 2022. Deltagerne var generelt læger, diætister og ansatte på klinikker der bl.a. udfører fedmeoperationer. NUPO deltog i dette 3-dagsmøde for både at netværke og blive inspireret og opdateret af de seneste tiltag.

Ligeledes deltog en kollega og jeg i FAKD´s (Forening af Kliniske Diætister) årsmøde 2022 hvor de deltagende var kliniske diætister fra hele DK, med øje for at NUPO hele tiden er opdateret på hvad der foregår indenfor branchen.

Som kostvejleder hos NUPO er opgaverne derfor meget alsidige, og det er meget spændende at være med i diverse projekter. Vi udvikler os hele tiden, og vores fornemmeste opgave er at leverer et produkt der kan få dig sikkert i mål med dit vægttab.

Kontaktformular

Din tilfredshed og feedback er vigtig for os. Vi ser frem til at hjælpe dig!