Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Hvordan stopper man med Nupo Diet-kuren, når man har tabt sig det, man ønsker?
Motion

Hvordan stopper man med Nupo Diet-kuren, når man har tabt sig det, man ønsker?

Det ville være en fordel for din krop, hvis du fortsatte med det gode måltidsmønster med 6 måltider pr. dag, som du har oparbejdet imens du har fulgt Nupo Diet-kuren. Vi anbefaler, at du spiser 3 hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider om dagen. Lad halvdelen af din tallerken være grøntsager – og gerne de grove af slagsen. Spis derudover en god proteinkilde til hvert måltid og vælg de grove kulhydrater med masser af fuldkorn og kostfibre.

Det kan også være en god idé at spise 2-3 mellemmåltider, så du kan holde dit blodsukker stabilt i løbet af hele dagen. Et mellemmåltid kunne f.eks. være en lille portion skyr med hindbær og lidt mandler eller udskårne grøntsager, fx skoleagurker, gulerodstave og peberfrugt. Du kan også prøve vores One Meal-produkter eller Protein Bites.

One Meal-serien består af en række måltidserstatninger, som du kan bruge til at erstatte 1-2 af dine daglige hovedmåltider. Protein Bites er barer, som kan bruges som et protein- og fiberrigt mellemmåltid og de findes i to forskellige smagsvarianter: Caramel Ginger & Chocolate.

Skriv til os på: info@nupo.dk, hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål her.

Tilbage til blog