Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Skiferien
Motion Sociale arrangementer

Skiferien

Sæsonen for skiferier er skudt i gang, og heldigvis er der faldet meget sne rundt omkring på de fleste skisportsdestinationer. Min erfaring med skiferien er, at enten elsker du at tage på skiferie, eller også hader du det. Jeg er personligt ret vild med at stå på ski. Der er ikke noget bedre end, at have været aktiv og været ude i den friske luft hele dagen.

Det er en rigtig god ide, at optimere din fysiske form inden du skal ud og stå på ski - for at undgå skader, kan du med fordel styrketræne op til ferien. Selvom du helst skal begynde træningen et halvt år inden du skal på ski, er det altså ikke spild af tid, hvis du først starter nu. Du kan finde inspiration på diverse internet sider - eksempelvis YouTube. Desto bedre form du er i, desto mindre er sandsynligheden for, at du kommer hjem med en skade. Langt de fleste øvelser kan du lave hjemme på stuegulvet - uden redskaber eller vægte - og det kræver måske bare en indsats på cirka 10 til 30 minutter om dagen. Det kan være en rigtig god investering af din tid, hvis det er første gang du skal på ski, eller hvis du er utrænet.

Hvad er Nupo One Meal?

En anden ting - der er vigtig på skiferien - er den mad du spiser. Det er nemt at gå ”sukkerkold” på pisten, hvis du ikke har indtaget nok kulhydrater inden dagens skiløb. Det er altid godt at have en snack med på farten, som du kan spise inden frokost. Nupo’s One Meal barer er perfekte til, at have med på skituren - de har en god størrelse og de kan være i lommen på en ski-jakke. Når du er sulten, skal du bare tage din One Meal bar op af lommen, få den spist og komme afsted igen. One Meal serien, der består af pandekager, barer og shakes, er måltidserstatninger, som du kan erstatte op til to af dine daglige hovedmåltider med. One Meal produkterne fra Nupo er nemme at have med på farten og er gode, hvis du skal vedligeholde et vægttab eller hvis du skal tabe dig. Hvert produkt indeholder omkring 200 kalorier, og gør det nemt at holde styr på, hvor mange kalorier du har indtaget i løbet af dagen, hvis du eksempelvis erstatter din morgenmad og din frokost med et One Meal produkt. Hvis du er en af dem, der foretrækker at komme ud og bevæge dig i frokostpausen, er det nemt at snuppe en One Meal bar eller shake med på turen.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog