Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret kostvejleder

Diet Risotto - med kylling og grønt
Ernæring Sundhed Vægttab

Diet Risotto - med kylling og grønt

132 kcal Nupo Diet + ca. 168 kcal

Det skal du bruge:

1 portion Diet Risotto

1/2 fennikel / 40 gram

1/4 løg / 25 gram

1 lille kyllingefilet / 50 gram

1 fed hvidløg

1 tsk olie / 5 gram

1/2 dl. hvidvin

– Tilføj gerne timian, salt og peber.

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Pil og skær løg i grove skiver. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Rens fenniklerne, skær dem i skiver. Læg dem alle i et ovnfast fad, og vend det i olie og krydderier.
  3. Sæt fadet i ovnen i 15 min. indtil grøntsagerne begynder at blive gyldne. Rør evt. rundt. Lav brevet efter instrukserne.
  4. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt risottoen og hvidvin, rør rundt. Sæt fadet i ovnen igen i 30 min.
  5. Steg kyllingen på en tør pande imens.
Tilbage til blog