Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Nyd din ferie, og lidt "mental detox"

Nyd din ferie, og lidt "mental detox"

Du er med sikkerhed langt fra den eneste, der det meste af året, glæder sig til sommerferien. Det er dejligt at holde fri i en længere periode fra dagligdagen, med arbejde og hvad der følger med i kølvandet på voksenlivet. Det er skønt at planlægge hvor ferien skal gå hen, og hvad der skal ses og hvad der skal laves.

Det er dejligt at kunne koble helt af, og ikke foretage sig noget som helst andet end det du har lyst til. Mange trives med at have en aktiv ferie og andre med at have en ferie hvor de intet foretager sig, udover at slappe af. Der er mange muligheder for at holde en aktiv ferie, hvis det er det du ønsker. Langt de fleste steder egner sig til, at du kan tage cyklen med. I Sydeuropa er der virkelig mange, der har cyklerne med om sommeren. Der hvor vi holder ferie i år er det muligt at svømme, fordi der er en dejlig stor swimmingpool, som er forbeholdt svømmere om morgenen og om aftenen, og det er muligt at løbe eller gå nogle lange ture. I den nærliggende by er der tennisbaner og en skøn gammel golfbane. Mulighederne er mange. Sommerferien er en god tid til at prøve nye ting af, og til at komme ud af komfortzonen.

Hvad er Nupo Diet?

Det er dejligt at kunne tømme hjernen og blive nulstillet til et nyt år med tidlige morgener, madpakker, madplaner og fritidsaktiviteter i et væk på alle dage, ugen rundt. Ferie er tid til at gøre noget godt for dig selv. Hvis du fx gerne vil tabe dig, så er det oplagt at bruge ferien til det. Du sætter selv dagsordenen. Du kan med fordel tage en pakke Nupo Diet med i kufferten, og bruge Nupo Diet til at tabe et par kilo eller til at vedligeholde vægten, mens du er på ferie. De dage hvor du vælger at bruge Nupo Diet behøver du ikke at tænke på mad. Det har Nupo gjort for dig. Du skal blot drikke seks shakes om dagen, og huske at drikke mellem 2-3 liter vand ud over dine shakes. Det er nemt og det virker.

Det er altid en fordel at starte et forløb op, når du har energien og tiden til det. En sommerferie kan være et oplagt tidspunkt, da du ikke nødvendigvis behøver at indgå i sociale arrangementer, eller befinder dig et sted hvor der er mange fristelser, og du har mulighed for at få gjort op nogle dårlige vaner omkring din kost. Måske er du også en af dem der efter en endt ferie har taget et par kilo på og gerne vil tabe dem efter ferien? Måske er det i år hvor du skal komme hjem fra sommerferien uden tøjet strammer?

Læs også: 5:2-kuren med Nupo Diet

Du kan bruge Nupo Diet på flere måder. Du kan fx bruge kuren på hverdagene, så du har ekstra råderum i weekenden, eller du kan bruge Nupo Diet som 5:2 kuren, hvor du erstatter dine måltider to dage med Nupo Diet . Uanset hvad dit behov er, så er jeg sikker på at du gør lige hvad der passer dig og hvad der passer ind i din ferie. Og uanset om du har Nupo med i kufferten på sommerferie, så må du have en dejlig velfortjent ferie, hvor du får slappet af, med det du holder af at lave i din ferie og får opladt dine batterier.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog