Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Kom godt fra start med dit nytårsforsæt

Kom godt fra start med dit nytårsforsæt

Denne tid på året plejer at varsle, at der er rigtig mange, som gerne vil begynde at leve sundere og tabe sig. For at få succes med at leve sundt - og tabe de overflødelige kilo – er det rigtig vigtigt at finde en metode, som passer til dig, dine personlige mål og ikke mindst din hverdag.

Gør op med dig selv, hvad det er du gerne vil have ud af din nye livsstil – og hold fokus på det mål! Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal komme i gang, så skal du ikke være bange for at spørge om hjælp. Der findes et utal af gode råd og diæter, som på hver sin måde kan hjælpe dig. Helt basalt så handler det om, at du kommer kalorieunderskud, så du taber dig. Modsat, hvis du er i kalorieoverskud, så vil du tage på og have svært ved at smide de ønskede kilo – den store udfordring for alle er at vedligeholde vægten efter at du har tabt dig. Hos Nupo tilbyder vi nogle pakker med vores Nupo Diet (VLCD), som bl.a. kan give dig en 2, 3- og 4-ugers diæt, der kan hjælpe dig med at kickstarte dit forløb. Livet og vores normale hverdag kan nogle gange komme i vejen for vores sunde intentioner – det sker for selv den bedste, så det er ingenting at bekymre sig om. Selvom der har været en dag eller flere, hvor du ikke har holdt dig 100% til din plan for din nye livsstil, så betyder det ikke noget på den lange bane.

Læs også: Hvor mange måltider om dagen?

Det er bare vigtigt at du kan finde tilbage til planen og komme tilbage på sporet. Som før nævnt, er det altid en god idé og spørge om hjælp og f.eks. alliere sig med et familiemedlem eller en god ven. På den måde kan I hjælpe hinanden, dele erfaringer og holde hinanden fokuseret og motiveret– og hvis én af jer falder af hesten, så kan I hjælpe hinanden op igen. Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog