Er 800 kalorier egentlig nok?

Kører du en ren Nupo Diet uden ekstra fødevarer og dermed kun indtager 800 kalorier om dagen? Så tænker du måske på hvordan det egentlig kan være at 800 kalorier er nok?

Det kan du læse mere om herunder

Læs flere succeshistorier her

Din rejse starter her - og der er helt sikkert en kostplan der passer dig.

 • 800 kcal

  Den hurtige og effektive

  6 Nupo portioner om dagen Dækker alle dine ernæringsmæssige behov Forvent hutige resultater Track dine fremskridt med vores gratis app
 • 1,200 kcal

  Bland med almindelig mad

  Alt alt fra 800 kcal planen + 400 ekstra kcal Ekstra forkælelse i weekenden Mix med dine ynglingsretter Gratis opskrifter
 • 1,500 kcal

  Balance med opskrifter

  Alt fra 800 & 1200 kcal planerne Gratis opskrifter der tilføjer 700 kcal til din kost Balancér dine dage med mere fleksibilitet Nyd din middag med familien
 • One Meal

  Erstat 1-2 måltider

  Komplet måltid med alle vigtige næringsstoffer Ca. 200 kcal pr. måltid Ideel til vægtkontrol Mix mellem barer og shakes

Vejen til drømmevægten

Det kan være en udfordring ikke at tage på igen efter en endt diæt og det er ligegyldigt hvilken diæt der er tale om. Grunden til dette er, at det kan være utrolig svært at fastholde en ny mere balanceret livsstil. Det kræver virkelig meget af dig for ikke at falde tilbage til gamle mønstre, når forløbet er slut og du har opnået en vægt, du er tilfreds med.

Men det er der råd for! 

Læs hele artiklen her

4 spørgsmål om Nupo

Jeg får utrolig meget luft i maven, når jeg er på Nupo

Ja. Når du spiser et One Meal-produkt, vil du få en del kostfibre, som du måske ikke er vant til. Kostfibre fordøjes ikke i tarmen, som andre næringsstoffer, men passere ufordøjet til tyktarmen, hvor der sker bakteriel fermentering. Ved denne proces dannes der bl.a. gas, som er det, der kan give luft i maven. Det er derfor helt normalt, at opleve lidt luft i maven, hvis man ikke er vant til en fiberrig kost.  Dette går hurtigt over, når kroppen vænner sig til det høje fiberindhold.

Skal man spise vitaminpiller, når man er på Nupo?

Nej, det er umiddelbart ikke nødvendigt, at spise vitaminpiller når du er på Nupo-kuren. Nupo indeholder alle de vitaminer og mineraler, som du og din krop har brug for hver dag.

Jeg er blevet syg med feber, kan jeg fortsætte med min Nupo-kur?

JaHvis du er blevet syg med eksempelvis feber, kan det være en god idé at konsultere din egen læge omkring brug af Nupo. Lægen kan nærmere vurdere, om det vil være rådeligt at fortsætte Nupo-kuren, når du i forvejen skal bruge ekstra energi på at blive rask. God bedring.

Kan jeg udskifte et enkelt måltid med Nupo Diet?

Vores Nupo Diet-serie er lavet som en fuldkosterstatning til dig, som gerne vil kickstarte dit vægttab, hvor du ikke har behov for andet end de seks shakes pr. dag.

Hvis du gerne vil erstatte enkelte måltider med Nupo, anbefaler vi at du prøver ét af vores One Meal-produkter, som er barer eller drikkeklare shakes, der kan bruges til at erstatte 1-2 af dine måltider pr. dag.

Gik du glip af alle vores lækre opskrifter?

Så får du dem her igen...

De er omhyggeligt udarbejdet af vores enæringseksperter for at give dig de bedste smagsoplevelser i retter der har få kalorier, men til gengæld er spækket med alle de essentielle næringsstoffer så du har balance i hverdagen.

Hver i sær er de nemme og hurtige at tilberede og du kan få alle de ekstra fødevarer i ethvert supermarked.

Prøv opskrifterne her