Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Kickstart året med færre kilo på sidebenene

Kickstart året med færre kilo på sidebenene

Så blev det igen januar, og jeg håber at du er kommet godt gennem julen, og har haft en skøn nytårsaften, og nydt alt hvad der følger med denne dejlige tid. Mange mennesker vælger at starte et nyt år, med et ønske om at ændre livsstil og få en sundere hverdag med færre kilo på sidebenene.

Nupo har eksisteret siden starten af 80’erne og blev opfundet, med det formål at gøre en slankekur nem og håndterbar. Tankerne bag Nupo kuren er rigtig gode, men Nupo er også andet end shakes rystet af pulver og vand. Der findes en serie af produkter, der hedder Nupo One Meal, som er måltidserstatninger bestående af færdige shakes, måltidsbarer og pandekagemix. Derudover er der proteinbarer, snackbarer og seneste skud på stammen er kosttilskud. Det er alt sammen produkter der kan hjælpe dig på vej mod en sundere vægt og nye sundere vaner.

Nupo VLCD-pulverkuren er skruet sådan sammen, at du skal drikke seks shakes om dagen samt drikke 2-3 liter væske uden kalorier, i en periode på op til 8 uger. En Nupo dagsration indeholder ca. 800 kalorier, og garanterer dig altså et ganske pænt kalorieunderskud, i forhold til dit kaloriebehov, samtidig med at du er sikret alle de vitaminer og mineraler du har brug for. Det er individuelt hvor meget forskellige mennesker taber sig i løbet af de 8 uger vi anbefaler, at du bruger kuren. Dit kaloriebehov er individuelt, og beregnes på baggrund af din alder, vægt og dit fysiske aktivitetsniveau. Hvis du har et stort kaloriebehov, kan du opleve at vægten går meget ned mens du bruger Nupo VLCD-pulverkuren end personen som har et mindre kaloriebehov end dig. Nupo VLCD-pulverkur er en "kickstarterkur" til din nye livsstil. Det er altså ikke en evighedskur du skal være på i længere tid. For mange mennesker kan den være med til at sparke et forløb i gang med et hurtigt resultat, så du ikke mister gejsten inden du rigtigt er kommet i gang. Derfor anbefaler vi også, at du holder dig til de seks shakes i en periode og ikke indtager andre kalorier. For nogle mennesker er det nemt, da de ikke behøver at skulle forholde sig til anden kost i den periode, hvor de bruger kuren.

Hvad er Nupo Diet?

Nupo One Meal er en række produkter der alle indeholder omkring 200 kalorier. Produkterne er super nemme at have med på farten i en travl hverdag. Der findes kolde færdigdrikke og måltidsbarer samt pandekager. Pandekagerne skal tilberedes ved at ryste et pulver med vand og stege dem på en pande som amerikanske pandekager. Nupo One Meal kan erstatte op til to måltider om dagen. Hvis du tæller dine kalorier for at holde vægten eller for at tabe dig, så gør Nupo One Meal produkterne det nemt for dig. Mange bruger Nupo One Meal til at vedligeholde et vægttab. Fx erstatter de morgenmad og frokost med en bar eller en shake, og så spiser de almindelig aftensmad med familien. Produkterne kan også fint bruges i et vægttabsforløb, hvor du samtidig spiser almindelig kalorielet sund mad.

 

Hvad er Nupo One Meal?

Nyeste medlem af Nupo familien er Nupo Slim Boost. Nupo Slim Boost er en række slankekosttilskud som skal hjælpe dit vægttabsforløb i den rigtige retning. De er udviklet for at hjælpe dig med de mest almindelige udfordringer du møder når du gerne vil tabe dig. Nupo Slim Boost kommer i fire varianter, som hedder Burn My Fat, Fat Fighter, Fill My Tummy og Calorie Fighter. Læs mere her

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog