Verificeret af Massi Fazli

Certificeret Health Communicator & Klinisk Diætist

Med Collagen Beauty & Burn – Opnår du de ønskede resultater
Motion

Med Collagen Beauty & Burn – Opnår du de ønskede resultater

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kender måske følelsen af at stå tilbage med bitter erfaring efter utallige forsøg på at tabe dig, blive sundere, stærkere eller blot få fingrene i det omtalte kollagenpulver, der siges at være et vidunder for huden og sammensat med et produkt der fremmer fedtforbrændingen. Du har tit tænkt på at starte men desværre blev de ønskede resultater blot ved tanken?

 

Det virker let, og i virkeligheden er det også sådan. Når det handler om at opbygge sunde vaner for dig selv, handler det i bund og grund om at tage det første skridt. For det er først der, vi bryder ud af handlingslammelsen, hvor tankerne bliver ved med at cirkulere, og i stedet bevæger vi os ud i det ukendte, mod det, vi ønsker at udforske.

Der er mere end 28 forskellige typer kollagen i kroppen, hvoraf den mest udbredte er type 1, der udgør cirka 90% af kollagenet i huden. Desværre begynder kroppens naturlige produktion af type 1 kollagen og andre proteiner at aftage fra cirka 25-30-års alderen, hvilket resulterer i udvikling af rynker og slaphed i huden.

Kollagen er afgørende for hudens elasticitet, sammen med andre proteiner og molekyler, som de fleste ønsker at opretholde. Udover at mindske rynker, appelsinhud og andre aldringstegn, bidrager tilskuddet også til styrkelse af brusk og knogler.

 

 "Det behøver ikke være en udfordring at begynde at tage sig selv alvorligt og sørge for ens eget velvære og gode vaner."

Den praktiske portionspose fra Nupo Collagen Beauty & Burn udgør 5,5 gram pr. brev der anbefales at opløses med 200 ml vand, gør det let at dosere kollagenet korrekt og uden at overse en enkelt dag.

 

Collagen Beauty & Burn

I Collagen Beauty & Burn får du en potent blanding af omhyggeligt udvalgte planteekstrakter, vitaminer, mineraler og kollagen fra havkilder. Produktet indeholder nemlig 2500 mg marine kollagen, som er udvundet fra maritime kilder, primært fisk, og tilbyder en kombination af Kollagen Type I + III. Disse typer af kollagen er særligt efterspurgt inden for skønhedsindustrien.

For at maksimere virkningen af Collagen Beauty & Burn er formularen også beriget med Cholin, som støtter normal fedtomsætning, mens Guarana og Cayennepeber bidrager til vægttab.

 

Der findes flere typer kollagen, hver med deres unikke funktioner og egenskaber. De mest kendte er Type I, Type II og Type III kollagen.

Hver type kollagen har sin specifikke funktion og er vigtig for kroppens sundhed og struktur.

 

Type I kollagen er den mest udbredte type i kroppen og er kendt for sine skønhedsegenskaber og udgør op til 90% af kroppens kollagen som findes primært i hud, knogler og sener.

Type II kollagen findes hovedsageligt i brusk, hvor det spiller en vigtig rolle i strukturen og fleksibiliteten.

Type III kollagen findes primært i blodkar og andre organer og bidrager til deres elasticitet og styrke.

 

Marint kollagen, som stammer fra fisk, adskiller sig fra bovint kollagen, der kommer fra køer.

Nogle foretrækker marint kollagen på grund af dets anderledes animalske kilde.

Der er forskelle i aminosyreprofilen mellem de to typer kollagen. Marine kollagen har typisk en højere koncentration af aminosyrer såsom glycin og prolin, som er vigtige for hudens sundhed.

Allergier kan spille en rolle i valget mellem kollagen.

Personer med fiskeallergi bør undgå marint kollagen, mens dem med komælksallergi bør undgå bovint kollagen. Marint kollagen har en højere opløselighed i vand end bovint kollagen, hvilket betyder, at det kan absorberes op til 1,5 gange bedre.

Dette kan være en fordel for dem, der ønsker hurtigere optagelse af kollagen som et supplement.

Valget mellem de to typer kollagen afhænger af individuelle behov og præferencer.


Kilder:

www.pubmed.gov (2013) Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.
www.scirp.org (2015) A Novel Enzymatic Method for Preparation and Characterization of Collagen Film from Swim Bladder of Fish Rohu (Labeo rohita)

Tilbage til blog