Verificeret af Massi Fazli

Certificeret Health Communicator & Klinisk Diætist

Seks nupo portioner om dagen
Vægttab

Hvorfor anbefaler vi seks Nupo Diet portioner om dagen?

11. marts 2024, af Massi Fazli

En udbredt sultfobi blandt danskere fører til misforståelsen af sult som en farlig tilstand. Sult er imidlertid et naturligt signal om kroppens behov for ernæring og kan være en kilde til nydelse. To-tre daglige mellemmåltider fungerer som effektive sultdæmpere og reducerer risikoen for overspisning.

Ifølge en FDB Analyse føler 39% sig overmætte efter aftensmåltidet mindst én gang om ugen, hvilket vidner om udfordringer med overspisning ved aftentid. For at håndtere disse udfordringer er det afgørende at forstå kroppens sultsignaler og adskille dem fra lækkersult eller emotionelle triggere. Overforbrug af sukkerholdige mellemmåltider kan forstyrre kroppens naturlige sult- og mæthedsfornemmelse, hvilket fører til uregelmæssige spisevaner.

Diætisten Massi Fazli anbefaler Nupo Diet som et effektivt redskab til at bryde dårlige spisevaner. Hun fremhæver det som en struktureret tilgang til kost og et værktøj til at undgå unødvendigt spisning.


Nupo Diet, med dens seks portioner om dagen, udgør en fuldkosterstatning

Anbefalingen om at nyde seks portioner om dagen, som det præsenteres i Nupo's Very Low Calorie Diet, åbner dørene til en verden af potentielle fordele. Vi taler kontrol over vægttab ved at bremse trangen til at overspise, stabilisering af blodsukkerniveauer, konstant følelse af mæthed og en smidig distribution af næringsstoffer samt fuldkosttilskud.

Men lad os lige dykke lidt dybere: Med blot seks daglige portioner får du en fuldkost af Nupo’s Diet kan have forskellige udslag for forskellige individer. Derfor er det afgørende at forstå, at kostvaner og ernæringsbehov varierer fra person til person. Som diætist understreger jeg altid vigtigheden af en personlig tilgang. Selvom der anbefales seks portioner i Nupo Diet kan det stadig tilpasses og være fleksibel løsning for dig og din sundhed.

Hvad får du for den effektive Nupo Diet.

For at opnå dine ønskede resultater med din kost, er nøglen at erstatte alle dine måltider med vores seks Diet-produkter. Dette skaber et betydeligt kalorieunderskud, der tilpasses din krop og alder. Vores Diet produkter indeholder omkring 117-133 kalorier og 12-13 g protein pr. måltid, hvilket er vanskeligt at opnå med en almindelig kost, samtidig med at du sikrer den nødvendige ernæring.

Nupo Diet begrænser din kulhydratindtagelse til højst 50 gram om dagen, hvilket tvinger din krop til at søge efter alternative energikilder. Ved at indtage færre kalorier end din krop forbrænder i løbet af dagen - omkring 800 kalorier på Nupo Diet - vil din krop begynde at forandre sig. 

Normalt er kulhydrater kroppens primære energikilde. Men med Nupo Diet, når kulhydratlagrene i kroppen er udtømte efter de første par dage, begynder kroppen at nedbryde lagret fedt for at skabe energi. Dette resulterer i produktionen af ketoner, som kroppen bruger som brændstof. Dette bringer kroppen i en tilstand af ketose, hvor blodsukkerniveauet er relativt lavt, men stabilt, og fedtforbrændingen er høj.

Kort sagt, Nupo Diet giver dig mulighed for at opnå dine mål ved at skabe et kalorieunderskud og tvinge din krop til at bruge lagret fedt som energikilde.

Hvorfor er Nupo Diet er stærkt redskab til vægttab eller vægtkontrol?

 1. Vægtkontrol:

  For mange mennesker kan det være udfordrende at kontrollere vægten eller opnå vægttab. Strategien med seks portioner (mindre måltider) om dagen fokuserer på mindre portioner, men hyppigere måltider. Dette hjælper med at regulere kalorieindtaget ved at kontrollere sult og forhindre overspisning.

 2. Blodsukkerkontrol:

  Stabiliteten i blodsukkerniveauer er afgørende for energiniveauet og sundheden generelt. Ved at sprede måltiderne ud over dagen kan seks små måltider bidrage til at opretholde mere stabile blodsukkerniveauer. Dette er særligt vigtigt for dem, der ønsker at undgå energidips og ernæringsmangler, der kan følge med uregelmæssige spisevaner.

 3. Mæthedsfølelse:

  En konstant følelse af mæthed er nøglen til at undgå overspisning og snackvaner mellem hovedmåltiderne. Seks mindre måltider om dagen kan bidrage til at opnå denne mæthedsfølelse og gøre det lettere at styre det samlede kalorieindtag. Desuden er måltiderne proteinrige, hvilket hjælper med at opretholde stofskiftet.

 4. Fuldkosterstatning:

  Nupo's produkter er omhyggeligt sammensat for at sikre, at de opfylder kroppens ernæringsbehov. Diet Meal måltiderne udgør en fuldkosterstatning, når man indtager seks måltider.

 5. Fleksibilitet:

  Hvis seks Diet portioner om dagen ikke passer til din rutine, er der stadig fleksibilitet. Du kan kombinere måltiderne til to, fire eller fem måltider om dagen, så længe du sikrer dig, at du indtager mindst seks portioner for at opnå den nødvendige ernæring. Du har også mulighed for at kombinere Nupo Diet-produkterne efter dine personlige præferencer, så du kan tilpasse din kost til dine behov og ønsker.

Med Nupo taler resultaterne for sig selv.

Nupo Diet, en VLCD/TDR er en enkel fuldkosterstatning udviklet til at tilbyde en problemfri, sikker og effektiv kostoplevelse.Det er nemt, da der er 18 smagsvarianter at vælge imellem, og du behøver ikke bruge tid, energi eller ressourcer på indkøb, madplanlægning, madlavning eller kalorietælling.

Det er sikkert, da Nupo Diet er baseret på evidens fra over 35 kliniske studier, hvilket sikrer, at din krop får alle de nødvendige næringsstoffer.

Det er effektivt, da det minimerer madspild, og hvert måltid er økonomisk i forhold til et almindeligt måltid, samtidig med at resultaterne taler for sig selv.

Fordelen ved fuldkosterstatningsforløbet er, at du får seks portioner (små måltider) om dagen, hvilket sikrer en jævn mæthedsfølelse. Husk at drikke vand regelmæssigt. Hvis du stadig føler dig sulten, tilbyder vi kosttilskud, der både kan booste dit forløb og øge din mæthedsfornemmelse.

 

 

Tilbage til blog