Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

2:5-kuren med Nupo Diet

2:5-kuren med Nupo Diet

De fleste har hørt om 5:2-kuren, hvor man spiser normalt fem dage om ugen, og faster (indtager 500 kcal pr. dag som kvinde og 600 kcal pr. dag som mand) de sidste to dage. Hos Nupo foreslår vi 2:5-kuren, der er – som navnet hentyder – en omvendt 5:2-kur, hvor du følger Nupo Diet-kuren (indtager ca. 800 kcal pr. dag) fem dage om ugen, og spiser normalt de to sidste dage.


Hvorfor vælge 2:5-kuren?

2:5-kuren er – hvis man holder sig til den – en mere effektiv kur, da du holder dit kalorieindtag lavt fem ud af syv dage, fremfor to ud af syv dage. Denne type kur er til dig, der gerne vil opnå et effektivt vægttabsforløb samtidig med at du kan spise normalt og nyde dine måltider med familien, vennerne eller dig selv to dage om ugen.


Hvordan fungerer 2:5-kuren?

På de to ”normale” dage skal du spise normalt. Det er selvfølgelig individuelt, hvad der er normalt. Vi anbefaler, at du spiser en sund og varieret kost bestående af masser af frugt og grønt samt en god proteinkilde til hvert måltid. Vælg de grove kulhydrater med et højt indhold af fuldkorn og kostfibre og begræns indtaget af slik og søde sager. Hold dig på omkring 2000 kcal som kvinde og på 2500 kcal som mand. Hvis du spiser en sund og varieret kost på dine to "normale" dage, er det også lettere at fastholde de sunde kostvaner, når du med tiden skal slippe 2:5-kuren og Nupo. På de fem ”faste” dage følger du Nupo Diet-kuren, hvor du indtager 6 Nupo Diet-produkter om dagen. På den måde sikre du, at du får alle de nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug – samtidigt med at du holder dig på ca. 800 kcal om dagen.


2:5-kuren med Nupo

Vores Nupo Diet-produkter er perfekte til dine faste dage, da du kan kontrollere indtaget af kalorier samtidig med at du ikke skal tænke på indkøb og madlavning. Det eneste du skal tænke på er at vælge, hvilken Nupo Diet-variant, der skal shakes til dit næste måltid.

Med Nupo Diet får du en komplet kur med garanti for korrekt næringssammensætning og få kalorier. En nem løsning, med seks måltider pr. dag, der erstatter hele din kost. Nupo Diet indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug for i løbet af dagen. Du skal blot huske at drikke minimum 2-3 liter vand om dagen, på de dage du følger Nupo Diet-kuren.

Hvis du har lyst til at læse mere om vores Nupo Diet-løsning, så kan du klikke her.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog