VLCD-kuren med Nupo Diet

VLCD-kuren med Nupo Diet

Nupo Diet er en ansvarlig og veldokumenteret VLCD* kur til dig, der ønsker at kickstarte en hurtig, sikker og effektiv diæt. En hurtig og stor omlægning tyder på, at øge dine chancer for at bevare din vægt efterfølgende, da det kan øge din motivation til at ændre kostvaner og livsstil.


Hurtigt – Sikkert - Effektivt

For at opnå optimal effekt skal alle måltider udskiftes – i op til 8 uger – med 6 Nupo Diet måltider om dagen, da du på den måde får alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler som din krop har brug for – samtidig med at du max får ca. 800 kcal om dagen**. Du kan frit vælge mellem shakes, supper, havregrød og varme måltider, du skal blot indtage 6 måltider om dagen. Den optimale sammensætning, af indholdet i Nupo Diet, gør at du ikke taber muskelmasse, men primært dit oplagrede fedt. KØB NU * VLCD står for Very Low Calorie Diet ** Normalt energiindtag for en voksen er ca. 2000-3000 kcal pr. dag.

LAGRET FEDT SOM PRIMÆR BRÆNDSTOFSKILDE

Nupo Diet-produkterne indeholder en begrænset mængde kulhydrat. ”Manglen” på kulhydrater gør, at kroppen efter 3-4 dage begynder at bruge lagret fedt som primær brændstofkilde i stedet for kulhydrater. Denne naturlige tilstand kaldes ketose og fører til en række positive effekter, såsom nedsat sultfornemmelse. Dette er en kæmpe fordel for dig, der ønsker – eller har brug for – at opnå din drømmevægt.

DE FØRSTE TRE DAGE ER DE HÅRDESTE

Når du udskifter alle dine måltider med Nupo Diet-produkter, oplever mange en hård periode de første 3-4 dage, før kroppen går i ketose. Mange føler stor sult og et behov for at fylde maven med noget. For at gøre disse dage lettere har Nupo udviklet SLIM BOOST - FILL MY TUMMY*, som er kostfibre i kapselform, som øger din mæthedsfornemmelse. SLIM BOOST - FILL MY TUMMY fylder din mave med den naturlige kostfiber; Glucomannan, som har en enestående evne til at absorbere vand med mange gange sin egen volumen og giver dig derved en øget mæthedsfølelse.

For at løfte effekten af SLIM BOOST - FILL MY TUMMY har vi tilsat chrom, som hjælper med at holde dit blodsukkerniveau stabilt, så du ikke bliver fristet af søde sager. Vi har også tilsat havtorn, da forskning tyder på, at havtorn forbedrer aktiviteten i tarmkanalen og fremmer stofskiftet. Desuden er havtorn, naturlig rig på vitamin C, som bidrager til et normalt energistofskifte samt immunforsvarets normale funktion.

*Husk altid at drikke rigeligt med vand (1-2 glas) ved indtagelse af SLIM BOOST - FILL MY TUMMY.

SLIM BOOST

MED NUPO DIET FÅR DU:

  • En hurtig, sikker og effektiv diæt, der er nem at gå til.
  • En komplet kur med garanti for korrekt næringsstofsammensætning og få kalorier. En pålidelig og veldokumenteret kur, med over 35 kliniske studier bag sig.
  • En nem løsning, med 6 måltider om dagen, der erstatter hele din kost. Måltider, som du kan tilberede på 2 minutter.
  • En simpel løsning til dig, som gerne vil være i stand til at kunne fokusere på andet end din diæt. Brug Nupo Diet til at kickstarte din nye livsstil - og nye jeg!

Det anbefales, at en fuld kosterstatning med Nupo Diet begrænses til max 8 uger, hvorefter du kan have 1-2 ugers pause med en energifattig kost. Derefter kan du påbegynde et forløb igen - i op til 8 uger, indtil du har nået netop dit mål.

Tilbage til blog