Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

5:2-kuren med Nupo Diet

5:2-kuren med Nupo Diet

Du har sikkert hørt om 5:2-kuren, som er en specifik tilgang til vægttab, hvor du spiser som du plejer fem gange om ugen, mens du de resterende to dage faster (indtager 500 kcal som kvinde og 600 kcal som mand). Hos Nupo foreslår vi at du, på dine to faste dage bruger Nupo Diet eller One Meal og på den måde holder dig på mellem 500-800 kcal om dagen.

Hvorfor vælge 5:2-kuren?

Mange vælger denne løsning, da den er meget fleksibel kur, som kan tilpasses din hverdag. På samme tid har kuren ikke en masse krav til hvad du må og ikke må spise, du kan nemlig bibeholde din normale kost – ud over de to fastedage selvfølgelig.

Hvordan fungerer kuren?

På de fem ”normale” dage skal du spise normalt. Det er selvfølgelig individuelt, hvad der er normalt. Vi anbefaler, at du spiser en sund og varieret kost bestående af masser af frugt og grønt samt en god proteinkilde til hvert måltid. Vælg de grove kulhydrater med et højt indhold af fuldkorn og kostfibre og begræns indtaget af slik og søde sager. Hold dig på omkring 2000 kcal som kvinde og på 2500 kcal som mand. Hvis du spiser en sund og varieret kost på dine fem “normale” dage, er det også lettere at fastholde de sunde kostvaner, når du med tiden skal slippe 5:2-kuren og Nupo. På de to ”faste” dage kan du enten følge Nupo Diet-kuren, hvor du indtager 6 Nupo Diet-måltider om dagen. Du kan også bruge vores One Meal-produkter og Protein Bites, hvor du kan vælge to One Meal-produkter og en Protein Bite. Uanset hvad du vælger, får du alle de proteiner, kostfibre, vitaminer og mineraler, som din krop har brug – samtidigt med at du holder dig på mellem 500-800 kcal om dagen.

5:2-kuren med Nupo

Vores Nupo Diet, One Meal og Protein Bites er perfekte til dine faste dage, da du kan kontrollere indtaget af kalorier samtidig med at du ikke skal tænke på indkøb og madlaving. Det eneste du skal tænke på er at vælge, hvilken smagsvariant, der skal spises eller shakes til dit næste måltid.

På dine fastedage kan du vælge imellem:

Nupo Diet, som består af supper, shakes, havregrød og varme måltider. Du skal spise 6 Nupo Diet-måltider om dagen, hvilket giver dig max 800 kcal pr. dag. Nupo Diet indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug for i løbet af dagen. Du skal blot huske at drikke 2-3 liter vand om dagen, på de dage hvor de følger Nupo Diet-kuren.

One Meal, som består af barer, drikkeklare shakes og pandekager. Hvis du indtager to One Meal-produkter og en af vores lækre Protein Bites holder du dit kalorieindtag mellem 500-600 kcal om dagen. One Meal-produkterne er måltidserstatninger og indeholder de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug for i ét måltid.

Det er helt op til dig om du vælger Nupo Diet eller One Meal på dine faste dage. Vores One Meal-produkter kan desuden bruges som måltidserstatning på dine "normale" dage, hvis du fx er kommet ud af døren uden morgenmad eller har glemt madpakken. Vores Protein Bites kan også bruges på dine "normale" dage enten som snack eller efter træning.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores Nupo Diet-løsning, kan du klikke her.

Hvis du derimod er mere til vores Nupo One Meal-løsning, kan du læse mere, hvis du klikker her.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog