Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Tab dig hurtigt
Vægttab

Tab dig hurtigt

Vil du gerne smide de overflødige kilo, og har du brug for en effektiv og sikker løsning? Så læs videre her. Lige her fortæller vi dig nemlig meget mere om, hvordan du kan komme overvægten til livs på en nem og effektiv måde, hvor du samtidig ikke skal gå på kompromis med smag og den rette mængde af næringsstoffer til kroppen. Tab dig hurtigt, og få endnu mere ud af livets store glæder.


At tabe sig hurtigt er ikke givet på forhånd

I dag er over halvdelen af danskerne overvægtige på grund af for meget mad, forkert kost og en stillesiddende hverdag. Mange tror, at træningen kan gøre udslaget, men det er langt fra sandheden. Faktisk lyder det, at hele 90 % af dit vægttab sker gennem kosten, hvor de sidste 10 % består af træning. Den optimale kombination er selvfølgelig gode kostvaner og godt med motion. Derfor skal du kigge på dine kostvaner, hvis du vil i mål med dit vægttab hurtigt. Her findes der mange forskellige muligheder for at gå i gang med et vægttab nu, men det er samtidig vigtigt at væbne sig med tålmodighed. Vores kroppe reagerer nemlig forskelligt på vægttab, og derfor vil nogle opleve et hurtigt vægttab på en uge, mens andre skal bruge lidt længere tid – selv med den samme kostplan. Årsagen er ganske enkelt, at vores kroppe er forskellige. Faktorer som stofskifte og forbrænding spiller også en rolle, når det kommer til vægttab.


Tab dig hurtigt: Hvordan taber man sig?

Når du gerne vil tabe dig hurtigt, gælder det om at finde den rette balance mellem sund kost og træning. Din kost er afgørende for, at du kan komme i mål med vægttabet, og derfor skal du selvfølgelig kigge på denne først. Der findes mange forskellige kostråd, slankekure og andre muligheder i dag. For dig handler det om at finde præcis den, der passer bedst til dit behov, og hvad, du synes, der er vigtigt for at bibeholde samme livskvalitet under dit vægttab. Giver du afkald på for meget, kan det nemlig blive en sur tjans at komme igennem, og samtidig bliver det sværere for dig at holde vægten efterfølgende.


Tab dig hurtigt: Vægttab med VLCD

Ønsker du et hurtigt vægttab? Så tab dig hurtigt med en VLCD kur. Her får du nemlig mulighed for at opnå et hurtigt vægttab, hvor du simpelt og enkelt kommer kiloene til livs. En VLCD kur består af en kost med et lavt kalorieindhold, der fungerer som en total fuldkosterstatning uden at gå på kompromis med lækker smag. Her får du mulighed for at tabe dig hurtigt uden at bruge en masse tid og energi på at finde de rette dagligvarer i supermarkedet og bruge timevis på madlavning. Desuden er der intet madspild, når du vælger en VLCD kur, der er nøje afmålt i pakningerne. Kosten består både af shakes, supper og varme måltider, og kosten er fordelt over seks daglige portioner, så du får mad og fylde i maven jævnligt i løbet af en hel dag. Du får samtidig alle de rigtige næringsstoffer og det, kroppen har brug for, selvom du kun indtager 800 kalorier om dagen.


Tab dig hurtigt, og få mere livskvalitet

Tab dig hurtigt, og få mere ud af livet. Så enkelt kan det på mange måder siges. For når du er i mål med dit vægttab, vil du ikke kun blive gladere for dit eget spejlbillede. Du vil også få mere energi og overskud til at gøre alt det, du elsker. Det er selvfølgelig vigtigt, at du altid husker på, at selvom du vil tabe dig hurtigt, kræver et vægttab vedligeholdelse. Derfor må du ikke falde tilbage i de gamle vaner, når du har nået dit mål, hvis du vil have succes med at holde vægten på længere sigt. Men med et hurtigt og sikkert vægttab, bliver du også motiveret til at fortsætte de gode vaner, i stedet for at give op, fordi du ingen resultater ser
Tilbage til blog