Verificeret af Marianne Poulsen

Certificeret Certificeret kostvejleder

Bliv strandklar

Bliv strandklar

Sommeren står for døren, og du er sikkert ikke den eneste, der godt kunne tænke sig at tabe et par kilo, inden du skal hoppe i bikinien eller badebuksen, og indtage stranden igen. Der er mange måder at tabe sig på, og uanset hvilken måde du vælger at bruge, så har de alle sammen en ting til fælles og det er kalorieunderskud. Du kan ikke tabe dig hvis du ikke er i kalorieunderskud.

Sådan Opnår og Vedligeholder Du Vægttab med Nupo

Du kan komme i kalorieunderskud hvis du spiser mindre end du forbrænder, og du kan også komme i kalorieunderskud hvis du skruer op for din forbrænding, ved at øge din fysiske aktivitet. Du skal dog træne rigtig meget før du kan se det på vægten. Det er altså ikke nok at gå i fitness to gange om ugen af en times varighed. Hvis du derimod kombinerer et øget aktivitetsniveau med en reduktion i dit kalorieindtag, så vil du kunne se resultater og det er på sigt den sundeste måde at komme ned i vægt på. Fysisk aktivitet er også super godt til at vedligeholde dit vægttab med. Nupo VLCD-pulverkur kan bruges uanset om du skal tabe 5 eller flere kilo.

Hvis du følger kuren og indtager de seks shakes/måltider Nupo foreskriver, så er du garanteret et kalorieunderskud og du vil derfor tabe dig. Nupo er verdens ældste og bedst dokumenterede VLCD-pulverkur, udviklet af læger til vægttab. Hvis du gerne vi af med de sidste kilo inden du skal hoppe i bikinien, så er Nupo VLCD-pulverkur en mulighed. Du skal ikke tænke på madvarer mens du taber dig, for du får alt den næring du har brug for gennem Nupos VLCD-pulver. Du kan sagtens være fysisk aktiv mens du bruger Nupo VLCD-pulverkuren. Du skal selvfølgelig mærke efter hvordan du har det og stoppe med din aktivitet hvis du bliver dårlig. Du får lidt over 700 kalorier når du udelukkende lever af Nupo VLCD-pulverkur.

Opnå Varigt Vægttab med Nupo

Hvis du gerne vil opnå et varigt vægttab, så kan det sagtens lade sig gøre ved brug af Nupo. Du tager ikke automatisk alt det tabte på igen når du slutter kuren. Du vil tage lidt af det tabte på igen blandt andet på grund af mad i maven og tarmene og fordi du fylder dine energidepoter op igen når du begynder at spise almindelig mad igen. Du skal regne med en vægt øgning på mellem 1-1,5 kilo. Det der er afgørende for om dit vægttab bliver varigt, er at du ændrer dine gamle spisevaner. Den fejl de fleste gør når de har tabt sig er at de begynder at spise som de spiste inden de tabte sig og så tager de det hele på igen og ofte lidt til.

Ofte når du har fulgt Nupo VLCD-kur, så har du ikke plads i maven eller lyst til at spise så store portioner som du gjorde inden kuren. Du har muligvis også lyst til færre mindre måltider. Du kan med fordel tænke din mad igennem og udskifte nogle af madvarerne med grønsager og fuldkornsvarianter. Grøntsager mætter godt og indeholder få kalorier. Fuldkornsvarianter af eksempelvis rugbrød, boller, ris og pasta mætter bedre end den hvide variant og fuldkorn har en beskyttende effekt i forhold til forskellige sygdomme. Når du erstatter mindre sunde madvarer med en sundere variant efter et vægttab, så vil det hjælpe dig med at vedligeholde dit vægttab på sigt.

Sundhedskonsulent, NUPO.

Tilbage til blog