Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Bryllupssæsonen står for døren - er du klar?

Bryllupssæsonen står for døren - er du klar?

Nu er vi allerede næsten midtvejs i foråret og dagene er blevet markant længere og lysere. Forår og sommer er også lig med masser af dejlige fester. Forsommeren er den helt store sæson for bryllupper.

Det er altid dejligt at blive inviteret til nogle skønne fester, hvor man kan få lov til at iføre sig festtøjet og hvor man kan møde nye mennesker og gamle venner, som man måske ikke får set så ofte. Jeg er altid superspændt på, hvad der bliver serveret af mad. Jeg elsker god mad og jeg elsker at være til fester, hvor der er tænkt over maden og hvor mine smagsløg bliver udfordret og pirret.

Hvad er Nupo Diet?

Jeg hører ofte fra mine klienter at de gerne vil tabe sig et par kilo inden en given dato, fordi de ved at den kjole der hænger i skabet, eller blev købt på udsalg til venindens bryllup maj, måske alligevel er en størrelse for lille. Har du en kjole, du gerne vil have på til festen, som er lige det mindste eller er det dig, der er den heldige, der skal giftes og gerne vil tabe dig et par kilo inden den store dag, så kan du sagtens nå det. Selvom der måske kun er et par uger eller en måned til festen, så kan du sagtens komme af med et par kilo.

Der findes mange forskellige strategier du kan bruge, når du gerne vil tabe dig. Fælles for dem alle er, at du skal være i kalorieunderskud. Der er mange der har gode erfaringer med at tælle kalorier. Hvis du har overskud og tid til at “bogføre” alt, hvad du spiser i løbet af dagen, så findes der et utal af programmer på nettet, hvor du kan oprette en profil til kalorietælling med henblik på at tabe dig.

Programmerne fortæller dig, hvor mange kalorier du kan indtage, hvis du gerne vil tabe dig f.eks. et kilo om ugen, i forhold til din alder, vægt, køn, højde og dit fysiske aktivitetsniveau. Hvis du indtaster alt, hvad du spiser og holder dig inden for dit kalorieråderum, så vil du tabe dig.En anden strategi er at gøre dine portionsstørrelser mindre. Hvis du spiser nogenlunde den samme mængde mad hver dag, så kan du tabe dig ved simpelthen at gøre dine portionsstørrelser mindre. En tredje måde at tabe sig på er at bruge Nupo’s VLCD-pulver. Når du bruger Nupo VLCD-pulver, så indtager du kun omkring 700 kcal om dagen, og du vil derfor være i kalorieunderskud og tabe dig. Du kan også erstatte et måltid eller to om dagen med et af Nupo’s One Meal produkter. Nupo’s One Meal produkter indeholder kun omkring 200 kcal pr. måltid, og det gør det nemt at holde styr på kalorieindtaget uden at skulle tælle kalorier eller undvære almindelig mad.

Hvad er Nupo One Meal?

Det er heldigvis ikke den mad du ser på, som giver de ekstra kilo på sidebenene, men den mad du indtager. Langt de fleste mennesker ved godt, hvad der skal til for at tabe et par kilo, men det kan være en kæmpe hjælp at få lagt et kostprogram og få nogle ideer til hvordan du kan justere dine portioner eller måden du tilbereder din mad på. Ofte er det ganske små justeringer, der skal til og kan du godt tabe dig uden at skulle ud i at udelukke hele fødevaregrupper fra kosten. Ligeledes kan der også godt være plads til et glas vin eller en kage i en kostplan, hvor du kommer i kalorieunderskud. Det vigtigste er at det er en kost som du har det godt med og som ligner det du er vant til at spise, så det bliver håndterbart.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog