Massi Fazli

Health Communicator

Mit navn er Massi jeg har mere end 12 års erfaring som klinisk diætist kombineret med en MBA fra USA .

Som Health Communicator hos Nupo er mit primære ansvar at sikre produktkvalitet og levere vejledning til fagfolk på hospitaler, private lægehuse, klinikker og kommuner omkring Nupo produkter. 

Erfaringsmæssig Dybde 

Min omfattende erfaring spænder over både hospitaler, kommuner og private virksomheder, hvor jeg har specialiseret mig inden for vægttab, gastric-bypass, sleeve, kostvejledning ved overspisning og underernæring samt håndtering af livsstilssygdomme og kroniske tilstande. Gennem årene har jeg hjulpet utallige mennesker med succesfulde livsstilsændringer. 

Hurtigt, sikkert og effektivt forløb  

Jeg har valgt at blive en del af Nupo på grund af dets imponerende 40+ år lange eksistens på markedet og internationalt anerkendte VLCD-kostprodukter. Nupo Diet er ikke kun dokumenteret effektivt, men det tilbyder også et hurtigt, sikkert og effektivt forløb. Jeg har personligt anvendt Nupo-produkter til forskellige formål, fra vægttabskickstarter til praktiske måltidserstatninger. 

Mine erfaringer har vist, at Nupo-produkter er ekstremt fleksible og tilpasset alle præferencer. Udover at understøtte vægttab har de vist sig effektive ved irritabel tarm og blodsukkersvingninger. Resultaterne taler for sig selv år efter år, og Nupo’s produkter er ikke kun et midlertidigt redskab, men et redskab til at ændre vaner og opnå langvarige resultater. 

Min Filosofi: Nem, overskuelig og håndterbar kostomlægning 

Min tilgang til kostomlægning er præget af en filosofi om, at det skal være nemt, overskueligt og håndterbar. Målet er at opnå god mæthedsfølelse, fantastisk energi og minimal påvirkning af blodsukkeret. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at opnå en sund livsstil og et afslappet forhold til sundhed, mad og krop ved at guide dem til at ændre uhensigtsmæssige vaner til mere hensigtsmæssige, der kan vedligeholdes.  

Jeg ser frem til at være din støtte på vejen mod sundhed og velvære med Nupo. 

Kontaktformular

Din tilfredshed og feedback er vigtig for os. Vi ser frem til at hjælpe dig!