Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Sæt nogle mål, og planlæg vejen

Sæt nogle mål, og planlæg vejen

Når du dyrker en sport f.eks. på konkurrenceniveau, så er der nogle forud stukkede regler eller en taktik for at komme i mål. Lige meget hvad du beskæftiger dig med, så er der en vej hen til målet. Hvis man ikke kender vejen, eller ikke har sat sig et mål, så er det svært at vide hvor man skal hen og ikke mindst hvordan man kommer i mål.

Du kan sige det samme om et vægttabsforløb. Det kan være en god ide at gøre sig nogle tanker inden du går i gang. Hvor meget vil du gerne tabe dig? Hvordan skal du gribe det an? Hvilke udfordringer vil du møde? Bare fordi du gør dig nogle tanker inden du begynder, så betyder det ikke at du ikke kan ændre dine mål han ad vejen. Det handler om at komme i gang og at få en god begyndelse. Nupo Diet, er yderst effektiv hvis du gerne vil op målet om din drømmekrop. I starten kan detgå ret hurtigt, men det er også relativt, idet du også smider noget væske.

Hvad er Nupo Diet?

Nem og Bekvem Ernæring med Fastlagte Måltider

Kuren indeholder ca. 800 kcal om dagen, hvis du følger kuren og kun drikker de seks shakes om dagen samt 2-3 liter vand. Du behøver altså ikke at spise andet mad, mens du er på Nupo Diet. Undersøgelser har vist at det er nemmere at holde et vægttab, hvis du har tabt dig hurtigt. Du kan bruge Nupo Diet i op til 3 uger hvorefter du skal holde en pause på en uge. Herefter kan du starte en ny periode af Nupo Diet. Det er også muligt at bruge Nupo Diet, hvis du føler at du er gået i stå på en hvilken som helst anden kur. Nupo Diet giver dig det kalorieunderskud der gør at vægttabet får et spark i den rigtige retning.

En meget stor udfordring for mange mennesker der skal tabe sig er at de ikke ved hvilken kost de skal spise og i hvilke mængder. Med Nupo Diet behøver du ikke at tænke på portionsstørrelser og hvilken mad du skal spise. Det hele er planlagt for dig. Du skal blot finde ud af hvilken smag der passer bedst til dig. Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du kommer til at føle sult, mens du er på kur. Pulveret er sammensat af det som din krop har brug for. Dine behov for næringsstoffer bliver dækket og du vil føle mæthed. I starten kan du godt føle lidt sult, men det der ganske naturligt idet, du er ved at vænne din mave til mindre mængder mad end du plejer at spise.

Inden du går i gang, så gør dig nogle tanker omkring hvad det er du gerne vil opnå. Vil du gerne tabe dig for at forbedre din sundhed? Vil du gerne tabe dig for at kunne passe dit tøj? Vil du gerne tabe dig fordi du føler et pres fra dine omgivelser? Du skal altid være tro mod dig selv. Derfor skal du kun gå på kur for din egen skyld. Vi er ikke alle sammen ens og skal heller ikke være det. Du er ikke nødvendigvis usund fordi dit BMI ikke ligger inden for normalområdet og du er ikke nødvendigvis sund fordi dit BMI er inden for normalområdet. Du skal selvfølgelig gøre dig tanker om hvad du gerne vil opnå.

Læs også: Vejen til et varigt vægttab

Overvægt kan føre til mange forskellige sygdomme, blandt andet for højt blodtryk, diabetes og andre livsstilsrelaterede sygdomme. Du skal huske på at det også er vigtigt at være fysisk aktiv i forhold til din sundhed. Hvis du ikke kan overkomme at skulle tabe dig og samtidig være fysisk aktiv, så start med at tabe dig, så får du sandsynligvis mere energi til også at være fysisk aktiv.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog